عادل فردوسی پور | بیوگرافی عادل فردوسی پور
عادل فردوسی پور زن عرب گرفت! | عربی حرف زدن عادل فردوسی پور وایرال شد!
عربی حزف زدن عادل فردوسی پور تو فضای مجازی حسابی مورد بحث قرار گرفته است.
عادل فردوسی پور گزارشگر فوتبال، تهیهکننده، مجری تلویزیونی، صداپیشه، مترجم و مدرس دانشگاه اهل ایران است. عادل فردوسیپور فعالیت حرفهای خود از سال ۱۳۷۲ با روزنامهنگاری در مجلات ورزشی شروع کرد و سپس در تلویزیون نیز به عنوان گزارشگر ورزشی مشغول به کار شد. عادل فردوسیپور در میان شخصیتهای تلویزیونی ایرانی از محبوبیت گستردهای برخوردار است .مهمترین چالش زندگی عادل فردوسی پور برکناری او از طرف مدیر وقت شبکه 3 بود. در ادامه به آخرین خبر در مورد عادل فردوسی پور می پردازیم.
عادل فردوسی پور به تلوزیون بازگشت؟
اگرچه اتفاقات زیادی میتواند در ریزش مخاطب تلویزیون تاثیرگذار باشد، ولی افکار عمومی یکی از مهمترین دلایل را قطع همکاری با سلبریتیها و چهرههای محبوبی میداند که از این مجموعه جدا شدهاند. افرادی که بدون تردید، گل سرسبدشان میتواند عادل فردوسی پور باشد. مجری سابق برنامه ۹۰ که با یک برنامه ورزشی توانسته بود قریب به دو دهه در صدر پربینندهترین برنامههای تلویزیونی قرار بگیرد، از محبوبیت زیادی برخوردار شد، ولی بعد از روی کار آمدن علی فروغی، به عنوان مدیرجدید شبکه سه سیما، برنامه ۹۰ تعطیل و فضا برای عادل فردوسیپور تنگتر شد؛ به طوری که شایعه سانسور صدا و تصویر و البته اجازه گزارش ندادن به او، تا مدتها نقل محافل بود.
حالا پس از عادل فردوسیپور که چندی پیش به طور رسمی قطع همکاریاش با تلویزیون را رسمی کرده، چهرههای دیگری هم از این مجموعه جدا شدهاند. امری که چند ماهی میشود تبدیل به سوژهای جدید برای انتقاد از صداوسیما شده است. در این راستا، ولی به تازگی، علی فروغی، همان فردی که مقدمات قطع همکاری با عادل را استارت زده از شروطی برای بازگشت این چهرهها به تلویزیون حرف زده که خواسته یا ناخواسته، ذهن بسیاری را به سمت عادل فردوسیپور میبرد.
فروغی، مدیر شبکه سه سیما در نشست تبیینی رسانه و سلبریتیها در بیرجند گفت: «۵ درصد از چهرههای معروف جامعه در اغتشاشات پارسال با رسانههای معاند همراهی کردند و سیاست قاطع ما این است آنهایی که در فتنه علیه نظام محکم عمل کردند جایی در رسانه ملی ندارند مگر اینکه از رفتار و کردارشان ابراز پشیمانی کنند. قاطبه هنرمندان و چهرههای محبوب مردمی علاقهمند نظام و انقلاب هستند و حاضرند با رسانه ملی کار کنند و ما هم از حضور این چهرهها در برنامههای مختلف صدا و سیما استقبال میکنیم.
ممکن است با برخی سلبریتیها اختلاف سلیقه داشته باشیم، اما دشمن ما نیستند و آغوش صدا و سیما برای تمام هنرمندانی که میخواهند برای مردم و نظام کار کنند باز است و ممنوعیتی وجود ندارد. این دسته از چهرهها مرجعیت و محبوبیت اجتماعی دارند و معتقدیم نباید نسبت به این طیف جامعه بی تفاوت باشیم و آنها را رها کنیم».
واضح است که عادل فردوسیپور نمیتواند در طیف مخاطبان ردیف اولی قرار بگیرد که نیاز است بابت انجام کاری ابراز پشیمانی کنند، ولی به گزارش ورزش ۳۶۰، به نظر میرسد آن بخش که مربوط به اختلاف سلیقه با سلبریتیها است، به نوعی عادل را نشانه رفته باشد. حالا، اما پرسش کلیدی اینجاست: آیا عادل حاضر میشود با فردی که مقدمات قطع همکاریاش با شبکه سه را رقم زده، دوباره همکاری کند؟ این یکی از آن دست ابهاماتی است که پاسخش چندان مبهم هم نیست. عادل نه تنها دیگر خودش تمایلی به همکاری با تلویزیون نشان نداد بلکه به گواه حلقه افراد نزدیکش، یکی از مهمترین مواردی که شاید بتواند او را روزی راغب به حضور در صداوسیما کند، نبودن علی فروغی در شبکه سه است./افکارنیوز
کنایه عادل فردوسی پور به رامبد جوان
فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که به گفته کاربران عادل فردوسی پور در آن به رامبد جوان کنایه سنگینی می گوید.
بیوگرافی عادل فردوسی پور
عادل فردوسی پور در مهر ماه 1353 در شهرآرا تهران زاده شد. وی اصالتاً اهل شهر رفسنجان در استان کرمان است. او دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف است. عادل دوران دبستان را در مدرسهٔ ذوقی گذراند و با وجود علاقهٔ بسیارش به فوتبال از درسش دور نشد و دیپلم خود را از دبیرستان البرز با معدل ممتاز گرفت.
سرانجام در رشتهٔ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و تحصیلات خود را در همین رشته و دانشگاه تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد. او در حال حاضر دانشجوی دکترای مدیریت رسانه دانشگاه تهران است. عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد او «پیش بینی نتایج مسابقات فوتبال با استفاده از تحلیل های رگرسیونی» بود.وی درس زبان تخصصی صنایع را در دانشگاه صنعتی شریف تدریس می کند.
پدرعادل فردوسی پور از اهالی رفسنجان و کرمانی الاصل است. عادل فردوسی پور دوران دبستان را در مدرسه "ذوقی" گذراند. عادل فردوسی پور از همان زمان علاقه اش به فوتبال نیز نمود پیدا کرد، علاقه ای که بعدها خانواده را نگران کرد. عادل فردوسی پور دوره راهنمایی را در مدرسه طالقانی گذراند و چهارسال دبیرستان را به مدرسه البرز رفت و با معدل 18 دیپلم گرفت.
عادل فردوسی پور علاقه زیادی به نشریات ورزشی داشت؛ تمام امید و آرزویم مجله "دنیای ورزش" یا "کیهان ورزشی" بود که هر هفته برای بدست آوردنش کلی تلاش می کردم. خانواده عادل فردوسی پور اهل فوتبال نیستند، عادل در این باره گفته است که "هضم این موضوع که من فوتبال را دوست دارم برای خانواده ام بسیار دشوار بود، با التماس پدرم چند باری مرا به استادیوم برد، اما موضوع آن بود که آنها اصلا به فوتبال علاقه ای نداشتند."عادل فردوسی پور،همزمان با آغاز دوره دبیرستان به دلیل علاقه فراوانی که به زبان انگلیسی داشت به یادگیری زبان پرداخت.