هوش مصنوعی، مفید یا مضر؟ | نظر قابل توجه کارشناسان در مورد هوش مصنوعی

دو سوم متخصصان نسبت به ظهور هوش مصنوعی خوش‌بین هستند و می‌گویند این فناوری می‌تواند مسیرهای شغلی جدیدی ایجاد کند.

هوش مصنوعی، مفید یا مضر؟ | نظر قابل توجه کارشناسان در مورد هوش مصنوعی
کدخبر : 19359
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

براساس گزارش جدید نشریه thomsonreuters، دو سوم متخصصان نسبت به ظهور هوش مصنوعی خوش‌بین هستند و می‌گویند این فناوری می‌تواند مسیرهای شغلی جدیدی ایجاد کند. افراد متخصص بر این باور هستند که هوش مصنوعی نمی‌تواند با برخی مهارت‌های تخصصی از جمله مهارت تفکر خارج از چارچوب و قدرت تجزیه و تحلیل شرایط پیچیده رویارویی کند و متحصصانی که چنین مهارت‌هایی دارند، حتی با گسترش هوش مصنوعی نه تنها کار خود را از دست نمی‌دهند، بلکه ارزش مهارت‌های آنها بیشتر از قبل به‌ چشم می‌آید.

در گزارش مربوط به آینده هوش مصنوعی و آینده کار، تامسون رویترز از ۱۲۰۰ متخصص در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی و بریتانیا نظرسنجی کرده است. نتایج نشان می‌دهد این افراد متخصص به‌جای نگرانی در مورد هوش مصنوعی، می‌گویند این فناوری می‌تواند آینده روشن‌تری را برای آنها رقم بزند.

هوش مصنوعی می‌تواند به ارزشمندتر شدن برخی تخصص‌ها کمک کند

از بین متخصصان مورد بررسی در نظر تامسون رویترز، ۶۴ درصد متخصصان اعلام کردند که انتظار دارند مهارت‌های حرفه‌ای آن‌ها طی پنج سال آینده با گسترش هوش مصنوعی، با ارزش‌تر شود. این در حالی است که ۲۴ درصد از پاسخ‌دهندگان می‌گویند این تغییرات مثبت در ۱۸ ماه آینده رخ می‌دهد. در این بین ۴۰ درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی می‌گویند این تغییرات مثبت بین ۱۸ ماه تا ۵ سال آینده به‌شکل خوبی خود را نشان می‌دهد.

چگونه هوش مصنوعی می‌تواند برخی مهارت‌های حرفه‌ای را تحت تأثیر قرار دهد؟

هنگامی که از شرکت کنندگان پرسیده شد هوش مصنوعی تا چه اندازه می‌تواند باعث نادیده گرفته شدن مهارت‌های آنها می‌شود، ۶۶ درصد آنها اعلام کردند که انتظار ندارند هوش مصنوعی بتواند باعث نادیده‌ گرفته شدن مهارت‌های آنها شود. این افراد می‌گویند علی‌رقم قابلیت‌های پیشرفته هوش مصنوعی، ویژگی‌های انسانی و مهارت‌‌های تخصصی در آنها وجود دارد که هوش مصنوعی نمی‌تواند به‌خوبی آنها چنین کارهایی را انجام دهد. مثلاً این افراد متخصص می‌گویند مهارت‌هایی مانند تجزیه و تحلیل‌های سطح بالاتر و تفکر خارج چارچوب، جزو مواردی است که هوش مصنوعی قابلیت رویارویی با آن را ندارد.

از افراد شرکت کننده تنها ۱۹ درصد نگران از دست دادن شغل خود بودند. بیشتر افرادی که این نگرانی را داشتند، اعلام کرده بودند که ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی ممکن است بتواند در تحقیقات از آنها پیشی بگیرد. هرچند احتمال عرضه اطلاعات نادرست نیز از سوی هوش مصنوعی وجود دارد./دیجیاتو

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه