وام قرض الحسنه | وام فوری | وام بدون ضامن

وام قرض الحسنه 150 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد | وام قرض الحسنه فوری با بازپرداخت 10 ساله و اقساط خیلی کم

رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی با تشریح جزییات دریافت تسهیلات و مجوز مشاغل خانگی از جذب ۹۰ درصد تسهیلات مشاغل خانگی توسط استان ها طی سال گذشته خبر داد.

وام قرض الحسنه 150 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد | وام قرض الحسنه فوری با بازپرداخت 10 ساله و اقساط خیلی کم
کدخبر : 18331
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

​​ وام قرض الحسنه یکی از انواع وام های بانکی است؛ این نوع وام در واقع عقدی است بین بانک و قرض گیرنده که طبق مقررات و ضوابط مبلغی به عنوان قرض به فرد داده می شود؛ طبق قرار داد مبلغ وام قرض الحسنه توسط وام گیرنده باید باز پرداخت شود. بانک های مختلفی وام قرض الحسنه به سپرده گذاران خود ارائه می دهند. سقف تسهیلات وام قرض‌ الحسنه به متقاضیان و میزان کارمزد آن هر ساله توسط بانک‌ مرکزی جمهوری اسلامی ایران مشخص می‌شود. وام قرض الحسنه همان طور که از نامش پیداست، دارای نرخ کارمزد کمی است؛ عموما نرخ کارمزد تسهیلات صفر تا چهار درصد است که از مشتریان دریافت می‌شود.

در حال حاضر مدل کسب و کارهای خانگی در بسیاری از کشورها مورد توجه قرار گرفته و شیوه اشتغال خانگی و زنجیره اتصال تولیدات خانگی در کشورهای توسعه یافته از درون خانه‌ها و در قالب انعقاد قرارداد کار میان واحدهای بزرگ و متوسط تولیدی جریان پیدا کرده است. بر همین اساس موضوع اشتغال خانگی به عنوان یکی از برنامه‌های موثر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه ایجاد اشتغال در دستور کار قرار گرفته است.

در راستای حمایت جدی دولت سیزدهم از طرح توسعه مشاغل خانگی، سال گذشته رشد ۲۰۰ درصدی در صدور مجوزها و پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی را شاهد بودیم.

در همین راستا آزیتا همتیان - رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت کار از صدور ۲۱۸ هزار مجوز مشاغل خانگی در سال گذشته خبر داد و گفت: صدور این تعداد مجوز، اشتغال ۱۰۳ هزار نفر را در کشور به دنبال داشته است.

وی با اشاره به افزایش تسهیلات مشاغل خانگی به ۴۰۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ گفت: سال گذشته این اعتبار ۳۰۰۰ میلیارد تومان بود که از این میزان ۹۰ درصد تسهیلات توسط استان‌ها جذب شده است.

همتیان با تشریح جزییات نحوه دریافت مجوز مشاغل خانگی و تسهیلات آن اعلام کرد: افراد متقاضی با مراجعه به درگاه ملی مجوزهای کسب‌وکار، اطلاعات هویتی و سایر مدارک مربوطه را بارگذاری کرده و مجوز را به صورت برخط دریافت می‌کنند.

وی گفت: متقاضیان راه اندازی کسب و کارهای خانگی نیز برای دریافت تسهیلات باید به سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل مراجعه و مراحل ثبت نام خود را دنبال کنند که پس از ثبت‌نام صورت گرفته کارشناسان وزارت کار از طرح و مکان اجرای آن بازدید کرده و در صورت تأیید، روند پرداخت تسهیلات آغاز می‌شود که این روند در خصوص مجوزهای پشتیبان قدری طولانی‌تر است.

در حال حاضر دو نوع مجوز مستقل و پشتیبان در حوزه مشاغل خانگی وجود دارد که مجوز مستقل برای افرادی است که می‌خواهند به‌طور مستقل فعالیت داشته باشند ولی درخصوص مجوزهای پشتیبانی که مدل کارفرمایی است، افراد باید کارآفرینی داشته باشند و عده ای را مشغول به کار کنند.

سقف تسهیلات پرداختی در حوزه مشاغل خانگی مستقل ۱۵۰ میلیون تومان و مشاغل خانگی پشتیبان ۴ میلیارد تومان به ازای اشتغالزایی برای ۴۰ نفر است که تسهیلات به شکل قرض الحسنه و با کارمزد ۴ درصد پرداخت می شود.

 متقاضیان راه اندازی کسب و کارهای خانگی برای دریافت تسهیلات باید به سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی به نشانی https://smkh.mcls.gov.ir مراجعه و ثبت‌نام کنند.

وام قرض الحسنه

مدیرعامل صندوق امداد ولایت گفت: بر اساس سال 1401 ما باید 4 هزار میلیارد تسهیلات به مددجویان پرداخت می‌کردیم اما با تلاش همکاران و عملکرد مطلوب صندوق توانستیم 4 هزار و 623 میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان ارائه کنیم که بالاتر از سقف انتظار بوده است. در مجموع در سال گذشته 340 هزار و 637 وام در 4 در مسکن، اشتغال، فرهنگی و حمایتی پرداخت کرده‌ایم.

علی آشوبی مدیرعامل صندوق امداد ولایت در نشست خبری با خبرنگاران که صبح امروز در کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد با اشاره به خدمات این صندوق به مددجویان و غیر از مددجویان اظهار کرد: این صندوق پس از 8 سال از تأسیس آن توانسته خدمات بسیار مطلوبی را به مددجویان و سایر اقشار جامعه و نیازمندان ارائه دهد.

وی اضافه کرد: ما توانسته‌ایم بستر نذر نیکو و حسنه را در جامعه را ارائه کنیم و به دنبال اشاعه و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه در کشور هستیم که رسانه‌ها در اینباره توانسته‌اند به درستی به ما کمک کنند.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت گفت: بر اساس سال 1401 ما باید 4 هزار میلیارد تسهیلات به مددجویان پرداخت می‌کردیم اما با تلاش همکاران و عملکرد مطلوب صندوق توانستیم 4 هزار و 623 میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان ارائه دهیم که بالاتر از سقف انتظار بوده است. در مجموع در سال گذشته ما 340 هزار و 637 وام در 4 در مسکن، اشتغال، فرهنگی و حمایتی پرداخت کرده‌ایم که بیشترین سهم را حمایتی، مسکن و درمان حوزه اشتغال و سهم مسکن به خود اختصاص داده‌اند.

وی تأکید کرد: 4500 میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات سال جاری در نظر گرفته شده است که انشاءالله در تلاش هستیم این میزان از سقف بودجه در نظر گرفته شده بالاتر رود. در مجموع عملکرد 7 ساله صندوق نشان می‌دهد که 16 هزار و 492 میلیارد تومان به 2 میلیون و 1800 نفر تسهیلات پرداخت شده است.

آشوبی همچنین با اشاره به آمار تحت پوشش این صندوق گفت: از زمان قبل تأسیس ما توانسته‌ایم 8 میلیون و 500 هزار نفر را تحت پوشش خدمات صندوق قرار دهیم.

وی همچنین به یک اقدام مناسب دیگر صندوق اشاره کرد و گفت:‌ ارز ماندگار یکی دیگر از اقدامات صندوق است. در سال 1400 و 1401   توانسته‌ایم 183 هزار میلیارد ارز ماندگار داشته باشیم.

وی در تشریح طرح ارز ماندگار گفت: شهروندان و خیرخواهان می‌توانند هرگونه کمک بلاعوض خود را به ما اختصاص دهند و ما آن را به افراد و نیازمندان واقعی جامعه می رسانیم.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت در بخش دیگری از این نشست خبری از تلاش صندوق امداد ولایت برای افزایش میزان تسهیلات در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در تلاشیم تا با همکاری بانک مرکزی میزان تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه را از 50 میلیون تومان به 300 میلیون تومان افزایش دهیم.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه