رتبه بندی معلمان | رتبه بندی فرهنگیان

خبر خوش رئیسی درباره رتبه بندی معلمان

رئیس‌جمهور گفت: بنده از پیش انتخابات گفته بودم که رتبه‌بندی دنبال می‌شود و دنبال شد و قبل از اینکه به یک‌سالگی دولت برسیم، این وعده انتخاباتی و کاری که باید قبل‌ترها انجام می‌شد، انجام گرفت.

خبر خوش رئیسی درباره رتبه بندی معلمان
کدخبر : 10133
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طرح رتبه بندی معلمان دغدغه‌ای دیگر در حوزه آموزش و پرورش است که پس از گذشت حدود ۱۰ سال از تصویب آن اکنون تصویب لوایح آن در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.طرح رتبه بندی معلمان از اقداماتی است که در وهله اول برای ارتقای کیفیت آموزشی و سپس در راستای بهبود وضعیت معیشت معلمان در نظر گرفته شده است.طرح رتبه بندی معلمان یکی از طرح های پر سرو صدای این روزها در مجلس است . زیرا با انجام طرح رتبه بندی معلمان حقوق معلمان افزایش چشمگیری خواهد داشت.در ادامه به آخرین اخبار از طرح رتبه بندی معلمان می پردازیم.

​رتبه بندی معلمان

رئیس‌جمهور گفت: بنده از پیش انتخابات گفته بودم که رتبه‌بندی دنبال می‌شود و دنبال شد و قبل از اینکه به یک‌سالگی دولت برسیم، این وعده انتخاباتی و کاری که باید قبل‌ترها انجام می‌شد، انجام گرفت.

 سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در افتتاحیه سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: آموزش و پرورش مهم‌ترین نهاد فرهنگی کشور بوده که متولی تعلیم و تربیت سرمایه‌های کشور است. آینده‌ی جامعه به‌دست آموزش و پرورش رقم می‌خورد و هر گونه توسعه در کشور در گرو توسعه این نهاد است.

وی افزود: تعلیم و یاد دادن و یاد گرفتن، سخن در تربیت است؛ تعریف تربیت شاید این باشد که تربیت یعنی احیای تمایلات عالی نفسانی انسانی. امروز معلمان ما در جایگاه تربیت قرار دارند و آموزش و پرورش سازوکاری است که امر تعلیم و تربیت را هدایت، نظارت و حمایت می‌کند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اصل تعلیم و تربیت به عهده معلمان است، تصریح کرد: تعلیم و تربیت حق نوجوانان و جوانان است و والدین و دولت باید این حق را ادا کنند؛ ادای این حق و انجام این وظیفه بزرگ برای این است تا بتواند جامعه را به یک جامعه‌ی با ویژگی‌های در طراز برساند، به عهده آموزش و پرورش است. جایگاه تعلیم و تربیت باید به‌عنوان جایگاه ممتاز شناخته شود؛ هرگونه هزینه کردن در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری برای ارتقای نسل است و هزینه تلقی نمی‌شود؛ تا نوجوان و جوان ما بتواند رشد و تعالی داشته باشد و این رشد، جامعه را رشد می‌دهد.

رئیسی از مدیران آموزش و پرورش خواست تا پیشنهادهای خود برای پیشرفت این نهاد و بهبود تعلیم و تربیت، به دولت ارائه کنند.

وی در ادامه گفت: آیا دوگانه دولتی‌سازی و خصوصی‌سازی درست است؟ رویکرد سومی هم هست و آن رویکرد مردمی‌سازی در آموزش و پرورش است. یک جلوه‌ی مردمی‌سازی این است کار در این عرصه با میدان‌دادن به مردم انجام بشود و جلوه دیگر این است که گروه‌های جهادی در سراسر کشور که منشأ خیرات و برکات هستند، میدان پیدا کنند.

رئیس‌جمهور بیان کرد: والدین فقط نباید برای کمک به مدرسه، در صحنه حضور یابند و یکی از تجربه‌های دوران کرونا، ورود والدین به عرصه آموزش و پرورش است و نقش دادن به والدین باید بیش از آنچه امروز انجام می‌گیرد، باشد.

رئسی با بیان اینکه اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در گرو نگاه تحولی مدیران این نهاد است، خاطر نشان کرد: نگاه تحولی به فرآیندها مهم است و با نگاه نقادانه منصفانه ببینیم که آیا می‌شود راه را کوتاه‌تر کرده و بهتر به اهداف دست یافت. 43 سال تجربه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است و ما نباید میدان را برای آزمون و خطا آماده ببینیم، باید تصمیمات مبتنی بر نظرات کارشناسی قطعی باشد.

وی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان باید با ارتباط با دیگر نهاد‌ها و بخش‌های آموزشی، از ظرفیت عظیم خود استفاده کند.

رئیس‌جمهور گفت: افزایش بهره‌وری یک ضرورت در کشور است؛ آیا به میزانی که امکانات جذب شده، به همین مقدار بهره‌وری هم وجود دارد؟ نهاد و سازمان آموزش و پرورش نیازمند یک تحول است تا برای اجرای سند تحول بنیادین آماده باشد.

رئیسی تصریح کرد: بُعد مالی لایحه رتبه‌بندی معلمان ممکن است بیشتر به نظر برسد و این بُعد مقدمه است و اصل ماجرا، روحیه و توانایی معلمان در تعلیم و تربیت است و معلم روحیه یاددادن و انسان‌سازی دارد. بنده از پیش انتخابات گفته بودم که رتبه‌بندی دنبال می‌شود و دنبال شد و قبل از اینکه به یک‌سالگی دولت برسیم، این وعده انتخاباتی و کاری که باید قبل‌ترها انجام می‌شد، انجام گرفت و به نحوی هم می‌توان گفت که ما مشغول رفع عقب‌ماندگی‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه بله، ما در عدالت آموزشی عقب‌ماندگی داریم، بیان کرد: این موضوع فقط در عرصه کلاس‌ها و عدالت جنسیتی نیست و بلکه حتی در نحوه برنامه‌ریزی ساعات آموزشی هم هست؛ همه اینها عدالت است و باید عادلانه رفتار شود.

رئیس‌جمهور گفت: بنده در دولت تأکید کرده‌ام باید عدالت مردمی شود و در همه سطوح وجود داشته باشد؛ باید عدالت به کام مردم شیرین بیاید و مردم احساس کنند که عدالت اجرا می‌شود. دست‌یابی به جامعه‌ی عدالت‌خواه و پرچمی که امام و رهبری برافراشتند، از مدرسه و آموزش و پرورش شروع می‌شود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری بر اجزای آموزش و پرورش تاکید و دقت دارند، شاید ایشان به‌قدری که نسبت به تعلیم و تربیت دغدغه دارند، شاید به کمتر موضوعی در کشور این میزان دغدغه داشته باشند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: