همسان سازی حقوق بازنشستگان | اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان

خبر خوش برای بازنشستگان | اعمال 25 درصد همسان سازی حقوق بازنشستگان

کریم صادقزاده (رئیس هیأت مدیره کانون بازنشستگان تبریز) در خصوص لزوم پرداخت ۲۵درصد باقیمانده متناسب‌سازی به بازنشستگان گفت: عدم اعمال ۲۵ درصد معوقه متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ به حقوق بازنشستگان فقر بیشتری را تحمیل و در تضاد با سیاست‌های کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری در رفع فقر و تامین رفاه عمومی است.

خبر خوش برای بازنشستگان | اعمال 25 درصد همسان سازی حقوق بازنشستگان
کدخبر : 6656
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان  یعنی حقوق فردی که در گروه شغلی خود، حقوق پایینی دارد به کسی که حقوق بالایی دارد، نزدیک شود. در تازه‌ترین اظهار نظر رییس کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرده که اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان با هدف ایجاد عدالت در پرداخت‌ها در برنامه هفتم توسعه محقق خواهد شد.در حالی که قرار بود همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از ابتدای سال در حقوق‌ها درنظر گرفته شود،اما تاکنون این طرح اجرایی نشده است. سه میلیون و 600 هزار بازنشسته در انتظار اجرای مصوبه قانونی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان هستند.در ادامه آخرین اخبار از همسان سازی حقوق بازنشستگان را می خوانید.

همسان سازی حقوق بازنشستگان

رئیس هیأت مدیره کانون بازنشستگان تبریز گفت: عدم اعمال ۲۵ درصد معوقه متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ به حقوق بازنشستگان فقر بیشتری را تحمیل و در تضاد با سیاست‌های کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری در رفع فقر و تامین رفاه عمومی است.

صادق‌زاده با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی گفت: مفاد این سیاست‌ها بر وظیفه‌ی سازمان تامین اجتماعی برای از بین بردنِ فقر تأکید دارد و توجه به افزایش حقوق بازنشستگان نیز در همین راستا است. لذا ما علاوه بر اعمال ۲۵ درصد معوقه متناسب‌سازی ۱۴۰۰به حقوق بازنشستگان، خواهان اعمال مواد ۹۶ و ۱۱۱ در تعیین مستمری‌ها هستیم. 

رئیس هیأت مدیره کانون بازنشستگان تبریز تاکید کرد: خواسته‌های بازنشستگان تامین اجتماعی چیزی فراتر از قانون سازمان تامین اجتماعی نیست و با توجه به سیاست‌های کلی نظام در زمینه رفع فقر و تامین رفاه عمومی که بستر کار را به خوبی آشکار کرده، دیگر به کمتر از آن و تاخیر در پرداخت، رضایت نخواهیم داد. 

صادق‌زاده تصریح کرد: شرایط رفاهی بازنشستگاهی با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و تحریم‌ها روز به روز سخت‌تر می‌شود و ابلاغ این سیاست‌ها و همچنین شعار سال تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری به خوبی نشان می‌دهد ایشان با وقوف به اهمیت موضوع وارد میدان شده‌اند. 

صادق‌زاده با اشاره به سیاست‌های کلی نظام در زمینه رفع فقر و تأمین رفاه عمومی از سوی مقام معظم رهبری گفت: نگاهی به تک تک مفاد این سیاست‌ها به خوبی نشان می‌دهد ایشان با وقوف کامل به مسائل حاد جامعه مشکلات را زیر نظر داشته و بر رفع آن به طور جدی پیگیر هستند. 

وی افزود: بر این اساس سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی به منظور جامعیت دادن و انسجام‌بخشی به تلاش‌های نظام و ایجاد جهش در این زمینه ابلاغ شده که با توجه به اهمیت و جامعیت آن به عنوان یک سند بالادستی، تحقق آن مستلزم تغییرات اساسی در قوانین و مقررات جاری و تلاش‌های جدی در این عرصه است که باید مورد توجه قرار گیرد. 

صادق‌زاده خاطرنشان کرد: سازمان تامین اجتماعی وظیفه دارد تا در جهت تحقق اهداف این سند در گام نخست اجرای قوانین موجود را که در جهت کاهش فقر است اجرایی نماید و در ادامه با ارایه طرح و برنامه‌های کارشناسی گام‌های بعدی را در این راستا بر اساس سیاست‌های کلی نظام تحقق بخشد.

همسان سازی حقوق بازنشستگان

 وضعیت آشفته صندوق‌های بازنشستگی و اجرایی‌نشدن تمام وعده‌های همسان‌سازی حقوق بازنشستگان وضعیت زندگی بسیاری از بازنشستگان را با مشکل مواجه کرده است. 

در چنین شرایطی جمعی از بازنشستگان کشور با راه‌اندازی کارزاری که بیش از ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر آن را امضا کرده‌اند از رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خواسته‌اند کمیته تخصصی پیگیری مطالبات بازنشستگان را راه‌اندازی کند. 

بازنشستگانی که این کارزار را امضا کرده‌اند، مجلس را خطاب قرار دادند و آنها را به کوتاهی در مورد رسیدگی به حقوق خود متهم کرده‌اند و یادآور شده‌اند که عملکرد مجلس موجب ناامیدی و دلسردی آنها شده است. 

به همین دلیل بهترین راهکار ممکن را اصلاح این وضعیت از طریق راه‌اندازی نهاد تخصصی مسئول رسیدگی به حقوق خود دانسته‌اند و به مجلس ترکیب این کمیته را پیشنهاد داده‌اند.  

در متن این کارزار آمده است: 

«احتراما همانگونه که استحضار دارید جمعیت بازنشستگان کشور اعم از تامین اجتماعی، لشکری و کشوری که مشترک صندوق‌های بازنشستگی ۱۸گانه می‌باشند. حدود ۶ میلیون نفر است که با خانواده تحت پوشش، جمعیتی بالغ بر ۲۰ میلیون نفر یا یک‌چهارم از جمعیت کل کشور را تشکیل می‌دهند و رسیدگی به امور تقنینی و نظارت بر اجرای قوانین مرتبط با آن‌ها در صندوق‌های بازنشستگی و وزارتین مربوط طبق قانون آیین‌نامه داخلی مجلس در حوزه وظایف و فعالیت کمیسیون اجتماعی مجلس قرار دارد. 

متاسفانه مجلس محترم و به‌ویژه این کمیسیون تا به حال فعالیت قابل‌توجه و ثمربخشی در راستای توجه به امور معیشتی، درمانی و رفاهی بازنشستگان کشور از خود بروز نداده و عملکرد کنونی باعث دلسردی و نومیدی این اقشار فرهیخته و سالمند را از نحوه فعالیت نمایندگان محترم مجلس که نماینده و وکیل ملت محسوب می‌شوند فراهم نموده است. 

با عنایت به اینکه انتخابات مجلس دوازدهم در سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد و بازنشستگان در این زمینه جهت تنویر افکار عمومی و ترغیب مردم جهت شرکت حداکثری در انتخابات مشارکت بسیار فعالی خواهند داشت، به منظور انجام فعالیت ثمربخش و موثر جهت امور قانونگذاری و نظارت بر عملکرد صندوق‌ها و رسیدگی به امور متنوع بازنشستگان کشور تشکیل و سازماندهی (کارگروه یا کمیته تخصصی امور بازنشستگی) در آن کمیسیون محترم در سال ۱۴۰۱ بسیار ضروری خواهد بود. 

برای تحقق تشکیل و ساماندهی این کمیته تخصصی ترکیب مناسبی از اعضای کمیسیون اجتماعی، اساتید و صاحب‌نظران حوزه تامین اجتماعی و همچنین حداقل ۱۱ نفر از بازنشستگان متخصص، مجرب و مبرز (۳ نفر از بازنشستگان مشترک سازمان تامین اجتماعی، ۳ نفر از بازنشستگان مشترک صندوق بازنشستگی کشوری، ۳ نفر از بازنشستگان مشترک سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح و ۲ نفر از بازنشستگان سایر صندوق‌ها) می‌توانند ساختار و کیفیت کار این کارگروه تخصصی را پایه‌ریزی و به وضعیت مطلوب هدایت کنند تا امور بازنشستگان و صندوق‌های بازنشستگی از طریق ارائه و بررسی طرح‌ها و لوایح مرتبط و همچنین نظارت بر فعالیت‌ها و عملکرد صندوق‌های تامین اجتماعی ارتقا یابد.» 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه