قیمت مرغ | قیمت مرغ امروز در بازار

قیمت مرغ امروز آشوب راه انداخت | قیمت مرغ امروز به چند رسید؟

قیمت مرغ امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد.

قیمت مرغ امروز آشوب راه انداخت | قیمت مرغ امروز به چند رسید؟
کدخبر : 25441
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

قیمت مرغ طی چند ماه گذشته افزایشی بود. قیمت مرغ در بازار با نوسان همراه است. قیمت مرغ پس از بین بردن جوجه های یک روزه روند صعودی به خود گرفت. قیمت مرغ به دلیل نبود نظارت موثر گران شد. قیمت مرغ امروز را در ادامه می خوانیم.

قیمت مرغ در یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

نوع مرغ

قیمت(تومان)

ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق

۱۲۸,۵۰۰

مغز ران بدون پوست بدون استخوان

۱۴۹,۵۰۰

ساق مرغ بدون پوست و سر ساق

۱۲۵,۰۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال

۱۴۶,۵۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو

۱۴۹,۵۰۰

ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال

۱۳۸,۰۰۰

بال کبابی ساده - بدون نوک بال

۹۵,۰۰۰

بازوی کبابی ساده

۷۹,۵۰۰

مخلوط بال و بازو کبابی ساده

۹۲,۰۰۰

فیله مرغ

۱۷۸,۰۰۰

گردن مرغ بدون پوست

۵۰,۰۰۰

شنیتسل بدون آرد

۱۷۵,۰۰۰

جوجه چینی

-

جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده

۱۷۹,۰۰۰

جوجه کباب بااستخوان ساده

-

پا چینی ۱۰ عددی مرغ

-

مرغ کنتاکی

-

دل مرغ پاک کرده

۲۹,۰۰۰

جگر مرغ

۱۹,۰۰۰

سنگدان مرغ

۱۹,۰۰۰

پای مرغ

۱۸,۰۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی

۱۱۵,۰۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی

۸۹,۰۰۰

بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی)

۱۲۵,۰۰۰

مرغ کامل منجمد، بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی)

-

مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی)

۸۱,۵۰۰

مرغ کامل تازه پاک شده، بسته بندی بشقابی

-

تخم مرغ بسته بندی ۱۵ عددی بسته بندی

۴۷,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۲۰ عددی بسته بندی

۶۲,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۹ عددی بسته بندی

۳۵,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۶ عددی بسته بندی

۲۹,۹۰۰

منبع: بازار

قیمت مرغ

محمد آیتی: کمتر از یک ماه دیگر تا پایان دوران کاری مجلس یازدهم باقیست و برخی بر این باورند که همسویی حدوداً سه ساله مجلس و دولت، توام با خروجی‌های قابل ملاحظه‌ای نبوده است. معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار یکی از این افراد است که در گفتگو با رویداد۲۴ می‌گوید یک‌دست‌شدن قدرت، کار مجلس در نظارت بر دولت را سخت و در مواردی از بین برد.

مردم می‌پرسند چطور زمانی که مرغ کیلویی ۳۰ هزار تومان بود اعتراض می‌کردید، اما وقتی قیمت آن به ۱۰۰ هزار تومان رسید، خبری از اعتراض نبود؟

معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار می‌گوید: قیمت دلار به نزدیک ۷۰ هزار تومان رسیده است و مردم می‌گویند ما اعتراض و گله می‌کنیم، شما که در مجلس اهرم‌های نظارتی دارید از کدام از این ظرفیت‌ها برای تغییر رویه‌های ناصواب استفاده کرده‌اید؟

محمد آیتی: کمتر از یک ماه دیگر تا پایان دوران کاری مجلس یازدهم باقیست و برخی بر این باورند که همسویی حدوداً سه ساله مجلس و دولت، توام با خروجی‌های قابل ملاحظه‌ای نبوده است. معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار یکی از این افراد است که در گفتگو با رویداد۲۴ می‌گوید یک‌دست‌شدن قدرت، کار مجلس در نظارت بر دولت را سخت و در مواردی از بین برد.

* در اینکه باید بین قوای سه‌گانه تعامل سازنده باشد، تردیدی نیست، اما یک‌دست شدن لایه‌های قدرت، خیلی وقت‌ها یک مولفه مثبت نیست و در شرایط کنونی داریم اثرات آن را می‌بینیم.

* در حال حاضر، دولت، مجلس و قوه قضاییه، منش سیاسی نزدیک به هم دارند، حال این رویه باعث شده آن تنوع لازم در افکار و رویکرد‌ها وجود نداشته باشد و از طرفی، نظرات مخالف احصاء نشود و نتیجه این اتفاقات به صورت ملموس در اقتصاد کلی کشور و سفره‌های مردم نمایان است.

* مجلس یازدهم با شعار مجلس انقلابی تشکیل شد. از طرفی، اولویت همه ما مسائل اقتصادی بود، اما مردم می‌پرسند خب الان که شرایط اقتصادی کشور این‌گونه است، تاثیر کارکرد‌ها در چه بوده است؟ ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی حذف و به جای آن ارز نیمایی ۲۸۵۰۰ تومانی جایگزین شد، تاثیر مثبت این اتفاق کجاست؟ مردم می‌پرسند چطور زمانی که مرغ کیلویی ۳۰ هزار تومان بود اعتراض می‌کردید، اما وقتی قیمت آن به ۱۰۰ هزار تومان رسید، خبری از اعتراض نبود؟

* قیمت دلار به نزدیک ۷۰ هزار تومان رسیده است و مردم می‌گویند ما اعتراض و گله می‌کنیم، شما که در مجلس اهرم‌های نظارتی دارید از کدام از این ظرفیت‌ها برای تغییر رویه‌های ناصواب استفاده کرده‌اید؟

* باید قبول کنیم که ما در مجلس یازدهم برخلاف شعار‌هایی که دادیم، به خوبی از اهرم‌های نظارتی‌مان در جهت بهبود شرایط معیشتی مردم استفاده نکردیم. به نوعی یک‌دست شدن دولت و مجلس در برخی اوقات تعارفاتی را پیش آورد و نتوانستیم آن‌طور که ضرورت دارد از اهرم‌های نظارتی خودمان بهره ببریم.

* هیات رییسه مجلس یازدهم در دفعات مختلف، جلوی برخی استیضاح‌ها که خواسته قانونی نمایندگان بود، ایستاد و زمانی که نمایندگان استیضاح‌کننده پیگیر کار می‌شدند، عملاً نتیجه خاصی برایشان حاصل نمی‌شد.

* به طور مثال، موضوع استیضاح وزیر کشور را بررسی کنید. این همه اتفاقات تلخ در کشور افتاد و از سویی شاهد یک‌سری ناامنی در مملکت بودیم و جمعه خونین زاهدان و نظائر آن، دیده شد یا مثلاً اینکه برخی از مسئولان تمرکزشان را روی برقراری موضوع عفاف و حجاب گذاشتند، خب دیدیم که وزیر کشور استیضاح نشد.

* یکی از انتقادات به حقی که به مجلس یازدهم می‌شود این است که برخی مشکلات اصلی مردم در درجه چندم کار مجلس بود و جا داشت که اولویت‌ها براساس واقعیت‌های جامعه تغییر پیدا می‌کرد.

* یکی از انتقادات وارد به مجلس یازدهم را این می‌دانم که گاهی دیده می‌شد نگاه‌ها به موضوعات کلان کشور، نگاه‌های محلی و منطقه‌ای است. به طور مثال در روز‌های گذشته براساس اصل قانون اساسی که هر ۱۰ سال تعداد نمایندگان را می‌توان افزایش داد، وارد بررسی طرح شدیم، اما رای لازم را نیاورد، در حالی که اکنون ما شاهدیم یک کرسی برای نماینده‌ای است که نظارت بر کار یک شهرستان را به عهده دارد، اما نماینده‌ای در استان سیستان و بلوچستان داریم که هشت شهرستان زیرمجموعه او هست. به باور من، این تفاوت‌ها با اصل سوم قانون اساسی در تضاد است.

* من منکر برخی کار‌های مثبت صورت گرفته از سمت دولت سیزدهم نیستم و حقیقتاً باید انصاف را رعایت کرد. به طور مثال، سفر‌های استانی، جهاد آبرسانی، فعال شدن بازارچه‌های مرزی و... زحمات دولت است، اما نمی‌توان در بیان اینکه زندگی برای دهک‌های پایین و کم‌درآمد، بسیار سخت‌تر شده و دسترسی آن‌ها به نیاز‌های حداقلی‌شان نسبت به گذشته، کمتر شده است، تردیدی کرد./ رویداد 24

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه