قیمت دلار | قیمت دلار امروز در بازار

قیمت دلار کمر خریداران را شکست | قیمت دلار امروز به چند رسید؟

قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. لازم به ذکر است که این نرخ‌ها قیمت بازار آزاد است (بجز دلار که نرخ بازار مبادله ارزی است) و با نرخ ارز سهمیه‌ای متفاوت است.

قیمت دلار کمر خریداران را شکست | قیمت دلار امروز به چند رسید؟
کدخبر : 22928
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

قیمت دلار با پیش بینی های وحشتناکی مواجه شده است. متوسط هفتگی قیمت دلار که در حال افزایش است با این مساله مواجه شده که در آینده نزدیک ممکن است قیمت بالاتری به خود بگیرد. طبیعتا افزایش قیمت دلار تاثیرمستقیم بر بازار  خواهد داشت. مسئولان مربوطه حتما باید مقابل افزایش قیمت دلار بایستند. در ادامه قیمت دلار در بازار امروز را مشاهده می کنید.

بروزرسانی قیمت ارزها:پنجشنبه ۱۲ بهمن

ارز

قیمت (ریال)

دلار (بانکی)

429,210

یورو (بانکی) 465,412

درهم امارات 159,970

پوند انگلیس 741,650

لیر ترکیه 19,200

فرانک سوئیس 677,100

یوان چین 81,500

ین ژاپن 395,520

وون کره جنوبی 440

دلار کانادا 436,700

دلار استرالیا 384,800

دلار نیوزیلند 358,200

دلار سنگاپور 436,900

روپیه هند 7,040

روپیه پاکستان 2,101

دینار عراق 455

لیر سوریه 232

افغانی 7,900

کرون دانمارک 84,900

کرون سوئد 56,300

کرون نروژ 55,900

ریال عربستان 156,040

ریال قطر 160,600

ریال عمان 1,523,700

دینار کویت 1,903,200

دینار بحرین 1,561,900

رینگیت مالزی 123,600

بات تایلند 16,480

دلار هنگ کنگ 74,800

روبل روسیه 6,630

منات آذربایجان 343,800

درام ارمنستان 1,460

لاری گرجستان 220,100

سوم قرقیزستان 6,540

سامانی تاجیکستان 54,100

منات ترکمنستان 174,500

حسن‌زاده: قیمت دلار به این عدد برمی‌گردد

پس از چند روز نوسان شدید قیمت دلار، بازار ارز طی 24 ساعت گذشته روندی آرام و اندکی کاهشی را پشت سر گذاشت. برخی از فعالان بازار معتقدند که فشار بازارساز برای ارزپاشی، بازار را تا حدی به سمت نزولی برد. بر همین اساس، گزارش ها از بازار ارز فردوسی، حاکی از آن است که جنب‌وجوشی در بازار وجود ندارد.

در این شرایط، معاون بانک مرکزی در تازه ترین اظهارنظر خبر داده است؛ ️با توجه به بنیان‌های اقتصادی، شاهد بهبود بازار ارز خواهیم بود و نوسانات اخیر که متاثر از فضای انتظارات منفی است، با ثبات شرایط امنیتی و سیاسی در منطقه کمتر می‌شود، البته بانک مرکزی نیز از ابزارهای پولی برای ایجاد ثبات در بازار ارز استفاده می‌کند.

محمد شیریجیان عنوان کرده؛ بنیان‌های اقتصادی کشور شامل وضعیت متغیرهای پولی مانند رشد نقدینگی، نرخ تورم مصرف کننده و تولیدکننده، رشد بخش واقعی اقتصاد، وضعیت منابع ارزی کشور و تامین ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران می‌شود که نسبت به سال گذشته در شرایط بهتری قرار دارد.

در عین حال، رییس اتاق بازرگانی ایران تاکید کرده است؛ قیمت ارز به‌زودی با ابزارهای بازارساز به نرخ‌های قبل برمی‌گردد.

صمد حسن زاده گفته است؛ نباید برای التهابات این روزهای بازار ارز به دنبال دلیل علمی و اقتصادی بود و بانک مرکزی برای مدیریت بازار، ارز کافی در اختیار دارد.

او با اشاره به نوسانات اخیر در بازار ارز اظهار کرده؛ عده‌ای از دشمنان در تلاش هستند با انتشار اخبار نادرست در اقتصاد ایران و بازارهای مالی، التهاب ایجاد کنند، افزایش قیمت ارز و طلا در روزهای گذشته نیز به همین دلیل بود و نباید برای این التهابات در بازارهای ایران به دنبال دلیل علمی و اقتصادی گشت.

حسن زاده اضافه کرده؛ تدابیر دولتمردان و بانک مرکزی به زودی تاثیر خود را در بازار ارز نشان خواهد داد و قیمت‌ها به محدوده هفته‌های گذشته باز می‌گردد، در همین چند روز اخیر نیز شاهد کاهش قیمت‌ها بوده‌ایم.

حسن‌زاده به فارس تاکید کرده؛ بانک مرکزی برای مدیریت بازار، ارز کافی در اختیار دارد و هیچ کمبودی برای پاسخ به نیازهای ارز در کشور وجود ندارد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرده؛ قیمت طلا نیز به تبعیت از بازار ارز، این روزها افزایشی شده است و حباب موجود در سکه به زودی از بین خواهد رفت.

وی افزوده؛ انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی توسط نظام بانکی، می‌تواند بخش عمده‌ای از نیاز تولید به نقدینگی را برطرف کند و جریان گردش پول در اقتصاد را به نفع تولید تغییر دهد.

حسن زاده ادامه داده؛ مردم همیشه در حمایت از سیاست‌های دولت‌ها قدم برداشته‌اند و در شرایط فعلی نیز همین راه را انتخاب خواهند کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرده؛ افرادی که در حال حاضر به خرید ارز و طلا اقدام می‌کنند، باید مواظب سرمایه خود باشند که با کاهش قیمت‌ها در این بازار دچار زیان هنگفت نشوند.

وضعیت قیمت دلار به کجا رسید؟

در روزهای گذشته، قیمت دلار تا ۵۹ هزار تومان هم پیش رفت.اگرچه جنگ بین فلسطین و رژیم صهیونیستی از ابتدای مهر، تحرکاتی در بازار ارز ایجاد کرد، اما این افزایش دوام نیاورد و قیمت دلار به ۵۰ هزار تومان برگشت. 

 دلار در روزهای گذشته روند صعودی به خود گرفته بود و اگرچه در بازار رسمی، تحت کنترل بانک مرکزی قرار داشت، اما در بازار غیررسمی، این ارز آمریکایی سرکشانه تا محدوده ۵۹ هزار تومان هم رفت. با وجود این، بیشتر نوسانات دلار حتی به اذعان دلالان بازار فردوسی، تحت تاثیر اخبار سیاسی بود.

از ابتدای سال جاری، نرخ ارز روند باثباتی را طی کرد. سال گذشته نرخ دلار از محدوده ۳۰ هزار تومان و در جریان ناآرامی‌های پاییز، روند صعودی گرفت و شتابان از ۵۰ هزار تومان هم عبور کرد و در اسفند ۱۴۰۱، حتی به ۶۰ هزار تومان هم رسید. اما سال جاری بر خلاف روند سال گذشته، تا ابتدای دی ماه هم همه چیز در بازار ارز آرام بود.

اگرچه جنگ بین فلسطین و رژیم صهیونیستی از ابتدای مهر، تحرکاتی در بازار ارز ایجاد کرد، اما این افزایش دوام نیاورد و دلار به ۵۰ هزار تومان برگشت. در این میان از ابتدای دی‌ماه، حادثه تروریستی در کرمان تحرکاتی را در بازار ارز ایجاد کرد.

اصلی‌ترین تغییرات بازار ارز مربوط به روزهای اخیر بود. حمله‌ موشکی جمهوری اسلامی ایران به تروریست‌های پاکستان، ناآرامی‌ها در یمن و همین اواخر، حمله به نظامیان آمریکا در اردن که آمریکایی‌ها به نقش ایران در آن تاکید داشتند، ثبات را از بازار ارز گرفت تا جایی‌که در روزهای گذشته، نرخ دلار تا ۵۹ هزار تومان هم پیش رفت.

با وجود این، دلار در بازار رسمی، در این روزها تن به افزایش قیمت همگام با بازار آزاد نداد؛ به‌طوری‌که در معاملات امروز (چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲) مرکز مبادله ارز و طلای ایران هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۲ هزار و ۹۲۱ تومان و نرخ حواله دلار نیز به ۳۹ هزار و ۵۲۱ تومان رسید که تغییری نسبت به روز گذشته نداشت.

قیمت هر اسکناس یورو نیز در مرکز مبادله ایران به ۴۶ هزار و ۵۴۱ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۴۲ هزار و ۸۵۵ تومان رسید.  از سوی دیگر اسکناس درهم امارات ۱۱هزار و ۶۸۷ تومان ارزش‌گذاری شده و نرخ حواله درهم نیز ۱۰هزار و ۷۶۱ تومان قیمت‌گذاری شد.

مشاهدات میدانی از بازار ارز فردوسی هم حاکی از آن است که مانند روزهای گذشته، جنب‌وجوشی در بازار دیده نمی‌شد و قیمت اعلامی از سوی دلالان برای دلار ۵۸ هزار تومان و برای یورو ۶۳ هزار تومان معامله بود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه