رتبه بندی فرهنگیان | افزایش حقوق معلمان

خبر خوش وزیر برای رتبه بندی فرهنگیان در 1401 | فرهنگیان پولدار شدند

یوسف نوری در نشست صمیمی با فرهنگیان شهرستان تربت حیدریه ضمن تقدیر از خدمت صادقانه معلمان و فرهنگیان استان خراسان رضوی در راه علم و دانش و تربیت آینده سازان کشور، اظهار کرد: نگاه جامعه به معلمان است، اگر معلمان نبودند امروز شاهد حضور دانشمندان ایرانی در حوزه‌های مختلف هسته‌ای، سلول‌های بنیادین نبودیم.

خبر خوش وزیر برای رتبه بندی فرهنگیان در 1401 | فرهنگیان پولدار شدند
کدخبر : 5249
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طرح رتبه بندی فرهنگیان دغدغه‌ای دیگر در حوزه آموزش و پرورش است که پس از گذشت حدود ۱۰ سال از تصویب آن اکنون تصویب لوایح آن در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.طرح رتبه بندی فرهنگیان از اقداماتی است که در وهله اول برای ارتقای کیفیت آموزشی و سپس در راستای بهبود وضعیت معیشت معلمان در نظر گرفته شده است.طرح رتبه بندی فرهنگیان یکی از طرح های پر سرو صدای این روزها در مجلس است . زیرا با انجام طرح رتبه بندی فرهنگیان حقوق معلمان افزایش چشمگیری خواهد داشت.در ادامه به آخرین اخبار از طرح رتبه بندی فرهنگیان می پردازیم.

رتبه بندی فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش گفت: در طرح جدید نظام رتبه بندی معلمان برای سال‌های ١۴٠١ و ١۴٠٢ در مجموع حداقل ۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه اختصاص خواهد یافت.

یوسف نوری؛ در نشست صمیمی با نمایندگان فرهنگیان شهرستان نیشابور با بیان این که احداث «آموزشگاه پدران آسمانی» که با مشارکت خانواده شهدا انجام شده است؛ نشان می‌دهد فرزندان شهدا، در مسیر پدرانشان گام بر می‌دارند، گفت: مشارکت خیّرین، به ویژه اصنافی مانند: صنف کامیون داران، در امر پسندیده مدرسه سازی و یا اقداماتی همچون بهره برداری از ۹۹ آموزشگاه که به همت خیّرین نیک اندیش، در شهرستان نیشابور صورت گرفته، شایان تقدیر است.

وی افزود: به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، هم شهدا و هم دانشمندان حوزه‌های مختلف، در دستگاه تعلیم و تربیت نظام جمهوری اسلامی ایران، پرورش یافته اند و این نشان از اهمیت بالای آموزش و پرورش در جامعه دارد.

نوری افزود: با توجه به شعار دولت مبنی بر «مردمی سازی» و از آنجا که مؤسسات مردمی، رکن چهارم در مجموعه ارکان فرآیند تعلیم و تربیت به شمار می آیند، ۵۴۰ هزار معلم، ۵ میلیون دانش آموز بسیجی و ۹۳۰ هزار پیشکسوت دلسوز آموزش و پرورش می‌توانند با مشارکت در آموزش و پرورش، در ارتقا جایگاه دستگاه تعلیم و تربیت، بسیار مؤثر باشند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که در طرح جدید نظام رتبه بندی معلمان، برای سال‌های ١۴٠١ و ١۴٠٢ در مجموع حداقل ۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه اختصاص خواهد یافت، تأکید کرد: مدارس بایستی در مسیر حضور در زیست بوم کارآفرینی گام بردارند و هنرستان‌ها نیز باید به سمت تولید حرکت کند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح نظام پرداخت همسان کارکنان دولت تدوین و در سال ۱۴۰۱ اجرایی خواهد شد.

 یوسف نوری در نشست صمیمی با فرهنگیان شهرستان تربت حیدریه ضمن تقدیر از خدمت صادقانه معلمان و فرهنگیان استان خراسان رضوی در راه علم و دانش و تربیت آینده سازان کشور، اظهار کرد: نگاه جامعه به معلمان است، اگر معلمان نبودند امروز شاهد حضور دانشمندان ایرانی در حوزه‌های مختلف هسته‌ای، سلول‌های بنیادین نبودیم.

وی با اشاره به جایگاه مهم رسانه در نظام آموزشی کشور، تصریح کرد: رسانه‌ها، یکی از ارکان مهم فرآیند تعلیم و تربیت هستند که باید با برجسته‌سازی فعالیت‌های معلمان، اختراعات و نوآوری‌های دانش آموزان و ایثار و نیکوکاری اولیا و خیّرین نیک اندیش، در جهت بالندگی جامعه، نقش آفرینی کنند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: میزان کار مفید و مؤثر معلمان نسبت به سایر کارکنان دولت بیشتر است و این مهم در ایام شیوع ویروس کرونا با توجه به حجم بالای فعالیت آنها در ارائه آموزش‌های مجازی، مضاعف شده است.

نوری به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: میانگین سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز در ابتدای انقلاب کمتر از ۱.۵ متر مربع بوده است که اکنون این عدد به ۵.۲ مترمربع ارتقا یافته است.

عضو کابینه دولت سیزدهم با تأکید بر تغییر روش آموزش در مدارس، از «حافظه محوری» به تربیت دانش آموزان خلاق و کارآفرین، گفت: بر اساس سند تحول بنیادین، موظف به تربیت دانش آموزان تمام ساحتی و کارآفرین شده‌ایم و در این راستا، کتاب‌های درسی دانش آموزان به ویژه در مقطع ابتدایی باید مبتنی بر کارآفرینی و در جهت شکوفاسازی خلاقیت دانش آموزان باشند.

نوری، متولی اصلی پیگیری امور پیشکسوتان را سازمان‌های تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری دانست و گفت: علم به این موضوع، از مسئولیت آموزش و پرورش در جهت تکریم بازنشستگان کم نخواهد کرد و ما خود را در مقابل بازنشستگان فرهنگی، مسئول می‌دانیم و برای تکریم آنان، تلاش خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به برخی از جزئیات «طرح نظام پرداخت همسان کارکنان دولت» خاطرنشان کرد: این طرح توسط سازمان امور اداری و استخدامی تهیه و در سال ۱۴۰۱ اجرایی خواهد شد، برای «طرح رتبه بندی معلمان» نیز در سال آینده ۲۵ هزار میلیارد تومان بودجه پیش بینی شده است.

وی در خصوص تغییرات انجام شده در مدیریت صندوق ذخیره فرهنگیان، افزود: در تلاش هستیم با مدیریت صحیح و انجام فعالیت‌های اقتصادی مؤثر، صندوق ذخیره فرهنگیان را به سوددهی مناسب برسانیم.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه شعار اصلی دولت مردمی سازی است تأکید کرد: در راستا این شعار تلاش خواهیم کرد عدالت آموزشی و تربیتی و نیز نصیب برابر آموزشی را در مناطق کمتر برخوردار، مرزی و عشایری توسعه دهیم.

رتبه بندی فرهنگیان

عضو کمیسیون آموزش مجلس از جلسه مشترک مجلس و دولت برای تامین منابع مالی جهت اجرای شدن لایحه رتبه‌بندی معلمان خبر داد.

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان، اظهار کرد: پس از تصویب طرح در جلسه علنی طرح برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شد.

وی افزود: شورای نگهبان لایحه رتبه‌بندی معلمان را بررسی و 2 ایراد مالی بر اساس اصل 75 قانون اساسی آن همچنین ابهاماتی را نسبت به لایحه مطرح کرده بودند که البته ابهامات مطروحه در کمیسیون آموزش رفع شد.

عضو کمیسیون آموزش با اشاره به به ایرادات اصل 75 شورای نگهبان نسبت به این لایحه، گفت: درباره تامین منابع مالی برای اجرای این لایحه نیز جلساتی بین مجلس و دولت برگزار شده و احتمالا مشکلات منابع مالی نیز برای اجرایی شدن لایحه، حل شده است.

حجت الاسلام فلاحی تصریح کرد: در صورتی  که منابع مالی آن حل شود و به تصویب نمایندگان و تایید شورای نگهبان برسد لایحه برای اجراییی شدن در سال 1400 به دولت ابلاغ می‌شود.

به گزارش تسنیم، نمایندگان مجلس در نشست علنی روز (چهارشنبه 24 آذر) خانه ملت، بررسی جزئیات لایحه رتبه بندی معلمان را به پایان رساندند و لایحه برای بررسی به شورای نگهبان فرستاده شد.

رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال  1401  مجلس نیز در گفت‌وگو با تسنیم، گفت : با تصویب اعضای کمیسیون مبلغ  40 هزار میلیارد تومان برای  رتبه بندی  معلمان در سال 1401 در نظر گرفته شد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: