اخبار روز | اخبار جدید

اگر این علائم رو دارید؛ مبتلا به آلزایمر شده اید | چند راهکار ساده و اسان برای درمان خانگی آلزایمر!

اگر وسایل خانه را در جاهای غیرمعمول می گذارید نگران ابتلا به آلزایمر باشید !

اگر این علائم رو دارید؛ مبتلا به آلزایمر شده اید | چند راهکار ساده و اسان برای درمان خانگی آلزایمر!
کدخبر : 24266
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

اگرچه هیچ درمانی برای زوال عقل و آلزایمر وجود ندارد اما پزشکان همیشه به دنبال علائم اولیه تشخیص زوال عقل هستند زیرا تشخیص زودهنگام می‌تواند برای بیماران و خانواده‌های آنان مفید باشد.

اگر وسایل خانه را در جاهای غیرمعمول می گذارید نگران ابتلا به آلزایمر باشید !

کارشناسان علامت هشداردهنده زوال عقل را شناسایی کرده‌اند که با چیدمان خانه فرد قابل تشخیص است.

به گفته انجمن آلزایمر، فردی که به این بیماری مبتلا می‌شود ممکن است وسایلی را در مکان‌های غیرمعمول قرار دهد و برای یافتن آن‌ها تلاش کند.

بر اساس داده‌های سرویس سلامت ملی بریتانیا (NHS)، زوال عقل و آلزایمر شرایط رایجی هستند که بیش از ۹۴۰هزار نفر در بریتانیا تحت تاثیر قرار می‌دهند.

در حال حاضر، این بیماری‌های دژنراتیو مغزی هیچ درمانی ندارند، اما تشخیص زودهنگام آن می‌تواند تا حد زیادی برای بیماران و خانواده‌های آنان مفید باشد. یکی از سرنخ‌هایی که اغلب نادیده گرفته می‌شود مربوط به آشنایی افراد با چیدمان خانه‌شان است. حتی در مراحل اولیه زوال عقل، افراد ممکن است چیدمان خانه خود را فراموش کنند و گیج شوند.

اگر فرد قبل از اینکه بفهمد چه کاری انجام می‌دهد، از راهروی اشتباه یا اتاق اشتباهی عبور کند ممکن است شما متوجه این مورد شوید و این قدم زدن در راهروی اشتباه و یا ورود به اتاق اشتباه ممکن است نشانه‌ای از ابتلا به این بیماری باشد.

یکی دیگر از نشانه‌های کلیدی زوال عقل و آلزایمر که می‌توان در خانه مشاهده کرد، فراموش کردن محل قرارگیری اشیاء است که ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد.

بیماران حافظه کوتاه‌مدت و بلندمدت را متفاوت از دست می‌دهند، بنابراین برخی ممکن است به جای خانه‌ای که در بزرگسالی در آن زندگی می‌کردند، خانه‌ای را که در آن بزرگ شده‌اند به یاد بیاورند که منجر به سردرگمی آنان می‌شود.

پزشکان توصیه کردند که اعضای خانواده که به بیمار کمک می‌کنند باید عکس خانه و آدرس را در مکانی قابل مشاهده نگه دارند تا به فرد یادآوری کنند که کجاست. انجمن آلزایمر توضیح داد: اگر فرد خانه‌ای را به یاد می‌آورد که قبلا در آن زندگی کرده است، با او در مورد خانه کنونی صحبت کنید. ممکن است سخنان شما به او کمک کند تا آن را در گذشته قرار دهد.

تشخیص زودهنگام بیماری گاهی اوقات با شروع درمان در اسرع وقت می‌تواند پیشرفت آن را آهسته کند. انجمن آلزایمر همچنین نشانه‌ای را برجسته کرده است که می‌تواند بر حافظه روزمره تاثیر بگذارد و ممکن است بتوانید آن را در خانه تشخیص دهید.

در حالی که هر کسی ممکن است گاهی کیف یا کلید خود را گم کند، فرد مبتلا به زوال عقل ممکن است چیزهایی را در مکان‌های عجیب و غریب (مانند اتو در فریزر یا ساعت مچی در قندان) قرار دهد. این افراد ممکن است در خیابان گم شوند یا فراموش کنند که چگونه کارهای ساده‌ای مانند آشپزی یا لباس پوشیدن را انجام دهند که می‌تواند نشانه زوال عقل باشد.

دکتر ریچارد رستاک، متخصص مغز، هشدار داد که اگر فردی با وجود نداشتن مشکل عضلانی در انجام کارهای روزمره مانند مسواک زدن دندان‌های خود تلاش کند که این مورد می‌تواند نشانه آپراکسی یا کنش‌پریشی باشد. آپراکسی اختلالی در مغز و سیستم عصبی است که در آن فرد نمی‌تواند کارهایی را که معمولا بدون فکر انجام می‌شود مانند مسواک زدن دندان ها یا آویزان کردن کلیدها انجام دهد.

اگر در مورد حافظه یا روند فکری خود نگران هستید، عاقلانه است که به پزشک مراجعه کنید و اگر نگران شخص دیگری هستید، می‌توانید به او کمک کنید تا قرار ملاقات رزرو کند.

تست آلزایمر

راهکارهایی برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر

آلزایمر بیماری است که هیچ درمان تایید شده‌ای برای آن وجود ندارد اما نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مدیریت سبک زندگی و کاهش فاکتورهای ریسک می‌تواند مانع ابتلا به این بیماری شود.

داده‌های جدید می‌توانند به تشخیص زودهنگام این بیماری ویرانگر کمک کند و برای تحقیقات در زمینه پیشگیری از این بیماری حیاتی محسوب می‌شوند.

آلزایمر

نتایج نشان می‌دهد که مبارزه با مسیرها می‌تواند نشانه‌ای اولیه از ابتلا به بیماری آلزایمر باشد که بیش از ۲۰ سال قبل از شروع از دست دادن حافظه مشاهده می‌شود.

دانشمندان می‌گویند: این تحقیق می‌تواند به تشخیص هر چه زودتر بیماری کمک کند که برای درمان و تحقیقات در زمینه پیشگیری ار ابتلا به این بیماری حیاتی است.

این پژوهش توسط پژوهشگران دانشگاه کالج لندن (UCL) انجام شد و از ۱۰۰ نفر خواستند تا با استفاده از هدست واقعیت مجازی در محیط واقعیت مجازی حرکت کنند. سن شرکت‌کنندگان، بین ۴۳ تا ۶۶ سال بود و همگی در معرض خطر بیماری آلزایمر در نظر گرفته شدند.

منبع: ساعد نیوز

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: