فروش فوری ایران خودرو | ثبت نام ایران خودرو | قرعه کشی ایران خودرو
آغاز دور جدید قرعه کشی فروش فوری ایران خودرو | فروش فوری ایران خودرو زیر قیمت بازار
دور جدید فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو ویژه آبان ماه ۱۴۰۱ بصورت قرعه کشی از پنجشنبه آغاز خواهد شد.
طرح فروش فوری ایران خودرو با توجه به قانون ابلاغی از وزارت صمت هر چند وقت یکبار اجرایی می شود. طرح فروش فوری ایران خودرو، فرصت خوبی برای خرید با قیمت ارزانتر در بازار خودرو برای افراد است. فروش فوری ایران خودرو هر چند وقت یک بار تمدید شده و برای اطلاع رسانی به افراد اعلام می گردد. در طرح فروش فوری ایران خودرو، اتوموبیل های تولید ملی و ساخت خود کشور به فروش می رسند. فروش فوری ایران خودرو باعث معرفی خودرو های ملی نیز می شود.
دور جدید فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو ویژه آبان ماه ۱۴۰۱ بصورت قرعه کشی از فردا پنجشنبه آغاز خواهد شد.
زمان فعالسازی از تاریخ پنجشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۰۵ به مدت ۴ روز در سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو فعال خواهد بود.
تمام محدودیت های قبل در این بخشنامه هم اعمال خواهد شد.
"عبدالله توکلی لاهیجانی"در نشست خبری در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: یکی از معضلات اصلی صنعت خودروی کشور عدم توجه به دانشبنیان شدن این صنعت در سالهای گذشته بوده است و اگر بخواهیم ترجمهای از دانش بنیان شدن در این صنعت ارایه کنیم همانا پرداختن به حلقه طراحی و توسعه محصول و بنسازه (پلتفرم) های بومی را میتوان حلقه مفقوده این صنعت در کشور دانست.
وی گفت: بر این اساس در گام دوم برنامههای تحولی تلاش شد تا نقصان فقدان بنسازههای باکیفیت در صنعت خودروی کشور که مالکیت فکری آن در اختیار خودروسازان داخلی باشد مدنظر قرار گیرد.
توکلی بیان داشت: در شهریورماه سال جاری نمایشگاه تحول صنعت خودرو با تکیه بر دو مفهوم بنسازههای بومی و هم افزایی در صنعت خودرو با مشارکت شرکتهای دانشبنیان داخلی برگزار شد که طی آن نقشهراه آینده صنعت خودرو با تکیه بر بنسازههای با کیفیت بومی به همراه نمونه محصولات به نمایش گذاشته شد؛ در این بین تمرکز بر چهار بنسازه کلیدی برای دستیابی به محصولات باکیفیت با مقیاس اقتصادی تولید مد نظر قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین در گام دوم پوست اندازی پلتفرمی صنعت خودروی کشور برای گذار از محصولات فعلی به سمت محصولات با کیفیت که ابتکار عمل تولید آنها در دست شرکتهای دانشبنیان داخلی باشد آغاز شد و هماکنون توسط معاونت حمل و نقل وزارت صنعت معدن و تجارت به صورت هفتگی مورد پایش قرار میگیرد.
این مقام مسوول وزارت صمت ادامه داد: در این برنامه یکی از مهمترین دغدغههای مشتریان در صنعت خودروی کشور که همانا دستیابی به محصول اقتصادی باکیفیت با سازوکار اجرایی بهروز لحاظ شده و هم اکنون مراحل طراحی و توسعه این پلتفرم توسط دو خودروساز کشور در حال اجرا است.
وی اظهار داشت: در محصول اقتصادی مدنظر که با توان مهندسان ایرانی در یک شرکت دانشبنیان داخلی طراحی انجام شده است، خودرویی با مصرف سوخت زیر پنج لیتر در صد کیلومتر طراحی شده است و البته در این خانواده محصول سایپا نیز در حال طراحی و تکوین در یک شرکت دانشبنیان داخلی دیگر است.
وی افزود: بدین ترتیب در سال آینده شاهد محصولات جدید به شرح ذیل خواهیم بود:
۱-واریانت نخست خودروی اقتصادی سایپا بر پایه پلتفرم خودروی اقتصادی مشترک سایپا و ایران خودرو
۲- خودروی ری را (کراس اور پلتفرم اختصاصی ایران خودرو)
۳- خودروی اختصاصی پارس خودرو p۹۰ بر پایه پلتفرم بهروز شده ال۹۰ و قطعات کاملاً بومی
۴- خودروی آریای اتومات (بر پایه مگا پلتفرم اختصاصی سایپا)
۵- خودرو TF۲۱ بر پایه پلتفرم بهروزآوری شده ایران خودرو
۶-خودروی اطلس بر پایه پلتفرم بهروزآوری شده ایکس ۲۰۰ سایپا
۷- خودروی سهند بر پایه پلتفرم بهروزآوری شده ایکس ۲۰۰ سایپا
۸- وانت آریسان سه منطبق بر استانداردها شرکت ایران خودرو
۹- وانت اختصاصی گروه سایپا منطبق بر استانداردها و فیس لیفتهای محصولات جاری (مدلهای سال) به منظور ارتقا استانداردها.
توکلی لاهیجانی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ گونههای مختلف بر روی پلتفرم اقتصادی مشترک سایپا و ایران خودرو مشتمل بر گونه برقی و همچنین دو محصول هاچ بک و SUV بر روی پلتفرم sp۰ عرضه خواهد شد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خبر از ورود خودروهای تارا و پژو ۲۰۷ به بورس کالا داد و از مدیران ایرانخودرو خواست تا در جهت واقعی کردن قیمت این محصولات مسئول باشند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: به دلیل پذیرش ۲ محصول تارا و ۲۰۷ در بورس کالا، عرضه آنها انجام میشود و با توجه به اینکه واقعی سازی قیمت محصولات جزو حقوق سهامداران به شمار میرود، مدیران ایران خودرو این مسوولیت را دارند که اقدامات لازم را برای رعایت حقوق سهامداران انجام دهند.
مجید عشقی به اطلاعیه ایران خودرو در خصوص لغو عرضه خودرو تارا و ٢٠٧ به بورس کالا اشاره کرد و گفت: فرآیندی را در راستای پذیرش خودرو در بورس کالا آغاز کردیم و در این زمینه هم در مراسم افتتاحیه معاملات خودرو اعلام کردم، راهی که در این زمینه در پیش گرفتهایم یک راه بدون بازگشت است.
وی اظهار داشت: از ابتدا قرار بر این بود تا عرضه خودرو به صورت پله پله انجام و این عرضه از خودروهایی که قیمت بالاتری دارند و حساسیت کمتری بر روی آنها وجود دارد، آغاز شود تا به مرور برنامهریزیها برای ورود دیگر خودروها صورت گیرد.
عشقی اعلام کرد که در ادامه پذیرش خودروها در بورس کالا، پذیرش تارا و ٢٠٧ هم در مسیری قرار گرفت که صحبت شده بود.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: به طور معمول همیشه فاصله زمانی بین پذیرش کالا تا عرضه آن محصول ایجاد میشود و نیازمند دورهای از زمان است تا مقدمات کار انجام شود و عرضه به مرحله اجرا برسد.
وی تاکید کرد: در زمینه پذیرش همه کالاها در بورس کالا با مقاومتهایی روبرو بودیم و تقریباً میتوان گفت در همه کالاها مانند پتروشیمی، محصولات فلزی و سیمان از همواره مقاومتهایی وجود داشته است.
به گفته عشقی، در مورد خودروها هم با مقاومتهایی مواجه هستیم، اما قطعاً این راه بدون بازگشت است و باید عرضهها انجام شود.
رییس سازمان بورس با بیان اینکه این امر جزو حقوق سهامداران است که باید رعایت شود و ما هم از این مساله کوتاه نخواهیم آمد، گفت: مدیران شرکتهای خودروسازی هم این مسوولیت را دارند که اقدامات لازم را برای رعایت حقوق سهامداران انجام دهند.
وی به آگاهی سازمان بورس نسبت به شرایط و حساسیتهای موجود در بازار خودرو تاکید کرد و افزود: از سال گذشته فرآیند افزایش تولید و کاهش فشار مالی به خودروسازان دنبال شد و در سه ماه تابستان هم اصلاحاتی در این زمینه صورت گرفت.
عشقی اظهار داشت: قطعاً سازمان بورس و بورس کالا پیگیر این موضوع خواهند بود تا خودروی تارا و ۲۰۷ در زمان مناسب در بورس کالا عرضه شوند.
به گفته رییس سازمان بورس؛ به دلیل پذیرش این ۲ خودرو در بورس کالا عرضه آنها باید قطعاً صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه ممکن است فاصله زمانی بین پذیرش و عرضه تارا و ۲۰۷ به بورس کالا باشیم، افزود: برای شکسته شدن مقاومتها و نیز انجام عرضهها در بورس کالا نیازمند زمان و تعامل با ذینفعان هستیم تا شرایط مهیا شود.