وام قرض الحسنه | وام فوری | وام بدون ضامن

وام قرض الحسنه 50 میلیون فوری با اقساط 1 میلیون تومانی | وام قرض الحسنه با بازپرداخت 5 ساله و تحویل 3 روزه

معاون نظارت بانک مرکزی گفت: سقف ارائه تسهیلات بانک های قرض الحسنه که تا سال ١٣٩٩ حدود ٥٠ میلیون تومان بود، در سال ١٤٠٠ به ٢٠٠ میلیون و برای امسال به ٣٠٠ میلیون تومان رسید.

 وام قرض الحسنه 50 میلیون فوری با اقساط 1 میلیون تومانی | وام قرض الحسنه با بازپرداخت 5 ساله  و تحویل 3 روزه
کدخبر : 18281
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

​​ وام قرض الحسنه یکی از انواع وام های بانکی است؛ این نوع وام در واقع عقدی است بین بانک و قرض گیرنده که طبق مقررات و ضوابط مبلغی به عنوان قرض به فرد داده می شود؛ طبق قرار داد مبلغ وام قرض الحسنه توسط وام گیرنده باید باز پرداخت شود. بانک های مختلفی وام قرض الحسنه به سپرده گذاران خود ارائه می دهند. سقف تسهیلات وام قرض‌ الحسنه به متقاضیان و میزان کارمزد آن هر ساله توسط بانک‌ مرکزی جمهوری اسلامی ایران مشخص می‌شود. وام قرض الحسنه همان طور که از نامش پیداست، دارای نرخ کارمزد کمی است؛ عموما نرخ کارمزد تسهیلات صفر تا چهار درصد است که از مشتریان دریافت می‌شود.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت گفت: بر اساس سال 1401 ما باید 4 هزار میلیارد تسهیلات به مددجویان پرداخت می‌کردیم اما با تلاش همکاران و عملکرد مطلوب صندوق توانستیم 4 هزار و 623 میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان ارائه کنیم که بالاتر از سقف انتظار بوده است. در مجموع در سال گذشته 340 هزار و 637 وام در 4 در مسکن، اشتغال، فرهنگی و حمایتی پرداخت کرده‌ایم.

علی آشوبی مدیرعامل صندوق امداد ولایت در نشست خبری با خبرنگاران که صبح امروز در کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد با اشاره به خدمات این صندوق به مددجویان و غیر از مددجویان اظهار کرد: این صندوق پس از 8 سال از تأسیس آن توانسته خدمات بسیار مطلوبی را به مددجویان و سایر اقشار جامعه و نیازمندان ارائه دهد.

وی اضافه کرد: ما توانسته‌ایم بستر نذر نیکو و حسنه را در جامعه را ارائه کنیم و به دنبال اشاعه و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه در کشور هستیم که رسانه‌ها در اینباره توانسته‌اند به درستی به ما کمک کنند.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت گفت: بر اساس سال 1401 ما باید 4 هزار میلیارد تسهیلات به مددجویان پرداخت می‌کردیم اما با تلاش همکاران و عملکرد مطلوب صندوق توانستیم 4 هزار و 623 میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان ارائه دهیم که بالاتر از سقف انتظار بوده است. در مجموع در سال گذشته ما 340 هزار و 637 وام در 4 در مسکن، اشتغال، فرهنگی و حمایتی پرداخت کرده‌ایم که بیشترین سهم را حمایتی، مسکن و درمان حوزه اشتغال و سهم مسکن به خود اختصاص داده‌اند.

وی تأکید کرد: 4500 میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات سال جاری در نظر گرفته شده است که انشاءالله در تلاش هستیم این میزان از سقف بودجه در نظر گرفته شده بالاتر رود. در مجموع عملکرد 7 ساله صندوق نشان می‌دهد که 16 هزار و 492 میلیارد تومان به 2 میلیون و 1800 نفر تسهیلات پرداخت شده است.

آشوبی همچنین با اشاره به آمار تحت پوشش این صندوق گفت: از زمان قبل تأسیس ما توانسته‌ایم 8 میلیون و 500 هزار نفر را تحت پوشش خدمات صندوق قرار دهیم.

وی همچنین به یک اقدام مناسب دیگر صندوق اشاره کرد و گفت:‌ ارز ماندگار یکی دیگر از اقدامات صندوق است. در سال 1400 و 1401   توانسته‌ایم 183 هزار میلیارد ارز ماندگار داشته باشیم.

وی در تشریح طرح ارز ماندگار گفت: شهروندان و خیرخواهان می‌توانند هرگونه کمک بلاعوض خود را به ما اختصاص دهند و ما آن را به افراد و نیازمندان واقعی جامعه می رسانیم.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت در بخش دیگری از این نشست خبری از تلاش صندوق امداد ولایت برای افزایش میزان تسهیلات در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در تلاشیم تا با همکاری بانک مرکزی میزان تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه را از 50 میلیون تومان به 300 میلیون تومان افزایش دهیم.

وام قرض الحسنه

آشوبی در ادامه با اشاره به میزان معوقات این صندوق نیز گفت: در مجموع در سال 1400 معوقات این صندوق 2.3 درصد بوده که این رقم در سال 1401، به یک و نیم درصد رسیده است به طوری که  در مجموع در سال گذشته شاهد کاهش 8 درصد ازمعوقات بوده‌ایم.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت به خدمات جدید این صندوق در سال جاری اشاره کرد و گفت: پرداخت تسهیلات و تضامین به صورت غیرحضوری موضوعاتی است که در سال جاری به دنبال ایجاد آنها هستیم.

2 وام 150 و 200 میلیونی بانک رفاه به همه 

معاون نظارت بانک مرکزی گفت: سقف ارائه تسهیلات بانک های قرض الحسنه که تا سال ١٣٩٩ حدود ٥٠ میلیون تومان بود، در سال ١٤٠٠ به ٢٠٠ میلیون و برای امسال به ٣٠٠ میلیون تومان رسید.

 «ابوذر سروش» روز (پنجشنبه) در سومین همایش ملی قرض نیکو با بیان اینکه در کشور ٢ بانک قرض الحسنه داریم افزود: سهم این ٢ بانک از قرض الحسنه پس انداز کشور به ٣٠ درصد، از قرض الحسنه جاری به ۴.۵ درصد و از کل نقدینگی بانکی کشور به چهار درصد رسیده و حدود ٢٠ میلیون نفر عضو دارند.

وی اظهار داشت: سال گذشته آمار تسهیلات قرض الحسنه کشور بدون این ٢ بانک ١٨٠ همت (هزار میلیارد تومان) بوده و این ٢ بانک به طور مجزا ١٧٠ همت تسهیلات پرداخت کردند. یعنی حدود ۴٨ درصد از تسهیلات قرض الحسنه کشور در سال ١۴٠١ مربوط به ٢ بانک قرض‌الحسنه بود.

معاون نظارت بانک مرکزی خاطرنشان‌کرد: از نظر شاخص های بانکی، مطالبات امسال در شبکه بانکی به ۴.۵ درصد رسیده که پیشتر حتی به ١١ درصد هم رسیده بود. اما در بانک های قرض الحسنه یک درصد است که نسبت به شبکه بانکی عددی قابل تحسین است و باید گفت که مردم ما خوش حساب هستند.

سروش به موضوع خدمات الکترونیک در بانک‌ها اشاره کرد و افزود: اکنون بخش عمده خدمات بانکی از جمله افتتاح حساب به صورت غیر حضوری انجام می شود و امضای الکترونیک و حتی سفته الکترونیک نیز در حال نهایی شدن است.

وی درباره کارمزد بانک های قرض الحسنه نیز گفت: طبق برنامه ریزی قرار شد که ساماندهی خوبی در حوزه کارمزد انجام شود که در مدل جدید هر سال کارمزد دریافت نخواهد شد، بلکه فقط یک بار و یک مبلغ ثابت حدود ٣٠٠ هزار تومان دریافت خواهد شد.

این مقام مسوول گفت: البته در بانک قرض الحسنه رسالت نیز حتی همین کارمزد هم دریافت نخواهد شد و فقط رقم ثابت آن دریافت می‌شود و قرار است کارمزد وام های زیر ١٠ میلیون تومان نیز صفر باشد.

مدارک و شرایط لازم برای دریافت وام فوری

متقاضیان دریافت وام خوداشتغالی در صورت داشتن شرایط لازم و نامه از سازمان‌های مربوطه باید در یکی از شعب بانک ملت سپرده قرض الحسنه داشته باشند. ضمنا متقاضیان تسهیلات مذکور باید حداقل ۱۰۰ هزار تومان در سپرده خود نگهداری کنند.

سقف این وام برای کارگران ۱۵۰ میلیون تومان و برای کارفرمایان ۳۰۰ میلیون تومان است. این تسهیلات قرض الحسنه بوده و تنها به آن کارمزد چهار درصدی تعلق می‌گیرد. این نوع تسهیلات به ضامن رسمی احتیاج دارد.

حداکثر مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات ۸۴ ماه اعلام شده است.

با توجه به مبلغ وام، نرخ کارمزد و مدت زمان بازپرداخت، میزان هر قسط ۲ میلیون و ۵۰ هزار و ۳۲۱ تومان است. کل سود تسهیلات، ۲۲ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۹۶۰ تومان و مجموع رقم وام و سود آن، ۱۷۲ میلیون و ۲۸۶ هزار و ۹۶۰ تومان خواهد بود.

وام فوری/ آغاز به کار بانک ملت و دستاوردهای این مجموعه

بانک ملت سال ۱۳۵۹ از ادغام بانک‌های تهران، داریوش، بین المللی ایران، عمران، بیمه ایران، ایران و عرب، پارس، اعتبارات تعاونی و توزیع، تجارت خارجی و فرهنگیان به وجود آمد. توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت روابط مشتریان، بهبود کیفیت خدمات، توسعه منابع انسانی و بهبود شاخص‌های عملکرد از مهم‌ترین راهبردهای این مجموعه هستند.

این مجموعه تاکنون توانسته گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ از موسسه بین المللی مودی، مقام نخست بانکی سال ۲۰۰۰ از سوی موسسه بین المللی د بنکر، رتبه ششم صد شرکت برتر سال مالی ۹۲، تندیس زرین برند محبوب سال ۹۳ و … را به دست آورد./ایسنا

شرایط دریافت وام فوری بدون ضامن

حدود 15 ماه است که وزارت امور اقتصادی و دارایی قانون پرداخت تسهیلات خرد بدون ضامن و با اعتبارسنجی را ابلاغ کرده است. ابلاغیه وزارت اقتصاد به 13 بانک دولتی ارسال شد و قرار بر آن است که تسهیلات خرد تا سقف 100 میلیون تومان بدون نیاز به ضامن پرداخت شود.

با این حال برخی از بانک‌ها از اعطای وام به این روش خودداری می‌کنند. در ادامه کاماپرس شرایط دریافت وام بدون ضامن و دلیل عدم پرداخت وام از سوی بانک‌ها را بررسی می‌کند.

چگونه بدون ضامن وام فوری بگیریم؟

بانک‌های ملی ایران، سپه، مسکن، کشاورزی، صنعت و معدن، تجارت، صادرات، توسعه صادرات ایران،‌ رفاه کارگران، ملت،‌ پست‌بانک ایران، ‌قرض‌الحسنه مهر ایران و‌ توسعه تعاون بانک‌های زیرمجموعه دولت هستند که قانون تخصیص وام بدون ضامن به آنها ابلاغ شده است.

طبق بخشنامه وزارت اقتصاد و دارایی شاغلان، بازنشستگان، مستمری‌بگیران و دستگاه‌های اجرایی دولتی و کارکنان شرکت‌های بخش خصوصی برای دریافت وام تا 50 میلیون تومان می‌توانند با ارائه گواهی کسر از حقوق وام دریافت کنند. کارکنان بخش خصوصی باید رتبه اعتباری آ یا بی و سایر متقاضیان باید رتبه آ، بی، یا سی داشته باشند. شاغلان، بازنشستگان، مستمری‌بگیران و دستگاه‌های اجرایی دولتی و شرکت‌های خصوصی معتبر برای دریافت وام تا 100 میلیون تومان باید علاوه بر گواهی کسر از حقوق، چک یا سفته نیز ارائه کنند.

چرا برخی بانک‌ها وام فوری نمی‌دهند؟

علی‌رغم ابلاغیه وزارت اقتصاد مبنی بر اعطای وام بدون ضامن، برخی از بانک‌ها به این قانون پایبند نبوده و حتی آن را بهانه‌ای برای وام ندادن می‌کنند. برخی از بانک‌ها شیوه اعتبار سنجی را در کنار معرفی ضامن به کار گرفته‌اند و شرایط وام گرفتن را سخت‌تر کرده‌اند.

مشتریان در صورت مشاهده چنین تخلفی می‌توانند شکایات خود را ثبت کنند. ثبت شکایت از طریق سایت بانک مرکزی و قسمت ارتباطات مردمی امکان‌پذیر است. در همین بخش امکان پیگیری شکایات هم فراهم شده است./ کاماپرس

مشتریان بانک رفاه کارگران اعم از حقیقی و حقوقی که در یکی از شعب این مجموعه سپرده جاری دارند در صورت کمبود نقدینگی می‌توانند برای وام طرح «حرکت» درخواست بدهند.

تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که مایل به دریافت وام طرح حرکت بانک رفاه کارگران هستند باید حداقل شش ماه از مدت زمان افتتاح حساب جاری آن‌ها گذشته باشد. سقف این تسهیلات برای اشخاص حقیقی 300 میلیون تومان و برای حقوقی‌ها 1 میلیارد تومان است. سود این تسهیلات برحسب مدت زمان ماندگاری سپرده متفاوت بوده و بین یک تا 17 درصد متغیر است. حداکثر مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات به 36 ماه می‌رسد.

در صورتی که فرد حقیقی مایل به دریافت این وام باشد با توجه به حداکثر مبلغ تسهیلات، نرخ سود و مدت زمان بازپرداخت، میزان هر قسط برای وی 10 میلیون و 695 هزار و 818 تومان است. کل سود وام، 85 میلیون و 49 هزار و 457 تومان و مجموع رقم تسهیلات و سود آن، 385 میلیون و 149 هزار و 457 تومان خواهد بود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه