حواشی نمایش خانگی را کم کنید | اعتماد مردم نسبت به نمایش خانگی کم شده است!
در حال حاضر مردم چندان میلی به دنبال کردن تلویزیون ندارند و حتی در مواردی میتوان مشاهده کرد که اعتماد مردم به این رسانه از دست رفته است.
یک تهیهکننده و پخشکننده سینما با تاکید بر اینکه «باید آزادی عمل بیشتری در اختیار تولیدات داخلی باشد» گفت: اگر تلویزیون قصد بازنگری بر تولیدات شبکه نمایش خانگی را دارد، ابتدا در مورد تولیدات خودش اقدام کند تا مخاطبان از دسترفتهاش را برگرداند و اگر حواشی کمتر شود روی کیفیت ساخت میتوان تمرکز کرد.
حبیب اسماعیلی با اشاره به مصوبه اخیر شــورای عالــی انقلاب فرهنگی در خصوص نظارت بر شبکه نمایش خانگی به ایسنا گفت: واکنشهایی که بعد از این خبر از سمت هنرمندان بازتاب بسیاری پیدا کرد چندان دور از ذهن نبود.
صدور مجوزهای شبکه نمایش خانگی از ابتدا با وزارت ارشاد بود و بعد به ساترا سپرده شد. اتفاقی که به مرور دایره ممیزی را تنگتر کرد و این روزها بحث واگذاری شبکه نمایش خانگی به تلویزیون مطرح شده است. فکر میکنم هنرمندان زیادی با این گزاره همنظر هستند که اگر تلویزیون قصد بازنگری بر تولیدات شبکه نمایش خانگی را دارد میتواند ابتدا در مورد تولیدات خودش اقدام کند و بسیاری از مخاطبانش را که در سالهای اخیر از دست داده بازگرداند.
او با بیان اینکه «متاسفانه تلویزیون جایگاه سابق را میان مخاطبانش ندارد» ادامه داد: باید این را در نظر گرفت که با تغییر زمان، نیاز داریم تا در مورد همه چیز تصمیمات جدیدتری بگیریم و مواردی بسیاری را بهروز کنیم. طبیعی است که این مورد شامل حال نظارتها هم میشود. خصوصا در زمانهای که مخاطبان دسترسی بهتر و بیشتری به ماهواره و فیلمهای روز دنیا دارند و از جریان روز عقب نمیمانند.
این تهیهکننده سینما افزود: باید در این شرایط دست کم آزادی عمل بیشتری در اختیار تولیدات داخلی باشد، مقصودم از این حرف به هیچ وجه ولنگاری نیست؛ مقصود این است که میتوان با توجه به شرایط، تصمیمات درستتری برای پلتفرمهای ایرانی گرفت.
او در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: باید این را در نظر داشت که تلویزیون هم تا سالهای پیش سریالهای خوبی برای مخاطبانش تهیه میکرد؛ سریالهایی که مخاطبپسند بود و این موضوع به مرور کمرنگ شد و خاصیتش را از دست داد.
اسماعیلی یاداور شد: از زمانی که کرونا شیوع پیدا کرد و سینماها به سمت تعطیلی رفت، شبکه نمایش خانگی نفوذ بیشتری میان خانوادهها پیدا کرد. در این مدت کیفیت متفاوتی را از این سریالها شاهد بودیم که عمدتا مخاطبپسند بودند. طبیعی است که آزمون و خطاهایی نیز وجود دارد و میتوان انتظار داشت به مرور کیفیت بهتری از سریالسازی را در پلتفرمها شاهد باشیم و فکر میکنم اگر این حواشی کمتر شود و روی کیفیت ساخت تمرکز کنیم، اتفاقات به مراتب بهتری را در سریالهای شبکه نمایش خانگی شاهد خواهیم بود.
کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بیلبورد سریال تلویزیون در سطح شهر ؛ کمکم کن ، کمکم کن ، نذار اینجا بمونم تا ... 4 بازیگر توانا که در سریالهای این روزها انتخاب بدی هستند کیهان: شبکه رسمی سینمای خانگی که هیچ، شبکه غیررسمی اش را هم تعطیل کنید عرضه اولین فیلم پیمان قاسم خانی در شبکه نمایش خانگی ساترا قانونی ندارد و رقیب نمایش خانگی است/ هزینهکردن ساترا از رهبری زشت و ناجوانمردانه است/خبربان