بیمه تامین اجتماعی | سوابق بیمه تامین اجتماعی

خبر مهم برای بیمه شدگان تامین اجتماعی | اطلاعیه مهم سازمان به کسانیکه بیمه تامین اجتماعی هستند

مدیرکل امور بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی گفت: برای ارائه خدمات بیمه‌ای، ۳۲ کارگزار رسمی ‌برون‌مرزی سازمان تأمین‌اجتماعی در ۱۸کشور که بیشترین تعداد ایرانیان شاغل و مقیم را دارند در حال فعالیت هستند که برای سهولت در دسترسی افراد متقاضی، نام و مشخصات و اطلاعات تماس این کارگزاران در سایت رسمی اطلاع‌رسانی سازمان منتشر شده و در دسترس است.

خبر مهم برای بیمه شدگان تامین اجتماعی | اطلاعیه مهم سازمان به کسانیکه بیمه تامین اجتماعی هستند
کدخبر : 18025
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

بیمه تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی به منظور ایجاد رفاه و حمایت از حقوق کلیه کارکنان کارخانه ها، اداره ها و سازمان ها و دیگر محیط های کاری به وجود آمد. بیمه تامین اجتماعی بیشتر برای دهک های متوسط و پایین در نظر گرفته می شود. بیمه تامین اجتماعی کمک زیادی در تامین برخی نیاز های اولیه ی افراد می کند. در حال حاضر، طبق قانون بیمه تامین اجتماعی  و بیمه نامه برای تمامی افراد شاغل، اجباری است. می توان گفت که سازمان و بیمه تامین اجتماعی، مهم ترین رکن صنعت بیمه در کشور است.

مهدی شکوری با اشاره به اینکه ایرانیان شاغل یا ساکن در کشورهای دیگر هم می‌توانند درصورت تمایل، تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار گیرند و بیمه آنان ماهیت اختیاری دارد، گفت: افراد متقاضی این بیمه با اراده خود نسبت به عقد قرارداد و پرداخت حق‌بیمه اقدام می‌کنند؛ بنابراین سازمان و بیمه‌شده متعهد به انجام تکالیف قانونی در این زمینه خواهند شد. هموطنان خارج از کشور می‌توانند با پرداخت حق‌بیمه مقرر و با انتخاب یکی از دو نرخ ۱۴ یا ۱۸ درصد، خود را نزد تأمین‌اجتماعی بیمه کنند.

مدیرکل امور بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: همچنین در صورت تمایل افراد متقاضی بیمه در تأمین‌اجتماعی، امکان پرداخت ۹ درصد سهم درمان برای برخورداری از خدمات درمانی در داخل کشور نیز فراهم شده است.

شکوری با اشاره به اینکه دریافت حق‌بیمه از متقاضیان بیمه ایرانیان خارج از کشور و پرداخت مستمری براساس پول رایج کشور انجام می‌شود، گفت: پس از احراز شرایط برای بازنشستگی و مستمری‌بگیری، مستمری پرداختی افراد بیمه‌شده به حساب افتتاح شده آنها در داخل کشور واریز خواهد شد.

مدیرکل امور بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی گفت: اکنون ۳۲ کارگزار رسمی ‌برون‌مرزی سازمان در ۱۸ کشور دنیا فعالیت دارند که برای سهولت در دسترسی افراد متقاضی، نام مشخصات و اطلاعات تماس این کارگزاران در سایت رسمی این سازمان به نشانی  www.tamin.ir آمده است و متقاضیان برای هر نوع فعالیت از جمله بیمه‌پردازی، انتقال سوابق بیمه‌ای، درخواست بازنشستگی و سایر خدمات، امکان مراجعه برای دریافت خدمت از این مراکز را دارند.

وی افزود: با توجه به پرداخت حق‌الزحمه خدمات این کارگزاران توسط تأمین‌اجتماعی، ایرانیان خارج از کشور هیچ مبلغی بابت درخواست و دریافت خدمات بیمه‌ای در این کارگزاری‌ها پرداخت نخواهند کرد.

شکوری همچنین گفت: ایجاد کارگزاری‌های رسمی تأمین‌اجتماعی در کشورهای دیگر متناسب با جغرافیای جمعیتی ایرانیان ساکن یا شاغل در کشورهای مختلف اولویت‌بندی می‌شود و سازمان تأمین‌اجتماعی آمادگی دارد در همه کشورها برحسب نیاز آنها این کارگزاری‌ها را توسعه دهد.

وی با اشاره به اینکه مراجعه به کارگزاری‌های رسمی‌ برون‌مرزی یکی از روش‌های دسترسی افراد متقاضی بیمه ایرانیان خارج از کشور است، تأکید کرد: بیمه شدگان سازمان علاوه بر مراجعه به کارگزاری‌های رسمی این سازمان، می‌توانند برای انجام سایر خدمات بیمه‌ای از سامانه غیرحضوری ویژه ایرانیان خارج از کشور به نشانی ex-eservices.tamin.ir  استفاده کنند.

او گفت: سایت بین‌الملل /ایرانیان خارج از کشور و اتباع خارجی سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی mss.tamin.ir  نیز برای ارائه خدمت به این افراد فعال است. همچنین شعبه ۲۷ سازمان تأمین‌اجتماعی در شهر تهران به‌صورت متمرکز به موضوع ایرانیان خارج از کشور اختصاص داده شده تا درخواست‌های هموطنان مقیم یا شاغل در خارج از کشور یا نمایندگان دارای وکالت رسمی از این افراد، به‌صورت تخصصی در این شعبه رسیدگی شود.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی،مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی به موضوع فراهم شدن امکان بیمه‌پردازی برای همه ایرانیان خارج از کشور اشاره کرد و گفت: همه ایرانیان شاغل، غیرشاغل و در حال تحصیل امکان، امکان استفاده از خدمات و مزایای تأمین‌اجتماعی را دارند.

بیمه تامین اجتماعی

صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج به استناد بند "ن" تبصره ۱۷ قانون برنامه بودجه ۱۴۰۱، سوم آبان‌ماه سال گذشته، با پوشش ۲۷ بیماری خاص و صعب‌العلاج و با تزریق بودجه رونمایی شد.

طبق اساس‌نامه تشکیل صندوق در هیئت وزیران که ۲۷ شهریورماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید، اعلام فهرست بیماری‌هایی که قرار است تحت پوشش این صندوق قرار گیرند و همچنین تدوین بسته‌های خدمتی توسط وزارت بهداشت در چند مرحله صورت می‌گیرد. بیماری‌های تالاسمی، هموفیلی،‌ ام اس،‌ دیالیز صفاقی،‌ دیالیز خونی، بیماری‌های موکوپلی ساکاریدوز، بیماری‌ بال پروانه‌ای، اس‌ام ای تیپ یک و دو و سه،‌ بیماری سی اف، اوتیسم، گروه سرطان‌ها با تمام طیف‌ها، بیماری‌های قلبی و عروقی، پیوند سلول‌های بنیادی و خون ساز، پیوند کلیه، پیوند کبد، پیوند قلب و پانکراس، پیوند روده و پیوند ریه، بیماری‌های مزمن روانی، صرع مقاوم به درمان،‌ پارکینسون و آسیب‌های شنوایی شدید بیماری‌هایی هستند که در مرحله اول تعریف شدند و خدمت‌رسانی برای آنها ذیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به صورت تدریجی انجام می‌شود.

در خصوص هزینه‌های درمانی بیماران خاص و صعب‌العلاج پس از آغاز به کار صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز باید گفت که در بخش‌های دولتی عمده خدماتی که بیماران دریافت می‌کنند پوشش بیمه‌ای و صندوق ۹۰ تا ۱۰۰ درصدی دارد که شامل سه جزء است. طبق اساس‌نامه فعالیت صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به این صورت است که پوشش بیمه پایه‌ای که بیماران از قبل داشتند سر جای خود باقی است و تعهدات بیمه‌های پایه کاسته نخواهد شد. در عین حال پوشش بیمه‌های تکمیلی هم سر جای خود خواهد بود و پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج مازاد بر پوشش‌های قبلی اضافه خواهد شد.

در همین راستا، دهم خردادماه بود که جلسه هماهنگی سازمان‌های بیمه‌گر پایه با حضور مدیران‌عامل سازمان بیمه سلامت و سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح برگزار و پس از تبادل‌نظر مدیران و کارشناسان سازمان‌های بیمه‌گر پایه، در زمینه بهره‌مندی بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی از اعتبارات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج توافقاتی صورت گرفت.

دکتر شهرام غفاری- مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی در این باره اظهار کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در خصوص چگونگی بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی از مزایای صندوق حمایتی بیماران خاص و صعب‌العلاج در اولین جلسه شورای هماهنگی سازمان‌های بیمه‌گر پایه که در تاریخ دهم خرداد با حضور مدیران عامل سازمان‌های تأمین‌اجتماعی، بیمه سلامت ایران و بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح برگزار شد، مقرر شد سازمان تأمین‌اجتماعی نسبت به نشان‌دار کردن بیمه‌شدگان مشمول صندوق حمایتی بیماران خاص و صعب‌العلاج اقدام کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه