خبر خوش دولت برای جوانان | طرح ویژه دولت برای خانه دار کردن جوانان

قائم مقام وزیر کشور درامور ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور در این باره توضیح داد: باید تفاوت فرهنگی در همه چیز حتی در رنگ ساختمان‌ها لحاظ شود در واقع نباید تولید انبوه به شکل یکنواخت را ادامه دهیم بلکه باید تولید انبوه متناسب با نوع فرهنگ و قومیت مردم محله شکل گیرد.

خبر خوش دولت برای جوانان | طرح ویژه دولت برای خانه دار کردن جوانان
کدخبر : 3600
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

علی‌ آقامحمدی در جلسه «ستاد توسعه و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ محله» با بیان این که باید روح زندگی را به محلات دارای بافت فرسوده بازگردانیم، اظهار کرد: انجام این کار در شمال شهر تهران غیرممکن است زیرا شمال شهر مرده است و ساختار آن انفرادی است. اما در محلات بافت فرسوده روح جمعی حاکم است و می‌توان این کار را انجام داد. لازمه آن این است که به شرایط، نوع فرهنگ و اقوام ساکن در محلات توجه کرد حتی در جزییات هم باید به این موارد پرداخت.

قائم مقام  وزیر کشور درامور ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور در این باره توضیح داد: باید تفاوت فرهنگی در همه چیز حتی در رنگ ساختمان‌ها لحاظ شود در واقع نباید تولید انبوه به شکل یکنواخت را ادامه دهیم بلکه باید تولید انبوه متناسب با نوع فرهنگ و قومیت مردم محله شکل گیرد.

آقامحمدی با اشاره به این که باید از ظرفیت ساکنان در ساخت و نوسازی محلات بهره ببریم، اضافه کرد: نکته مهم دیگر این است که باید به محلات «هویت » بدهیم. اکنون محلات پهنه‌بندی شده‌اند و ممکن است این پهنه‌بندی بر اساس هویت محلات شکل نگرفته باشد. همچنین کار بازآفرینی محلات باید بر اساس آمار نفوس و مسکن انجام گیرد تا به هویت محله بیشتر نزدیک شویم.

وی با بیان این که با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌توان به سمت و سوی انتخاب شغل ساکنان این محلات کمک کرد، افزود: برای مثال می‌توان به دانش‌آموزان ساکن در این محلات بورس تحصیلی اعطا کرد و در رشته‌های مرتبط با ساختمان‌سازی آن‌ها را آموزش داد.

مسکن جوانان

عضو مجمع تشخیص مصلت نظام با اشاره به ساخت مسکن برای جوانان اظهار کرد: می‌توان جوانان را کاندید اول مسکن کنیم و «سازمان داوطلبان زندگی آینده» را تشکیل دهیم، باید کاری کنیم تا جوان بدون خانه در کشور وجود نداشته باشد.

عضو مجمع تشخصیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به اعطای سند مالکیت مشروط به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی گفت: در این خصوص باید از کاداستر استفاده کنیم و در این راه از مجلس و شهرداری‌ها نیز کمک بگیریم . از سوی دیگر تجمیع ریزدانه‌ها نیاز به یک سیستم حقوقی محکم دارد تا مردم مطمئن شوند در موعد مقرر به آنچه به آن‌ها وعده داده شده است، می‌رسند.

آقامحمدی با اشاره به بازآفرینی شهری ۲۰۲۰ محله گفت: باید طرح این محلات را مشخص کرده و آن‌ها را دسته بندی کنیم  و در هر محله یک پروژه به عنوان پایلوت آغاز به کار کند. همان طور که عنوان کردم باید بازآفرینی با توجه به شرایط فرهنگی آن محله انجام شود.

وی همچنین با اشاره به ساخت مسکن برای مجردان و سرپناه برای معتادان متجاهر افزود: حدود ۶۰ هزار معتاد متجاهر وجود دارد که باید برای اسکان آن‌ها فکری کرد. می‌توان روی ساخت شهرک‌های سلامت فکر کرد، اعتبار آن هم قابل تامین است و خیرین بسیاری نیز حاضرند در این راه به دولت کمک کنند. در خصوص ساخت مسکن برای مجردان نیز می‌توان از کشوری مانند ژاپن الگو برداری کرد.

وی  با بیان این که متولی نوسازی و بهسازی ۲۰۲۰ محله مشخص شده است، اظهار کرد: کار نوسازی ۲۰۵ محله توسط وزارت کشور،۳۱۸  محله کمیته امداد،۲۲۰ محله توسط ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره)، ۲۱۵ محله توسط هلال احمر، ۹۲۲ محله توسط سازمان بهزیستی، ۱۶۰ محله توسط شهرداری‌ها و ۶۵ محله توسط سازمان اوقاف و ۵۰ محله توسط آستان قدس رضوی  عملیاتی خواهد شد.

وی با بیان این که آموزش‌های لازم در این زمینه به تمام سازمان‌ها داده خواهد شد، مثالی زد وگفت: سازمان جوانان هلال احمر از اعضای این ستاد در اولین گام تحت عنوان « پیشگامان پیشرفت» هزار نفر از سنین ۴ تا ۱۸ سال را آموزش داده و سازماندهی می‌کند. روز ۲۲ بهمن در دروازه غار شاهد رونمایی از این افراد خواهیم بود که درطول ۳ سال آموزش خواهند دید.اکنون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز مدرسه‌ای را به شکل پایلوت انتخاب کرده و قرار است شتاب دهنده‌ای در این مدرسه مستقر کرده و درس‌های مرتبط با استارتاپ دانش‌آموزی را راه اندازی کند. این امر باعث می‌شود، دانش‌آموزان ضمن تحصیل درآمدزایی کرده و به دلیل مشکلات مالی ترک تحصیل نکنند. در مجموع انجام این پیشنهادات می‌تواند به رشد بازآفرینی محلات هدف کمک کند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه