قیمت دلار | قیمت دلار امروز در بازار
منتظر کاهش قیمت دلار در روز های آتی باشید | قیمت دلار امروز به چند رسیده است؟
قیمت دلار و یورو، پوند و سایر ارزها امروز دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ را میتوانید در این جدول زیر مشاهده کنید. این نرخها قیمت بازار آزاد است (بهجز دلار که نرخ بازار مبادله ارزی است) و با نرخ ارز سهمیهای متفاوت است.
قیمت دلار با پیش بینی های وحشتناکی مواجه شده است. متوسط هفتگی قیمت دلار که در حال افزایش است با این مساله مواجه شده که در آینده نزدیک ممکن است قیمت بالاتری به خود بگیرد. طبیعتا افزایش قیمت دلار تاثیرمستقیم بر بازار خواهد داشت. مسئولان مربوطه حتما باید مقابل افزایش قیمت دلار بایستند. در ادامه قیمت دلار در بازار امروز را مشاهده می کنید.
جهانبخش سنجابی شیرازی، دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق درباره نوسانات اخیر بازار ارز گفت: نوسانات نرخ ارز تابع دو روند است که اولی انتظارات تورمی و دومی منطق اقتصادی است. منطق اقتصادی تابع قابل پیشبینی است و سازوکارهای مشخص خود را دارد، بنابراین در عمل نرخ ارز در بلندمدت را منطق اقتصادی مشخص خواهد کرد که باید این نرخ را پذیرفت.
وی در مورد تاثیر انتظارات تورمی بر بازار ارز گفت: هر گونه تغییر و تحول فضای سیاسی، اجتماعی، احساس ناامنی، بروز هیجانات، شروع کاری در سال جدید و... بر انتظارات تورمی تاثیرگذار است و این روزها شاهد هستیم که هیجانات لحظهای در نوسانات نرخ ارز با شتاب فزاینده اثر خود را میگذارد.
این فعال اقتصادی ابراز کرد: هیجانات شتابزده فاقد منطق اقتصادی است، چرا که در دوهفته یا یک ماه گذشته اتفاق محسوسی در اقتصاد و تجارت کشور روی نداده است تا بخواهد نرخ ارز را بنیادی افزایش دهد.
سنجابی با بیان اینکه تغییرات نرخ ارز در هفتههای اخیر نشان میدهد که انتظارات تورمی بر مردم چیره شده است، تاکید کرد: انتظارات تورمی به دلیل تنشهای سیاسی منطقهای موجب شده است تا نرخ ارز در بازار غیررسمی افزایش یابد.
نوسان قیمت دلار براساس متغیرهای سیاسی نیست
این فعال اقتصادی تصریح کرد: این موضوع شرایطی را فراهم کرده تا برخی سفته بازها بیشترین استفاده را از این تنشها ببرند، چون آنها بهتر از مردم عادی میدانند که افزایش نرخ ارز نمیتواند به صورت طولانی مدت ادامه داشته باشد، بنابراین تلاش میکنند در کمترین زمان ممکن بیشترین بهره را از تنشهای سیاسی ببرند و یا حتی به این تنشها دامن بزنند.
دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق اظهار کرد: به نظر بنده، در کوتاه مدت باید نرخ ارز را به شکلهای مختلف حفظ کرد، یکی از این اقدامات آگاه کردن مردم است، به عنوان نمونه، ترسیم چشم انداز مشخص و اطمینان بخشی از اینکه روند نا امن کننده در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی در کشور وجود ندارد، راهگشاست.
وی بیان داشت: اقدام دیگری که میتوان برای آرام کردن انتظارات مردم انجام داد این است که واقعیتهای اقتصادی توسط بانک مرکزی و دولت تبیین شود؛ مثلا اینکه آیا این نوسان نرخ ارز بر اساس منطق و متغیرهای اقتصادی نیست.
سنجابی اضافه کرد: بهتر است که این آمار توسط افراد غیررسمیتر و محبوبتر و افرادی که سودی در ارائه واقعیتها بدست نمیآورند مطرح شود تا آرامش به فضای سیاسی، رسانه ای و روانی جامعه تزریق شود تا حداقل در کوتاه مدت روند شتابان افزایش نرخ ارز کند و کنترل شود.
این تحلیلگر اقتصادی ادامه داد: روند افزایش نرخ ارز قطعاً در میان مدت متوقف خواهد شد و با هر شدتی که هیجانات موجب شده نرخ ارز افزایش یابد، با همان شدت هم تخلیه خواهد شد و نرخ ارز به قیمتهای قبلی بازمیگردد.
وی گفت: بنده به عنوان یک کارشناس مستقل عنوان میکنم که قطعاً به دلیل تورم بالا در کشور نرخ ارز در طول امسال درصدی افزایش مییافت. همان طور که در سال گذشته افزایش حدود ۲۰درصدی نرخ ارز به دلیل تورم بالا در کشور را تجربه کردیم.
سنجابی در پایان تاکید کرد: به طور قطع نوسانات چند هفته اخیر بازار ارز بیش از این که ریشه اقتصادی داشته باشد، ریشه سیاسی - امنیتی دارد و با همان شدتی که رشد کرده با همان شدت نیز سقوط خواهد کرد. بنابراین مردم باید دقت کنند که حتی برای کسب سود در دام سفته بازها نیافتند تا آسیبی متوجه سرمایههایشان نشود./ حیات
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز در بازار
ارز
قیمت (ریال)
دلار (صرافی بانک ملی) 435,678
یورو 703,000
درهم امارات 181,030
پوند انگلیس 823,380
لیر ترکیه 20,550
فرانک سوئیس 724,500
یوان چین 91,400
ین ژاپن 428,600
وون کره جنوبی 480
دلار کانادا 481,300
دلار استرالیا 425,000
دلار نیوزیلند 389,700
دلار سنگاپور 485,100
روپیه هند 7,920
روپیه پاکستان 2,383
دینار عراق 514
لیر سوریه 263
افغانی 9,260
کرون دانمارک 94,100
کرون سوئد 60,600
کرون نروژ 60,300
ریال عربستان 176,660
ریال قطر 181,900
ریال عمان 1,725,800
دینار کویت 2,151,600
دینار بحرین 1,770,100
رینگیت مالزی 138,100
بات تایلند 18,000
دلار هنگ کنگ 84,500
روبل روسیه 7,040
منات آذربایجان 389,300
درام ارمنستان 1,680
لاری گرجستان 250,700
سوم قرقیزستان 7,430
سامانی تاجیکستان 61,100
منات ترکمنستان 197,600
منبع: اقتصاد 24
قیمت دلار باز هم کاهش مییابد؟
تاثیر چالشهای دیپلماتیک بر نرخ ارز در تمامی کشورها انکارناپذیر است؛ ایران نیز به عنوان کشوری که بر اقتصادی متزلزل و با پایههایی سست بر جا مانده، بیش از سایر کشورها از این تنشها تاثیر میپذیرد. ریال همواره در ورطههای ناپایدار سقوط و یا در برخی مواقع صعود قرار دارد و با هر خبر جدید سیاسی، همه چشمانتظار تغییر نرخ دلار میمانیم. جدیدترین و مهمترین تنش دیپلماتیکی که ایران در چند وقت اخیر با آن دست و پنجه نرم میکند، نزاعهای سیاسی جدی با اسرائیل است.
بامداد یکشنبه بیست و ششم فروردین ماه، ایران نسبت به حمله پیشین اسرائیل به سفارت ایران در سوریه، واکنش نشان داد و پهپادهای خود را به قصد حمله، روانه خاک اراضی اشغالی کرد. فارغ از نتایج و تلفات این حمله موشکی، اذهان عمومی، بالا رفتن نرخ ارز را پیشبینی کردند و این اتفاق نیز رخ داد. دلار که در بیست و پنجم فروردین ماه، در محدوده ۶۵ تا ۶۶ هزار تومان در نوسان بود، با افزایش تنشها در ابتدای روز بیست و ششم فروردین، بر اساس اعلام برخی کانالها مرز ۷۲ هزار تومان را نیز رد کرد. نکته عجیب آن است که قرارگیری دلار آمریکا بر این نرخ، چند ساعتی بیشتر ادامه نداشت و پس از مدتی، بنا به دلایل نامعلومی این رقم مجدد به محدوده ۶۸ هزار تومان بازگشت. برخی پیشبینیها حاکی از آن است که این کاهش قیمت ارز، برخلاف استمرار وجود تنشهای جنگی میان ایران و اسرائیل، ادامهدار باشد.
هادی حقشناس، کارشناس اقتصادی در گفتگو اقتصاد ۲۴ به نوسانات بازارهای اقتصادی در چند هفته اخیر اشاره کرد و توضیح داد: بخش مهمی از تغییرات نرخ دلار و طلا ناشی از متغیرهای بنیادین اقتصادیست. در طی هفتههای گذشته شاهد افزایش قیمت ارز و در کنار آن طلا بودیم. در این چند روز، به دلیل افزایش تنش میان ایران و اسرائیل، این شیب افزایش قیمتها بیشتر شد و همچنین نرخ نفت در جهان نیز رشد یافت. بدیهست که هر چه تنشها کمتر شود، این رشد قیمتها و نوسانات بازارهای اقتصادی کمتر خواهد شد./ اقتصاد 24