جاماندگان سهام عدالت | ثبتنام جاماندگان سهام عدالت
خبر خوش برای جاماندگان سهام عدالت | مشمولان جدید سهام عدالت چه کسانی هستند
محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ، در رابطه با آخرین وضعیت پیگیری مساله تخصیص سهام به جاماندگان سهام عدالت، گفت: خوشبختانه کاری که ما در کمیسیون اقتصادی شروع و بررسی کرده بودیم، با هماهنگی که با دولت انجام شد به ثمر نشست و در نهایت به عنوان یک حکم در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ این مسأله آمد و دولت مکلف شد که به جاماندگان سهام عدالت، سهام واگذار کند.
پرونده جاماندگان سهام عدالت همچنان باز است و درمورد تعیین تکلیف آن وعده های زیادی داده شده است. آمار رسمی نشان میدهد جاماندگان سهام عدالت ۲۱ میلیون نفر هستند. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از موافقت اولیه رئیسجمهور برای واگذاری به جاماندگان سهام عدالت خبر داده بود .اما تاکنون هیچ خبری از ثبت نام جدید از جاماندگان سهام عدالت صورت نگرفته است.در ادامه آخرین خبر در رابطه با جاماندگان سهام عدالت را می خوانید.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: پیشبینی ما این است که امسال با هماهنگی دولت بتوانیم حداقل کار واگذاری سهام عدالت به ۵۰ درصد از این جمعیت ۱۸ تا ۲۰ میلیون نفری مشمولین را پوشش دهیم.
محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ، در رابطه با آخرین وضعیت پیگیری مساله تخصیص سهام به جاماندگان سهام عدالت، گفت: خوشبختانه کاری که ما در کمیسیون اقتصادی شروع و بررسی کرده بودیم، با هماهنگی که با دولت انجام شد به ثمر نشست و در نهایت به عنوان یک حکم در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ این مسأله آمد و دولت مکلف شد که به جاماندگان سهام عدالت، سهام واگذار کند.
وی ادامه داد: قرار است آییننامه اجرایی هم هرچه سریعتر تهیه شود و ضوابط و دستورالعملهای مربوطه را هم وزارت اقتصاد تدوین کند تا انشاءالله روند واگذاری در سال جدید هرچه زودتر آغاز شود.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین عنوان کرد: پیشنهاد ما این است که این کار بر اساس اولویتبندی انجام شود و اولویت هم با افراد تحت پوشش سازمانهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی و رزمندگان معسر و اینهاست.
پورابراهیمی در رابطه با آمار و ارقام اجرای این مصوبه گفت: در کشور بین ۱۸ تا ۲۰ میلیون نفر از جمعیت ما اکنون افرادی هستند که مشمول سهام عدالت بودند و یا میتوانند باشند اما آن را دریافت نکردند که دولت باید به این افراد سهام عدالت واگذار کند.
وی ادامه داد: از نظر گروههای جمعیتی هم تقریبا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد، ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر افراد تحت پوشش بهزیستی هستند و سایر گروههای جمعیتی نیز مشمول این مصوبه هستند.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، اظهار داشت: پیشبینی ما این است که امسال با هماهنگی دولت بتوانیم حداقل کار واگذاری سهام به ۵۰ درصد از این جمعیت ۱۸ تا ۲۰ میلیون نفری مشمولان را پوشش دهیم.
حدود ۲۰ میلیون نفر در کشور سهام عدالت ندارند، بنابراین قرار است در کمیسیون اقتصادی طرحی تصویب شود که براین اساس کسانی که مشمول باشند، سهام عدالت دریافت میکنند.
۷۰ درصد شرکت های حاضر در سبد سهام عدالت در بورس حضور دارند و سهامشان قابل معامله در بورس است. مابقی این شرکت ها به دلایل مختلف هنوز وارد بازار سرمایه نشدهاند.
محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره جاماندگان سهام عدالت، گفت: برآورد این است حدود ۲۰ میلیون نفر در کشور سهام عدالت ندارند که در کمیسیون اقتصادی طرحی را تصویب کردیم و براین اساس کسانی که مشمول باشند، سهام عدالت دریافت میکنند.
پیمان حدادی، مشاور رئیس سازمان بورس و اوراقبهادار: با توجه به نزدیکشدن به فصل مجامع، یکی از موضوعات بسیار مهم در موضوع سهام عدالت؛ حضور نماینده مشمولان سهام عدالت است که روش غیرمستقیم را انتخاب کردهاند.
طبق هماهنگیهای انجامشده فقط افرادی میتوانند بهعنوان نماینده سهامداران روش غیرمستقیم سهام عدالت در مجامع شرکتها حضور داشته باشند که دارای معرفینامه رسمی از کانون شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت باشند.
نماینده ویژه رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: کارگروه ویژه سهام عدالت پیگیر واریز سود شرکتهای غیربورسی سهام عدالت برای سهامداران است.
سود شرکتهای غیربورسی در حال بررسی است که چقدر از سود این شرکتها از طرف سازمان خصوصیسازی دریافت شده و اگر ارقام آن قابل توجه باشد، مانند سودهای شرکتهای بورسی سهام عدالت از طریق شرکت سپردهگذاری مرکزی تجمیع شده و پول آن به حساب سهامداران عدالت واریز میشود.
البته هنوز شورای عالی بورس در این زمینه تصمیمگیری نشده است و پولهای جمعآوری شده از شرکتهای غیربورسی اعداد قابل توجهی نیست.