بازنشستگان تامین اجتماعی | حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

اطلاعیه مهم برای بازنشستگان تامین اجتماعی | واریزی فوق العاده ماه رمضان برای این گروه از بازنشستگان

مسئول ارتباط مردمی سازمان تامین اجتماعی البرز گفت: هنوز هیچ دستورالعملی درخصوص مبلغ و چگونگی واریز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی ابلاغ نشده است.

اطلاعیه مهم برای بازنشستگان تامین اجتماعی | واریزی فوق العاده ماه رمضان برای این گروه از بازنشستگان
کدخبر : 14862
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

شرایط بازنشستگان تامین اجتماعی، وابسته به میزان سخت بودن شغل و همینطور وابسته به جنسیت است. حداکثر سابقه برای پذیرش و محاسبه در تعیین مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ سال است. عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی مطابق قانون، تابع مقررات مربوط به عیدی و پاداش کارمندان دولت می‌باشد. بازنشستگان تامین اجتماعی برای دریافت بیمه تکمیلی در سال ۱۴۰۰ تا آخر بهمن‌ماه فرصت ثبت نام داشتند. حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در خرداد سال ۱۴۰۱ افزایش ۵۷ درصدی پیدا کرد. بازنشستگان کمتر از ۳۰ سال سابقه، باتوجه به سنوات، کمتر از این مبلغ دریافت می کردند.

پورتقی در واکنش به علت تاخیر در واریز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: خیلی از بازنشستگان عذرخواهی می کنیم اما هیچ دستورالعملی به ما ابلاغ نشده و نمی دانیم مبلغ چقدر است و چه زمانی باید واریز شود اما به نظر می رسد در هفته جاری و هفته آینده واریز خواهد شد.

او می گوید: سازمان تامین اجتماعی، کارتی به اسم سلامت و بیمه سلامت ندارد و اگر شهروندان پیامکی در این خصوص دریافت کردند موضوع را به حراست ما گزارش دهند و هیچ مبلغی به حساب های اعلام شده توسط سوء استفاده گران واریز نکنند و اطلاعاتی را در اختیار آنان قرار ندهند.

مسئول ارتباط مردمی سازمان تامین اجتماعی البرز گفت: سیستم جدید کد رهگیری برای صحت سنجی بیمه شدگان تعبیه شده است، در این حالت پیامکی به شماره ثبت شده بیمه شده در هنگام نسخه نویسی ارسال می شود.

او می گوید: بازنشستگان درخصوص بیمه تکمیلی به کانون بازنشستگان محل اقامت خود مراجعه کنند.

پورتقی گفت: درحال حاضر هیچ بخشنامه ای درخصوص بیمه کارگران ساختمانی به ما ابلاغ نشده است.

بازنشستگان تامین اجتماعی

نعمت‌الله ترکی؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در ارتباط با تامین مسکن بازنشستگان این صندوق اظهار کرد: یکی از بحث‌های مهم و دغدغه‌های این گروه از جامعه موضوع مسکن است که وزیر راه و شهرسازی و همچنین مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن همکاری بسیار خوبی را با صندوق بازنشستگی داشتنه‌اند و بازنشستگان فاقد مسکن در الویت نخست جهت تحویل مسکن قرار دارند.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه امضاء شده فی مابین صندوق بازنشستگی کشور با سازمان ملی زمین و مسکن گفت: در این تفاهم‌نامه افرادی که فاقد مسکن بوده و در طرح مسکن ملی ثبت‌نام کرده‌اند در الویت واگذاری مسکن هستند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از بازنشستگانی که برای مسکن ملی ثبت‌نام کرده‌اند، درخواست کرد که به هر یک از ادارات صندوق بازنشستگی در هر استان مراجعه کنند و اطلاعات خود را ارائه کنند تا از طریق این تفاهم‌نامه در الویت واگذای مسکن قرار بگیرند.

ترکی تصریح کرد: بنا بر توافق صورت گرفته واحدهای که امسال آماده خواهند شد، براساس الویت به بازنشستگان واگذار خواهد شد و براساس تعهد وزارت راه و شهرسازی نیز در سال آینده در الویت قرار خواهند داشت.

وی گفت: مشارکت در احداث مسکن یکی دیگر از برنامه‌های مدنظر برای بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری است و در این زمینه انتظار داریم زمین‌های که در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار دارد در اختیار صندوق قرار گرفته شود تا به صورت مشارکتی و تامین هزینه ساخت با تسهیلات بانک‌ها واحدها احداث و در اختیار این گروه از جامعه قرار داده شود.

میرهاشم موسوی گفت: بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در اصل ۲۹ قانون اساسی موضوع تأمین اجتماعی آحاد مردم مورد توجه قرار گرفت و شرایط فعلی تأمین اجتماعی، قابل قیاس با شرایط پیش از پیروزی انقلاب نیست.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور در برنامه «چه سفرها کرده‌ایم» شبکه افق، با تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه بیمه‌های اجتماعی و تأمین اجتماعی و اشاره به پوشش ۷۰ درصدی بیمه‌های اجتماعی در کشور، فراگیرسازی بیمه اجتماعی در کشور و پوشش اقشار خارج از چتر بیمه‌ای را پنجره فرصت سازمان تأمین اجتماعی برای توقف روند نزولی ضریب پشتیبانی توصیف کرد و گفت: در دولت سیزدهم تاکنون بالغ بر یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به جمع بیمه‌شدگان اضافه شده‌اند و توسعه پوشش بیمه‌ای به همه اقشار جامعه، کماکان از اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی خواهد بود. 

میرهاشم موسوی (مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی) با تبریک ایام‌الله دهه فجر و چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، ایجاد احساس امنیت و آرامش در دوران اشتغال و بازنشستگی را هدف بیمه‌های اجتماعی توصیف کرد و گفت: بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در اصل ۲۹ قانون اساسی موضوع تأمین اجتماعی آحاد جامعه مورد توجه قرار گرفت و شرایط فعلی در حوزه تأمین اجتماعی و بیمه‌های اجتماعی، قابل قیاس با شرایط پیش از پیروزی انقلاب نیست و به تعبیری می‌توان گفت با پیروزی انقلاب اسلامی، یک تحول و انقلاب بزرگ در حوزه بیمه‌های اجتماعی و خدمات اجتماعی در کشور به وقوع پیوست و هر چند هنوز در تحقق آرمان عدالت اجتماعی با شرایط ایده‌آل فاصله داریم، اما دستاوردهای بسیار بزرگی داشته‌ایم که لازم است در گام دوم انقلاب، بیش از پیش بر تحقق آرمان عدالت اجتماعی تمرکز کنیم. 

وی افزود: پیش از انقلاب با وجود اینکه سازمان تأمین اجتماعی، نرخ پشتیبانی بسیار مناسبی داشت و در سال ۵۶ و ۵۷ به ازای هر بازنشسته ۲۲ بیمه‌پرداز وجود داشت و شرایط منابع صندوق بسیار مطلوب بود، اما خدمات تأمین اجتماعی بسیار محدود بود به عنوان مثال تعداد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی حداکثر ۲۰ مرکز بود که د رحال حاضر به بیش از ۴۰۰ مرکز شامل ۸۰ بیمارستان رسیده که برخی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی از نظر تجهیزات و خدمات در کشور و در منطقه بی‌نظیر هستند. 

موسوی توسعه خدمات درمان مستقیم را به سبب رایگان بودن خدمات این مراکز و اقبال بیمه‌شدگان و بازنشستگان به این مراکز، از اولویت‌های این سازمان معرفی کرد و گفت: نرخ امید به زندگی که در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۵۷ سال بود، امروز به بیش از ۷۵ سال رسیده است و هرچند اشکالاتی در زمینه هزینه‌های درمان و توزیع عادلانه ظرفیت‌ها و امکانات وجود دارد، اما افزایش نرخ امید به زندگی دستاورد بسیار بزرگی است که نباید به سادگی از کنار این دستاوردها گذشت. ما در در بخش درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم در حال حاضر روزانه به حدود یک میلیون نفر خدمات سرپایی و به حدود ۱۳ هزار نفر خدمات بستری ارائه می‌دهیم و حدود ۵۰ هزار پزشک و مرکز پزشکی در سراسر کشور طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی هستند. 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: