رتبه بندی فرهنگیان | رتبه بندی معلمان

خبر مهم درباره رتبه بندی فرهنگیان | چند درصد معلمان شامل رتبه بندی فرهنگیان می شود؟

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی گفت: ۷۰۰ هزار نفر از فرهنگیان معادل ۸۴ درصد از جمعیت مشمول رتبه‌ بندی معلمان، مستندات و مدارک خود را در سامانه رتبه‌بندی معلمان بارگذاری کردند.

خبر مهم درباره رتبه بندی فرهنگیان | چند درصد معلمان شامل رتبه بندی فرهنگیان می شود؟
کدخبر : 10702
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طرح رتبه بندی فرهنگیان از سال 90 و در پی تصویب سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد. طرح رتبه‌بندی فرهنگیان بر اساس سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی است که در راستای ارتقای شایستگی حرفه‌ای معلمان باید به مرحله اجرا درآید.  گام نخست تدوین اعضای دولت برای، تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، قانون نظام رتبه بندی فرهنگیان را اصلاح کرد. اعضای دولت برای، تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، قانون نظام رتبه بندی فرهنگیان را اصلاح کرد. رئیس مجلس شورای اسلامی، آیین نامه اجرایی قانون نظام رتبه بندی فرهنگیان را اصلاح کرد.

رتبه بندی فرهنگیان

محسن زارعی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی درباره میزان بارگذاری مدارک در سامانه رتبه‌ بندی معلمان، اظهار کرد: ۷۰۰ هزار نفر از معلمان معادل ۸۴ درصد از جمعیت مشمول رتبه‌بندی، مستندات و مدارک خود را در سامانه رتبه‌بندی معلمان بارگذاری کردند.

وی با بیان اینکه ۸۳۰ هزار نفر از معلمان مشمول رتبه‌ بندی می‌شوند، ادامه داد: معلمان تا ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ فرصت دارند تا مدارک و مستندات خود را در سامانه رتبه‌بندی بارگذاری کنند؛ البته تعدادی از معلمان درخواست دارند با توجه به مصادف شدن روزهای ثبت مدارک با ایام پیاده‌روی اربعین حسینی، این زمان تمدید شود که در حال بررسی این درخواست هستیم.

زارعی با بیان اینکه در حال آموزش ارزیابان حرفه‌ای هستیم، اضافه کرد: در دوره‌های مختلف ارزیابان آموزش می‌بینند که مرحله اول ۱۱۷ نفر، مرحله دوم ۲۳۰ نفر و مرحله سوم ۳۶۰ نفر آموزش دیدند و دوره‌های دیگر نیز در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اینکه ارزیابان به محض پایان آموزش، ارزیابی مستندات و مدارک معلمان را آغاز می‌کنند، افزود: ۴۵۰۰ ارزیاب باید آموزش ببینند و پیش‌بینی می‌کنیم تا هفته اول مهر ماه، این آموزش‌ها پایان پذیرد.

رتبه بندی فرهنگیان

سامانه رتبه‌بندی معلمان از از ۲۶ مرداد برای ثبت اطلاعات شروع به کار کرد و در جدیدترین خبر آمده است که زمان بارگزاری مدارک تا پایان روز یکشنبه ۲۰ شهریور تمدید شده است.

رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس ساعاتی پیش در دومین روز از اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری سراسر کشور اعلام کرد: با قانون رتبه‌بندی معلمان قصد داریم کیفیت را افزایش دهیم. هفته گذشته ۷ تا ۱۵میلیون به حساب هر معلم پول واریز کردیم. همچنین بین یک میلیون و ۸۰۰ تا ۵میلیون حقوق هر معلم افزایش می‌یاد.

علیرضا منادی در دومین روز از اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری سراسر کشور که هم اکنون در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در حال برگزاری است، گفت: وزارت علوم جایگاه خاصی دارد و باید دیده شود. کسی که در سنگر وزارت علوم و ریاست دانشگاه است باید بداند چه مسئولیت مهم و ارزنده‌ای دارد.

منادی افزود: در کمیسیون آموزش وقتی مجلس یازدهم شروع شد آموزش به شکل بسته دیده شد. تلاش کردیم تا سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک شکل بگیرد و آن را از بهزیستی بگیریم و حالا تحقق یافته، در صورتی که آموزش و پرورش چندین سال پیش باید این کار را انجام می‌داد. دانشگاه‌ها باید خانواده‌های کودکان صفر تا ۶ ساله‌ها را آموزش دهند؛ چرا که آموزش در این دوران شکل می‌گیرد.

وی تصریح کرد: سال ۸۲ قانون آموزش عالی تشکیل شد که ناقص است و باید تقویت شود. قانون جهش بنیان تصویب شده که بسیار مهم است. این قانون تمام موانع بورسی، مالی و بانکی را برداشته است.

رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس ادامه داد: یک میلیون معلم داریم که با قانون رتبه‌بندی معلمان قصد افزایش کیفیت را داریم. در دولت سیزدهم ۵۰هزار میلیارد تومان برای آنها هزینه کرده‌ایم، میانگین معدل دانش‌آموزان ۱۱ و نیم است لذا وزارت علوم باید کیفیت را افزایش دهد.

او گفت: هفته گذشته ۷ تا ۱۵میلیون به حساب هر معلم پول واریز کردیم و خروجی آن افزایش کیفیت آموزش خواهد شد و بین ۱۸۰۰ تا ۵میلیون تومان حقوق معلمان افزایش می‌یابد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: قرار است در سامانه شاد بخشی را برای دانش آموزان باز مانده از تحصیل به نام شبکه آموزشی مجازی ایران، مهیا کنیم که کاربردهای زیادی خواهد داشت. سامانه شاد یک سامانه مکمل برای آموزش های حضوری است و از آن استفاده می شود، این سامانه غنی است و باید تکمیل شود.

«یوسف نوری» وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که "با توجه به حضوری بودن مدارس در سال آینده چرا همچنان بر نرم افزار شاد تاکید می‌شود؟ گفت: سامانه آموزشی دانش آموزان به نام شاد، یک سامانه خوبی است و در طی این دو سال تجارب خیلی خوب را هم کسب کرده است. به دنبال این هستیم که بخشی به آن اضافه کنیم تحت عنوان کلاس مجازی، اقدامات لازم در دست انجام است و امسال هم کارخوب دیگری در آن رقم خواهد خورد.

وی در ادامه گفت: قرار است در سامانه شاد بخشی را برای دانش آموزان باز مانده از تحصیل به نام شبکه آموزشی مجازی ایران، مهیا کنیم که کاربردهای زیادی خواهد داشت. سامانه شاد یک سامانه مکمل برای آموزش های حضوری است و از آن استفاده می شود، این سامانه غنی است و باید تکمیل شود.

یوسف نوری عنوان کرد: زیرساخت‌های مخابراتی سامانه شاد را دوستان در وزارت ارتباطات پوشش می دهند ، سعی می‌شود به پوشش های حداکثری برسیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌جمله که آموزش های سال آینده حضوری است تاکید کرد: سال تحصیلی آینده از اول مهرماه شروع می شود و سامانه شاد به عنوان یک سامانه مکمل مورد استفاده خواهد بود. در سامانه شاد دانش آموزان آن نقصان هایی که در دوره آموزش غیر حضوری داشتند برطرف می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: