سهام عدالت | سود سهام عدالت
واریز سود دوم سهام عدالت برای این افراد | سود دوم سهام عدالت چه روزی واریز می شود؟
واریز سود دوم سهام عدالت برای این افراد
واریز سهام عدالت به زودی انجام می شود. سهام عدالت مبلغ چندانی نیست. سهام عدالت برای سهامداران حائز اهمیت است. سهام عدالت بنا به ارزش معاملات مربوطه تعیین می شود. جزئیات جدید سود سهام عدالت را بخوانید.
جزییات واریز سود مرحله دوم سهام عدالت را در این مطلب میخوانید . بورس اوراق بهادار تهران، با تأسیس در سال دهه شصت میلادی به عنوان اولین بورس اوراق بهادار در خاورمیانه تاریخچهای مهم در بازار مالی ایران دارد. این بورس در آغاز با داراییهای مالی محدودی آغاز کرد، اما در طول سالها توسعه یافت و تبدیل به یک بازار بزرگ اوراق بهادار و سرمایهگذاری در ایران شد. این نهاد به مرور زمان با توسعهی اقتصادی کشور و تغییرات سیاسی، شاهد افزایش فعالیتها و تغییرات در قوانین و مقررات بازار مالی شد. بورس تهران اکنون یکی از مهمترین نقاط دسترسی به سرمایهگذاری در ایران و یکی از بازارهای سرمایه معتبر در منطقه خاورمیانه است.
در سالهای گذشته سود سهام عدالت در دو مرحله واریز شده که مرحله نخست آن در پاییز و مرحله دوم در روزهای پایانی سال انجام شده است. امسال نیز همین رویه برای واریز سود سهام عدالت در نظر گرفته شده است.مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به تازگی زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت را پایان سال جاری اعلام کرده است. او گفته است: سازمان بورس و شرکت سپرده گذاری مرکزی مکاتبات و مذاکرات لازم را برای دریافت کل سود از شرکتهای سرمایه پذیر انجام خواهد داد تا بتوانیم تا پایان سال باقیمانده سود این گروه از سهامداران را نیز دریافت و به حساب آنها واریز کنیم.در سالهای اخیر مرحله دوم سود سهام عدالت در هفته پایانی سال واریز شده و احتمالا امسال نیز در روزهای آخر اسفند سود سهام به حساب دارندگان سهام عدالت واریز خواهد شد.
سود سهام عدالت در مرحله دوم چقدر است؟
در مرحله نخست واریز سود سهام عدالت، دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۶۸۱ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۷۳۶ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی یک میلیون و ۳۸۵ هزار تومان سود دریافت کردند. اما بررسیها نشان میدهد در سالهای اخیر سود سهام عدالت در مرحله دوم به نسبت مرحله اول بیشتر بوده است. در سال گذشته سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان داشتند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علیالحساب دریافت کردند، در حالیکه در مرحله دوم سهامداران به ترتیب ۶۱۳، ۶۶۷، ۷۲۱ و یک میلیون و ۳۵۶ هزار تومان سود گرفتند و اگر امسال نیز رویه چنین باشد سهامداران در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ سود بیشتری نسبت به مرحله نخست دریافت خواهند کرد.
سود سهام عدالت متوفیان چه شد؟
درخصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث آنها روز ۱۵ آبان امسال و پس از ۱۸ سال دولت سامانهای را با نام «میراث» راه اندازی کرد. در صورتی که وراث متوفیان سهام عدالت تا اوایل اسفندماه امسال مدارک خود را در سامانه میراث ثبت کنند، میتوانند تمام سود سنوات سالهای گذشته را دریافت کنند.
بر اساس آخرین اطلاعات شرکت سپردهگذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کردهاند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت میتواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکتهای کارگزاری و یا بانکهای منتخب (بانک ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت)، فرایند انتقال سهام را انجام دهد.تعداد متوفی دارنده سهام عدالت ۳.۷ میلیون نفر اعلام شده که که سود این سهامداران ذخیره شده و بعد از انحصار ورثه و انتقال قهری سهام به وراث، این سود برای ذینفعان واریز خواهد شد.
حساب ۱۰۰۰ نفر با پیامک سهام عدالت خالی شد!
اعضای باند کلاهبرداری با ارسال پیامک «مشاهده سهام عدالت» حساب بیش از هزار نفر را هک کردند و میلیاردها تومان به جیب زدند.
تحقیقات پلیس فتای استان البرز برای شناسایی و دستگیری این باند با شکایت تعداد زیادی از مالباختگان که مدعی بودند بهحساب بانکیشان دستبرد زده شده، آغاز شد. بررسی اظهارات این افراد نشان میداد که حساب بانکی همه آنها بهصورت اینترنتی خالی شده و تمامی مالباختگان، قربانی کلاهبرداران فیشینگی شدهاند. تحقیقات نشان میداد که همه این افراد پس از دریافت یک پیامک آلوده به دام کلاهبرداران گرفتار شدهاند. پیامک با عنوان «مشاهده سهام عدالت» یا «دریافت سود سهام عدالت» برای مالباختگان ارسال شده بود.
این پیامک حاوی یک لینک هم بود بهطوری که وقتی مالباختگان روی لینک کلیک کرده بودند، یک بدافزار روی گوشی آنها نصب شده بود که اطلاعات گوشی آنها را در اختیار کلاهبرداران قرار داده بود. لینک آلوده، مشخصات دیگری هم از مالباختگان میخواست. از جمله شماره کارت و اطلاعات آن. از سوی دیگر بدافزاری که روی گوشی مالباختگان نصب شده بود، بهگونهای عمل میکرد که هر پیامکی که به گوشی آنها ارسال میشد همزمان برای کلاهبرداران هم ارسال میشد. به این ترتیب کلاهبرداران که اطلاعات کارت بانکی طعمهشان را داشتند و از طرفی میتوانستند به پیامک حاوی رمز دوم آنها دسترسی پیدا کنند، به راحتی اقدام به خریدهای اینترنتی کرده و از این طریق حساب طعمههایشان را خالی میکردند.
پلیس که مطمئن شده بود همه این کلاهبرداریها از سوی اعضای یک باند صورت گرفته است، تحقیقات برای شناسایی آنها را ادامه داد. بررسیها نشان میداد که کلاهبرداران برای اینکه ردی از خودشان باقی نگذارند، اقدام به تهیه کارتهای عابربانک مختلف کرده بودند تا پولهای کلاهبرداری شده را بهحساب این کارتها منتقل و آنها را خرج کنند. کارتهایی که این افراد در اختیار داشتند، کارتهای اجارهای یا کارتهای عابربانک خریداری شده از افراد معتاد بود تا پلیس نتواند از طریق ردگیری آنها به اعضای اصلی باند برسد. با این حال تیم تحقیق در جریان بررسیها و ردگیری پولهایی که از حساب مالباختگان خارج شده بود، توانست به نخستین سرنخها از اعضای باند دست پیدا کند.
تحقیقات نشان میداد که اعضای این باند مانند بسیاری از باندهای فیشینگی دیگر، بدون اینکه یکدیگر را بشناسند از طریق گروههای تلگرامی با هم آشنا شدهاند. آنها در استانهای مختلف زندگی میکردند و از طریق تلگرام با هم در ارتباط بودند و هر بار که حسابی را هک میکردند، اطلاعات آن را در این گروه با هم به اشتراک میگذاشتند. در ادامه مشخص شد که این باند از ۴ مجرم سابقهدار تشکیل شده که همگی آنها پیش از این هم به جرم کلاهبرداری فیشینگی دستگیر و زندانی شده بودند. در ادامه محل زندگی هر چهار عضو باند شناسایی شد و آنها در جریان عملیات همزمان و جداگانه دستگیر شدند. بهگفته سردار حمید هداوند، فرمانده انتظامی استان البرز، با دستگیری این باند مقدار زیادی طلاجات و سکه خریداریشده با پولهای کلاهبرداری از مخفیگاه آنها کشف و مشخص شد که آنها حساب هزار و ۸۸ نفر را با این شگرد هک و بیش از ۴.۵ میلیارد تومان از این حسابها سرقت کرده بودند.
براساس این گزارش، با اعترافات اعضای این باند برای تمامی آنها قرار قانونی صادر شد و متهمان در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.