رتبه بندی فرهنگیان | رتبه بندی معلمان
واریز رتبه بندی فرهنگیان این معلمان امروز | آخرین وضعیت از رتبه بندی فرهنگیان
حقوق کدام معلمان با مزایای رتبه بندی واریز می شود؟
طرح رتبه بندی فرهنگیان از سال 90 و در پی تصویب سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد. طرح رتبهبندی فرهنگیان بر اساس سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی است که در راستای ارتقای شایستگی حرفهای معلمان باید به مرحله اجرا درآید. گام نخست تدوین اعضای دولت برای، تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، قانون نظام رتبه بندی فرهنگیان را اصلاح کرد. اعضای دولت برای، تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، قانون نظام رتبه بندی فرهنگیان را اصلاح کرد. رئیس مجلس شورای اسلامی، آیین نامه اجرایی قانون نظام رتبه بندی فرهنگیان را اصلاح کرد.
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: مزایای رتبه یک این ماه به تمام معلمان اعطا میشود و پس از آنکه احکام رتبهبندی متناسب با رتبه آنها صادر شد مابه التفاوت را دریافت خواهند کرد.
محسن زارعی؛ رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش، درباره آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان اظهار کرد: هماکنون ارزیابان در حال بررسی مدارک معلمان هستند و پس از آنکه ارزیابی به اتمام رسید، امتیازی تعیین و در اختیار هیئت ممیزه کشوری قرار میگیرد.
وی افزود: اعضای هیئت ممیزه، رتبه نهایی را تعیین میکنند و پس از آن صدور حکم انجام میشود البته برای این ماه مزایای رتبه یک "آموزشیار معلم" به تمام معلمان اعطا میشود و پس از آنکه احکام متناسب با رتبه آنها صادر شد مابهالتفاوت را دریافت خواهند کرد.
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا صدور احکام تمام معلمان به سه ماه زمان نیاز دارد، مطرح کرد: ارزیابان به سرعت در حال انجام کار هستند و کار به شکل فرآیندی است یعنی اینگونه نیست که منتظر باشیم تا ارزیابیها تمام شود و سپس برای همه حکم صادر کنیم بلکه به محض آنکه ارزیابی فردی تمام شد مدارک برای اعضای هیئت ممیزه ارسال میشود و پس از بررسی آنها رتبه تعیین خواهد شد.
زارعی ادامه داد: پس از آنکه رتبه فرد تعیین میشود، ممکن است نسبت به این رتبه اعتراض داشته باشد که به چرخه اعتراض و رسیدگی به آن وارد خواهد شد بعنی مجدد ارزیاب دیگری باید کار را بررسی کند و مدارک برای تعیین رتبه به هیئت ممیزه ارسال شود،در چنین شرایطی فرایند طولانیتر میشود.
همچنین مصطفی بابایی؛ رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفته است: طرح رتبه بندی معلمان بسیار زمانبر است، اما تلاش میکنیم در طول مدت سه تا چهار ماه این کار به سرانجام برسد.
روز گذشته نیز وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: تا امروز حکم آموزشیار معلم برای ۷۱۵ هزار نفر و حکم ترمیم حقوق برای ۹۰۰ هزار نفر از پرسنل صادر شده است. رتبهبندی و ترمیم حقوقها، با همراهی و همکاری سازمان برنامه و بودجه در همین ماه پرداخت میشود.
قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش صبح امروز در همایش روسای ادارات حقوقی آموزش و پرورش استانهای کشور با بیان اینکه اولین ماموریت کارکنان ادارات حقوقی ابتکار عمل در شناسایی ارتباطات تقنینی است که باید منعکس کننده نیازهای سیستم برای قانون گذاری باشد، اظهار داشت: واحدهای حقوقی باید نقش پیشینی و فعال داشته باشند و باید در واحدهای حقوقی از حوزه انفعالی به سمت فعالیت صرف اثر بخش حرکت کنیم.
وی، آموزش و توانمندسازی مدیران اجرایی و کارشناسان حقوقی در راستای مستندسازی املاک آموزش و پرورش را به عنوان یک اصل در حوزه حقوقی برشمرد و گفت: تحقق این مهم را یکی مهمترین اهداف این همایش دانست.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش احصا مسائل اولویتدار آموزش و پرورش با دانش حقوقی را ضروری دانست و تاکید کرد: مسائل اولویتدار آموزش و پرورش باید توسط مسئولان حقوقی به مدیران ارائه شود.
وی با بیان اینکه رتبهبندی معلمان بعد از ۱۰ سال در حال اجراست، گفت: رتبهبندی حدود یک میلیون معلم کار سختی است اما با جدیت و حرکت جهادی و انقلابی وزیر آموزش و پرورش در حال عملیاتی شدن است.
احمدیلاشکی بر شناسایی و مدیریت تعارض منافع و بستن گلوگاههای فساد اداری تاکید کرد و افزود: معلمان بالاترین اعتماد اجتماعی را در جامعه دارند و این سند افتخار معلمان است که در بین مردم پاکترین، معتمدترین و تلاشگرترین هستند.
وی با اشاره وجود ۱۰۲ هزار ملک در آموزش و پرورش کشور گفت: بارزترین وجه این اجلاس حفظ حقوقی اموال و دارایی آموزش و پرورش کشور است؛ مدارس هدیه مردم است و باید امانت داری کنیم پس تثبیت مالکیت دولت در آموزش و پرورش را باید با جدیت دنبال کنیم.
رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه استان کرمان ۶ هزار و ۲۰ کد مدرسه دارد که از این تعداد ۵ هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی فعال هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به وجود ۶۷۰ هزار دانشآموز در سطح استان کرمان، گفت: ۴۷ هزار معلم در حال خدمترسانی به این دانش آموزان هستند.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: وظیفه داریم برای تمامی املاک مربوط به آموزش و پرورش سند ثبتی در ثبت اسناد کشور صادر و به مسؤولان آموزش و پرورش تقدیم کنیم.
اکبر نیکزاد امروز در همایش روسای ادارات حقوقی، املاک و حمایت قضایی آموزش و پرورش سراسر کشور که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: امروز تفاهمنامه سهجانبه مابین آموزش و پرورش، بنیاد مسکن کشور و سازمان ثبت و املاک کشور امضا میشود.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور بیان کرد: وظیفه داریم برای تمامی املاک مربوط به آموزش و پرورش سند ثبتی در ثبت اسناد کشور صادر و به مسؤولان آموزش و پرورش تقدیم کنیم و این کار ارزشمندی است.
نیکزاد بیان داشت: با این کار املاک و ساختمانهای وزارتخانه آموزش و پرورش سنددار میشود و برنامهریزیها برای مسؤولان راحتتر است.
رئیس بنیاد مسکن کشور گفت: مجلس شورای اسلام ظرفیت قانونی مانند تهاتر را مطرح کرده که با سنددار شدن املاک، آموزش و پرورش میتواند از این ظرفیت استفاده کند.