پیش فروش ایران خودرو | پیش فروش ایران خودرو ویژه تابستانی
آغاز مهلت پیش فروش ایران خودرو با نازل ترین قیمت ها | پیش فروش ایران خودرو با تحویل فوری و یک ماهه
شیوه فروش فوری خودرو رسما تغییر کرد و دیگر خودروسازان طرح فروش فوری خودرو یا فوق العاده را انجام نمی دهند.بسیاری از خودروسازان نسبت به فروش فوری خودرو با قرعه کشی با روش جدید اعتراض کرده اند و معتقدند بدون سیستم قرعهکشی خودرو مردم به سهولت خودرو را ثبت نام کرده و تحویل میگرفتند.حال باید دید جایگزین طرح فروش فوری خودرو تا چه حد به بازار پر نوسان خودرو کمک می کند.در ادامه به آخرین خبر از فروش فوری خودرو می پردازیم
در هفدهمین فراخوان اولویتبندی سامانه یکپارچه خودروها ویژه متقاضیان عادی که در مرحله نخست فروش یکپارچه خودروها، اسامی آنها به عنوان بخش سوم اولویت پاییز ۱۴۰۲ برای دریافت خودروی تارا اتوماتیک به گروه صنعتی ایرانخودرو اعلام و توسط این گروه صنعتی، پیامک برایشان ارسال شده میتوانند تا ۲۴ مرداد برای واریز وجه خودروی خود، مطابق بخشنامه اقدام کنند.
همزمان بر اساس پنجمین فراخوان اولویتبندی سامانه یکپارچه خودروها ویژه متقاضیان طرح جوانی جمعیت، این متقاضیان که اولویت آنها تابستان ۱۴۰۲ مشخص شده نیز میتوانند تا ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ برای واریز وجه خودروی تارا اتوماتیک اقدام کنند.
قیمت خودروها قطعی و معادل ۴۹۰ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۲۰۰ تومان و موعد تحویل خودروها نهایت سه ماهه در نظر گرفته شده است.
متقاضیان باید برای خرید محصولات ایرانخودرو فقط از طریق سامانه ایرانخودرو به نشانی esale.ikco.ir اقدام کنند و از ثبتنام در سایتهای غیر معتبر و با نشانیهای مشابه، پرهیز کنند..
مهدی تقدسی در خصوص طرح جدید فروش شرکت کرمان موتور، اظهار کرد: این شرکت برای تعدادی از متقاضیان خرید خودرو که در مرحله دوم سامانه یکپارچه، خودرویی به آنها تعلق نگرفته امکان ثبت نام را فراهم کرده است.
وی افزود: نکته قابل توجه اینجا این طرح فروش فقط شامل سه درصد از افراد ثبتنام کننده در مرحله دوم سامانه یکپارچه که خودرویی به آنها تعلق نگرفته و در لیست انتخابی آنها یکی از محصولات کرمان موتور بوده است می شود.
مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو، تاکید کرد: همچنان فروش خودرو خارج از سامانه امکانپذیر نیست و شرکتها باید در چارچوب سامانه نسبت به فروش خودرو اقدام کنند.
به گفته تقدسی، در مورد سایر محصولات هم سامانه یکپارچه عرضه خودروهای داخلی، برای تعدادی از متقاضیان خرید خودرو که در مرحله دوم عرضه، خودرویی به آنها تعلق نگرفت، در شهریور امسال حتما باز میشود و این متقاضیان میتوانند در آن مرحله از بین خودروهایی که عرضه میشود، خودروی مورد نظر خود را انتخاب و در نوبت تحویل خودرو قرار گیرند.
مدیر بازرسی و امور اعضا بورس کالای ایران در نامهای شرایط خرید خودرو کاپرا ۲ سفید بهمن موتور که قرار است ۱۰ خرداد ماه در بورس عرضه شود را به شرح زیر بیان کرده است:
مهلت ثبت سفارش ساعت ۱۶ روز سه شنبه ۹ خرداد بوده و به منظور مدیریت سفارشهای دریافتی مشتریان کارگزاران امکان مسدودسازی سفارشهای دریافتی را تا ساعت ۱۷ روز یکشنبه خواهند داشت.
میزان پیش دریافت خرید محصول به میزان ۱۰۰ درصد میباشد.
هر کد ملی (اشخاص حقیقی) و همینطور هر شناسه ملی (اشخاص حقوقی) صرفا امکان ثبت سفارش یک دستگاه خودرو را دارند.
اشخاصی که در عرضههای قبلی موفق به خرید خودرو شده اند و از ابتدای سال ۱۳۹۸ از شرکتهای خودروسازی خودرو خریداری کرده اند، نیز امکان ثبت سفارش دارند.
چهارشنبه هفته جاری ۱۵۰ دستگاه کاپرا ۲ سفید در بورس کالا عرضه میشود.
موضوع قیمت خودروهای مونتاژی به کلافی سردرگم تبدیل شده است که هیچ دو طرفی (شورای رقابت، وزارت صمت، سازمان حمایت و خودروسازان) یک نظر مشابه را اعلام نمیکنند و در حقیقت میتوان گفت «پاسخ دقیقی در این زمینه از هیچ نهادی اخذ نشده است. این در حالی است که از چهارشنبه هفته جاری (سوم خرداد ماه) ثبتنام خودرویی مرحله دوم فروش یکپارچه آغاز میشود، اما هنوز مشخص نیست که خودروها با چه قیمتی عرضه خواهند شد؟
با توجه به اینکه دو هفتهای از اعلام قیمتهای خودروهای مونتاژی توسط شورای رقابت میگذرد و در طول این مدت انتقادات زیادی به قیمت این خودروها از سوی شرکتها مطرح شد، جالب اینجاست که شرکتهای خصوصی تاکنون تن به اجرای این قیمتها نداده و مدام در تلاش هستند تا بازبینیهای لازم در قیمتها صورت بگیرد. از آن طرف شورای رقابت تاکید میکند که اجرای این قیمتها قطعی است و تصمیمی به بازنگری این موضوع نداریم.
این در حالی است که خودروسازان خصوصی همچنان بر اجرای قیمتهای خود اصرار داشته و بهصورت خودسرانه در دعوتنامههای ارسالی به خریداران مرحله اول سامانه یکپارچه برای تکمیل وجه و تحویل خودروها قیمتهای بالای خود را اعلام کردهاند و در این شرایط وزارت صنعت و شورای رقابت سکوت کردهاند و تکلیف خریداران را مشخص نمیکنند.
البته رییس سازمان حمایت درتازهترین اظهارات خود گفته است که خودروسازان مونتاژی باید از قیمتهای جدید مصوب شورای رقابت تمکین کنند و در غیر این صورت با آنها برخورد تعزیراتی خواهد شد. در همین حال، شنیدهها حکایت از آن دارد وزارت صمت قرار است در جلسهای (عصر روز گذشته) با حضور شرکتهای خصوصی موضوع قیمتگذاری محصولات مونتاژی را تعیین تکلیف کند.
موضوع قیمت خودروهای مونتاژی به کلافی سردرگم تبدیل شده است که هیچ دو طرفی (شورای رقابت، وزارت صمت، سازمان حمایت و خودروسازان) یک نظر مشابه را اعلام نمیکنند و در حقیقت میتوان گفت «پاسخ دقیقی در این زمینه از هیچ نهادی اخذ نشده است. این در حالی است که از چهارشنبه هفته جاری (سوم خرداد ماه) ثبتنام خودرویی مرحله دوم فروش یکپارچه آغاز میشود، اما هنوز مشخص نیست که خودروها با چه قیمتی عرضه خواهند شد؟
بر اساس این قانون، خودروسازان باید ۵۰ درصد عرضه محصولات خود را در اختیار مادران واجد شرایط قرار دهند.
مادران دارای دو فرزند و بیشتر میتوانند در دور جدید پیشفروش خودرو با سازوکار نوبتدهی، بدون داشتن گواهینامه ثبتنام کنند و شانس خود را برای در اختیار گرفتن خودروی مورد نظر خود بیازمایند.
آنطور که شنیده میشود، نداشتن گواهینامه در دور اول فروش محصولات خودروسازان در سامانه یکپارچه با مکانیزم بدون قرعهکشی حذف شده و مادران باید برای ثبتنام در طرح پیشفروش صمت گواهینامه رانندگی داشته باشند.
بر اساس گزارش فارس، این مساله از سوی یکی از مدیران صمت که قصد نداشت نامش فاش شود تکذیب شده است. این مدیر صمت گفت طرح جوانی جمعیت از حدود دو سال پیش تاکنون بدون شرط داشتن گواهینامه برای مادران در حال اجرا است.
وی افزود: بنابراین اسامی مشمولان طرح بر اساس پالایشی که سازمان ثبتاحوال از بین ثبتنامکنندگان انجام میدهند، به وزارت صمت جهت اقدامات لازم ابلاغ میشود. این مقام مسئول گفته تاکنون به بیش از ۵۰۰ هزار نفر در قالب طرح جوانی جمعیت، خودرو تخصیص داده شده است.
این مدیر صمت ادامه داد: این نکته نیز قابل توجه است که ظرفیت اختصاصیافته بیشتر از مقدار مذکور است، اما در مورد خودروهایی که اختلاف قیمت کارخانه با بازار وجود نداشته استقبال بسیار کم بوده و عمده ظرفیت خالی میماند.
فراموش نکنیم عرضه خودرو به مادران دارای دو فرزند و بیشتر ذیل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خود عاملی شده تا شرکتهای خودروساز نتوانند آنطور که باید و شاید محصولات تولیدیشان را به بازار عرضه کنند.
کاهش عرضه به بازار را میتوان در لیست دلایل افزایش قیمت بازاری خودرو جای داد. بنابراین اگر سیاستگذار خودرویی قصد دارد تا جلوی التهاب بازار خودرو را بگیرد، باید در زمان تصویب قوانینی مانند قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با دادن نظر مشورتی به طراحان و قانونگذاران اجازه تصویب چنین قوانینی را ندهد؛ قوانینی که منجر به گسترش بیشترِ چتر رانت میشود.