سهام عدالت | سود سهام عدالت

سهام عدالت جاماندگان در این تاریخ واریز می گردد | سهام عدالت جاماندگان چقدر است؟

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: تمام خدمات مربوط به انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث به شرط اینکه از طریق بازار سرمایه صورت گیرد رایگان خواهد بود.

سهام عدالت جاماندگان در این تاریخ واریز می گردد | سهام عدالت جاماندگان چقدر است؟
کدخبر : 22257
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

واریز سهام عدالت به زودی انجام می شود. سهام عدالت مبلغ چندانی نیست. سهام عدالت برای سهامداران حائز اهمیت است. سهام عدالت بنا به ارزش معاملات مربوطه تعیین می شود. جزئیات جدید سود سهام عدالت را بخوانید.

سهام عدالت

 مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: در بحث انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث این نکته را باید مطرح کرد که وراث اگر می‌خواهند از طریق بازار سرمایه به انحصار وراثت سهام عدالت اقدام کنند باید در ابتدا کارهای مربوط به انحصار وراثت را انجام دهند و برگه حصر وراثت را دریافت کنند تنها کافی است که یکی از وراث سجامی باشد و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشد.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: مدارک لازم شامل تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد)، اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی جهت کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است) و در صورتی که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است.

وی افزود: سپس افراد می‌توانند به یکی از شعب کارگزاری‌ها و یا شعب بانک‌های منتخب مراجعه کنند و مدارک را تحویل دهند گفتنی است این فرآیند رایگان بوده و نیازمند به پرداخت هیچ وجهی نخواهد بود.

حاجی‌وند توضیح داد: بعد از بررسی و طی شدن مراحل در کوتاه مدت سهام عدالت متوفی میان وراث توزیع و تمام سود انباشته آن هم در انتهای سال با مرحله دوم واریز سود سهام عدالت برای افراد پرداخت خواهد شد.

او در خصوص رایگان بودن فرآیند انتقال سهام عدالت به وراث گفت: باید بر این‌ نکته تاکید کرد که وراثی که از طریق بازار سرمایه(شعب کارگزاری‌ها و شعب بانک‌های منتخب) اقدام به انحصار وراثت سهام عدالت کنند فرآیند برای آنها رایگان خواهد بود.

ماجرای پیامک جدید سود سهام عدالت چیست؟ + عکس

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه هشدار داد: هر پیام دریافتی در پیام رسان‌های موبایلی با عنوان دریافت سود سهام عدالت، با هدف کلاهبرداری و خالی کردن حساب بانکی افراد است.​

سهام عدالت

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اعلام کرد: مشمولان سهام عدالت و سایر افراد که در پیام رسان‌های موبایلی با موضوع دریافت سود سهام عدالت پیامی دریافت می‌کنند می‌بایست نسبت به کلاهبرداری و خالی شدن حساب بانکی خود حساس باشند و این گونه پیام‌ها را نادیده بگیرند.​

گفتنی است، کاربران پس از کلیک کردن بر روی لینک‌های جعلی و با وارد کردن اطلاعات خواسته شده و یا نصب اپلیکیشن اعلامی، افراد کلاهبردار را در رسیدن به اهداف مجرمانه همراهی کرده و بدین ترتیب مورد کلاهبرداری واقع می‌شوند.

مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در بحث انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث این نکته را باید مطرح کرد که وراث اگر می‌خواهند از طریق بازار سرمایه به انحصار وراثت سهام عدالت اقدام کنند باید در ابتدا کارهای مربوط به انحصار وراثت را انجام دهند و برگه حصر وراثت را دریافت کنند تنها کافی است که یکی از وراث سجامی باشد و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشد.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: مدارک لازم شامل تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد)، اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی جهت کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است) و در صورتی که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است. سپس افراد می‌توانند به یکی از شعب کارگزاری‌ها و یا شعب بانک‌های منتخب مراجعه کنند و مدارک را تحویل دهند گفتنی است این فرآیند رایگان بوده و نیازمند به پرداخت هیچ وجهی نخواهد بود.

حاجی‌وند توضیح داد: بعد از بررسی و طی شدن مراحل در کوتاه مدت سهام عدالت متوفی میان وراث توزیع و تمام سود انباشته آن هم در انتهای سال با مرحله دوم واریز سود سهام عدالت برای افراد پرداخت خواهد شد.

او در خصوص رایگان بودن فرآیند انتقال سهام عدالت به وراث گفت: باید بر این‌ نکته تاکید کرد که وراثی که از طریق بازار سرمایه(شعب کارگزاری‌ها و شعب بانک‌های منتخب) اقدام به انحصار وراثت سهام عدالت کنند فرآیند برای آنها رایگان خواهد بود.

سود مرحله اول سهام عدالت در اواخر آذر پرداخت گردید و سود مرحله دوم تا پایان سال پرداخت می شود.

افرادی که سهام ۵۳۲ هزار تومانی دارند ۷۳۶ هزار تومان دریافت کردند. کسانی هم که سهام یک میلیون تومانی داشتند، یک میلیون و ۳۸۵ هزار تومان به حسابشان واریز شد.

درخصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث آنها روز ۱۵ آبان امسال و پس از ۱۸ سال دولت سامانه‌ای را با نام «میراث» راه اندازی کرد.

اشخاص دارای سجام بورس بعد از ورود به درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه به نشانی ddn.csdiran.ir می‌توانند از طریق گزینه «امور سهام عدالت متوفی» با ورود کد ملی و تاریخ تولد افراد متوفی اقدام به استعلام وضعیت سهام عدالت آنان کنند.

در صورتی که متوفی، سهامدار عدالت بود، وراث مطابق با جدول زمان‌بندی و تاریخ مطرح شده در درگاه یکپارچه ذی‌نفعان به یکی از شعب سراسر کشور کارگزاری‌های بورسی یا یکی از شعب سراسر کشور بانک‌های ملت، ملی، ‌پارسیان و تجارت مراجعه کنند تا کار ثبت پرونده و تقسیم دارایی متوفی بین وراث انجام شود.

اخیرا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، با انتشار اطلاعیه‌ای از افزایش زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث خبر داد.

بر این اساس سامانه میراث برای متوفیان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده تا فرایند انتقال سهام به وراث تسریع یابد.

بر اساس این اطلاعیه، تمامی فرایند ثبت نام در سامانه میراث در شعب شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.

بر اساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می‌تواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکت‌های کارگزاری و یا بانک‌های منتخب (بانک ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت، فرایند انتقال سهام را انجام دهد.

در این اطلاعیه آمده است، در صورتی که وراث متوفیان سهام عدالت تا اوایل اسفندماه امسال مدارک خود را در سامانه میراث ثبت کنند، می‌توانند تمام سود سنوات سال‌های گذشته را دریافت کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: