کتایون ریاحی | حواشی بازیگران
حال و روز این روزهای کتایون ریاحی | دلیل گریه های کتایون ریاحی چیست؟
عکسی قدیمی از کتایون ریاحی را در ادامه می بینید.
کتایون ریاحی در سریال یوسف پیامبر در نقش زلیخا بازی می کرد که محبوبیت او در این سریال دو چندان شد. کتایون ریاحی بازیگر سینما و تلویزیون متولد 10 دی سال 1340 در تهران است. کتایون ریاحی کارشناس ادبیات و انسان شناسی است. کتایون ریاحی در سریال پدر سالار نقشی به یادماندنی از خود به جای گذاشت. کتایون ریاحی در حال حاضر مدیرعامل موسسه کیش مهر کتایون است.
بازیگر نقش زلیخا می گوید: همچنان فکر میکنم آن کاری که من برای تلویزیون به عنوان یک بازیگر در سریال «یوسف پیامبر» انجام دادم، نه تلویزیون و کمتر مسئولی برای مردم انجام دادند. «یوسف پیامبر» ایران را به دنیا معرفی کرد و اگر ما حق کپی رایت در سرزمینمان داشتیم، تمام کسانی که در این سریال بودند، از منافع آن منتفع میشدند ولی تنها کسی که از منافعش منتفع شد، خود تلویزیون بود. آنهایی که میگویند هنرمندان برای مردم چه کردند، چرا زحمت هنرمندان را نمی بینند؟
کتایون ریاحی دغدغه اصلی این روزهایش را بنیاد خیریه ای عنوان می کند که خود نیز مدیریت آنجا را بر عهده دارد.
وی می گوید: مسئله و دغدغه اصلی ام در شرایط فعلی، فقط بنیاد کمک است. همانطور که می دانید، این موسسه برای کودکان نیازمند ناشنوای مادرزاد است که برایشان کاشت حلزونی انجام می دهد و این توقع زیادی نیست که وظیفه مسئولین است وقتی خیری در حال خدمت به مردم است و در نهایت این خدمت به نفع خود مسئولین هم هست، تمام تلاششان را بکنند تا این خدمات بهتر به دست مردم برسد نه اینکه بعد از گذشت ۷ سال، امسال برای این موسسه مالیاتی به مبلغ ۱۲۵ میلیون تومان بیاید! که به هیچ وجه به هیچ بهانه ای قابل قبول نیست، نه در ایران و نه در هیچ کجای جهان، حتی اگر بهزیستی این بهانه را بیاورد که مجوز شما تمدید نشده، باز هم قابل قبول نیست. اگر ظرف سه ماه گذشته شما مجوز تمدید نکردید، امروز باید پاسخگو می بودید، چه برسد که ظرف هفت سال گذشته شما مجوز را تمدید نکردید و پاسخگو هم نیستید. من فکر می کنم تمام کسانی که ظرف این ۷ سال آمدند و رفتند و فکر کردند که کارم را راه نمی اندازند و به نفرات بعدی میسپارند، تمام کسانی که در این مسئله دخیل بودند و کارشکنی کردند و مجوز بنیاد را ندادند و امروز برای بنیاد چنین مالیاتی آمده، باید پاسخگو باشند. ما باید پاسخ بخواهیم تا مسئولینی که وقتی میخواهند انتخاب شوند و رای بیاورند، میگویند نوکر مردم هستند. باید به آنها یادآوری کنیم که بله نوکران مردم باید در تمام عرصه ها پاسخگو باشند چه برسد به عرصه های مثل خیریه و ان جی او که در تمام دنیا حمایت میشوند و از آنها به عنوان الگو استفاده می شود. من نمی دانم به جای تشکر، کارشکنی چیست؟ من تا روزی که پاسخی بگیرم، پیگیر ماجرا خواهم بود.
بیوگرافی کتایون ریاحی
کتایون ریاحی بازیگر محبوب سینما و تلویزیون متولد ۱۰ ام دی ماه سال ۴۰ در تهران می باشد و علاوه بر بازیگری مدیرعامل و بنیانگذار بنیاد نیکوکاری کمک، کیش مهر کتایون، است.
فارغ التحصیل لیسانس رشته ادبیات و مردم شناسی است، برادرش علیرضا ریاحی بازیگر است، تابحال تجربه دوبار ازدواج را داشته است، او بنیانگذار بنیاد نیکوکاری کمک است.
کتایون ریاحی در خانواده ای هنرمند بدنیا امد مادرش طراح لباس و پدرش مدرس ادبیات و زبان انگلیسی است اصالت پدر و مادرش به گیلان و شیراز بر می گردد.
وی دارای یک فرزند به نام پوریا میباشد که موسیقیدان و دارای تحصیلات آکادمیک در زمینه موسیقی است و اولین آلبوم بی کلام خود را با نام پژواک سکوت به نفع بنیاد نیکوکاری کیش مهر کتایون ساختهاست، کتایون ریاحی خواهر علیرضا ریاحی از دیگر بازیگران سینما در ایران است.
ریاحی با نویسندگی برای کودکان آغاز و با فیلم «خبرچین» به سینما آمد.
اما فیلم در نیمه راه متوقف شد و او برای بازی در فیلم «پاییزان» انتخاب شد.
در آن زمان در سینما چندان موفق نبود اما با بازی در مجموعه «پدرسالار» توانست خود را مطرح کند و حضور او در مجموعههای «روزهای زندگی» و بهویژه مجموعهٔ تلویزیونی «پس از باران» از او چهرهای شناختهشده ساخت.
آخرین بازی او در سریال یوسف پیامبر در نقش زلیخا بود. کتایون ریاحی در خرداد ۱۳۸۸ طی یادداشتی به سایت سیمافیلم، کنارهگیری خود از دنیای بازیگری را اعلام کرد.
فرجالله سلحشور کارگردان سریال یوسف پیامبر در گفتگویی در این مورد گفت: خانم ریاحی پس از سریال یوسف پیامبر گفت دیگر نمیتوانم فضاهای موجود سینما را تحمل کنم و از حرفه بازیگری کنارهگیری کرد. چون در فیلم حضرت یوسف مسائل معنوی، آرامش، احترام، حیا و حجاب مطرح بود و وی نمیتوانست صحنههای دیگر را تحمل کند، گفت: دیگر نمیخواهم کار کنم و میخواهم شیرینی سریال یوسف پیامبر در ذائقه من بماند.
۱۳۸۷ – دعوت (ابراهیم حاتمیکیا)
۱۳۸۲ – تارا و تب توت فرنگی (سعید سهیلی)
۱۳۸۱ – این زن حرف نمیزند (احمد امینی)
۱۳۸۱ – بانوی من (یدالله صمدی)
۱۳۸۱ – جایی دیگر (مهدی کرمپور)
۱۳۸۰ – شام آخر (فریدون جیرانی)
۱۳۷۵ – لاکپشت (علی شاهحاتمی)
۱۳۷۴ – ماه مهربان (قاسم جعفری)
۱۳۷۱ – قافله (مجید جوانمرد)
۱۳۷۱ – تماس شیطانی (حسن قلیزاده)
۱۳۶۹ – حکایت آن مرد خوشبخت (رضا حیدرنژاد)
۱۳۶۹ – آپارتمان شماره ۱۳ (یدالله صمدی)
۱۳۶۷ – کشتی آنجلیکا (محمدرضا بزرگ نیا)
۱۳۶۷ – آخرین لحظه (فرخ انصاری بصیر)
۱۳۶۶ – غریبه (رحمان رضایی)
۱۳۶۶ – خبرچین (نصرت الله زمردیان، مازیار پرتو)
۱۳۶۶ – پاییزان (رسول صدرعاملی)
مجموعههای تلویزیونی با حضور کتایون ریاحی:
(۱۳۸۶__۱۳۸۷) – یوسف پیامبر (فرجالله سلحشور)
(۱۳۸۰) – شب دهم (حسن فتحی)
(۱۳۷۸__(۱۳۸۱) – روشنتر از خاموشی (حسن فتحی)
(۱۳۷۸__۱۳۷۹) – پس از باران (سعید سلطانی)
(۱۳۷۷__۱۳۷۸) – روزهای زندگی (سیروس مقدم)
(۱۳۷۶__۱۳۷۷) – شرکت (عبدالله باکیده)
(۱۳۷۵__۱۳۷۶) – بازگشت پرستوها (ابوالقاسم طالبی)
(۱۳۷۵) – پهلوانان نمیمیرند (حسن فتحی)
(۱۳۷۳) – عاطفه (حسن فتحی)
(۱۳۷۳) – پدرسالار (اکبر خواجویی)
(۱۳۷۲) – همسایهها (مجموعه، یک قسمت)
(۱۳۷۱) – دردسر
(۱۳۶۵__۱۳۶۴) – سایه همسای