واریزی جدید | یارانه جدید
واریزی جدید از راه رسید | پرداخت میلیونی سود سهام به حساب این افراد
در تاریخ ۲۱ فروردین ماه، پیمان حدادی، مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که سود شرکتهای غیربورسی در حال بررسی است که چقدر از سود این شرکتها از طرف سازمان خصوصیسازی دریافت شده و اگر ارقام آن قابل توجه باشد، مانند سودهای شرکتهای بورسی سهام عدالت از طریق شرکت سپردهگذاری مرکزی تجمیع شده و پول آن به حساب سهامداران عدالت واریز میشود.
در رابطه با واریزی جدید دولت اینبار قرعه شانس به سهام عدالتی ها رسیده است.طبق اخبار منتشر شده واریزی جدیدسود سهام چند شرکت بورسی است که در روزهای آینده این واریزی جدید حساب افراد را پر می کند.حال یک مقام دولتی درباره واریزی جدید توضیحاتی را ارائه داده است.در ادامه به آخرین خبر از واریزی جدید می پردازیم.
سود شرکتهای غیربورسی سهام عدالت توسط سازمان خصوصیسازی در حال وصول است.
در تاریخ ۲۱ فروردین ماه، پیمان حدادی، مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که سود شرکتهای غیربورسی در حال بررسی است که چقدر از سود این شرکتها از طرف سازمان خصوصیسازی دریافت شده و اگر ارقام آن قابل توجه باشد، مانند سودهای شرکتهای بورسی سهام عدالت از طریق شرکت سپردهگذاری مرکزی تجمیع شده و پول آن به حساب سهامداران عدالت واریز میشود. البته هنوز شورای عالی بورس در این زمینه تصمیمی نگرفته است و پولهای جمعآوری شده از شرکتهای غیربورسی، اعداد قابل توجهی نیست.
به تازگی نیز پیمان حدادی، مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، سود شرکتهای غیربورسی سهام عدالت توسط سازمان خصوصیسازی در حال وصول است که در آینده نزدیک به حساب سهامداران واریز خواهد. البته ارزش این سود، بسیار کمتر از واریزیهای قبلی است.
مشاور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام اینکه سود شرکتهای غیربورسی سهام عدالت توسط سازمان خصوصیسازی در حال وصول است، از واریز این سود به حساب سهامداران در آینده نزدیک خبر داد.
بنابر اعلام پیمان حدادی، مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، سود شرکتهای غیربورسی سهام عدالت توسط سازمان خصوصیسازی در حال وصول است که در آینده نزدیک به حساب سهامداران واریز خواهد. البته ارزش این سود، بسیار کمتر از واریزیهای قبلی است.
لازم به ذکر است که شرکتهای پتروشیمی ارومیه، پتروشیمی بندر امام (ره)، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی بیستون، پتروشیمی تبریز، پتروشیمی خوزستان، دخانیات ایران، ساختمان سد و تاسیسات آبیاری سابیر، شهر صنعتی البرز، شهر صنعتی رشت، شهر صنعتی کاوه، مشانیر و مگا موتور، شرکتهای غیر بورسی سهام عدالت هستند که پتروشیمیهای ارومیه، تبریز، خوزستان، بندر امام، بیستون و بوعلی سینا، بیشترین سهم را در پرتفوی غیربورسی سهام عدالت دارند و از ۶ تا ۳۰درصد مالکیت این شرکتها را در بر میگیرند.
پیش از این موضوع و در تاریخ ۲۱ فروردین ماه، پیمان حدادی، مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که سود شرکتهای غیربورسی در حال بررسی است که چقدر از سود این شرکتها از طرف سازمان خصوصیسازی دریافت شده و اگر ارقام آن قابل توجه باشد، مانند سودهای شرکتهای بورسی سهام عدالت از طریق شرکت سپردهگذاری مرکزی تجمیع شده و پول آن به حساب سهامداران عدالت واریز میشود. البته هنوز شورای عالی بورس در این زمینه تصمیمی نگرفته است و پولهای جمعآوری شده از شرکتهای غیربورسی، اعداد قابل توجهی نیست.
این در حالی است که طبق قانون تجارت، شرکتهای بورسی چهار ماه برای برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و هشت ماه پس از برگزاری مجمع، برای پرداخت سود به سهامداران فرصت دارند. اما این موضوع، چالشی را در سالهای اخیر برای سهامداران ایجاد کرده است. از سوی دیگر، ضوابط این شرکتها مانند شرکتهای بورسی است و تفاوتی با آنها ندارد و بورسی یا غیربورسی بودن شرکتها، تاثیری در اصل موضوع ندارد.
آنطور که سازمان هدفمندی یارانهها خبر داده است، مرحله دیگری از یارانه جدید ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی را به حساب خانوارهایی که اعتراض کرده بودند، واریز کرده ولی تا مشخص شدن نتیجه بررسیها، مسدود و غیرقابل برداشت خواهد بود.
جریان پرداخت این یارانه از این قرار است که در ماه گذشته، دولت روال پرداخت یارانه نقدی را در قالب طرح اصلاح نظام یارانهای تغییر داد و در ساعت ۲۴ روز ۱۹ اردیبهشت، مبلغی در قالب یارانه جدید به حساب سرپرستان خانوار ۷۲ میلیون نفر واریز کرد. این یارانه برای مرحله ۱۳۵ و ۱۳۶ یعنی اردیبهشت و خرداد بود و برای ۹ دهک پرداخت شد. هر نفر در سه دهک اول ۴۰۰ هزار و شش دهک دوم ۳۰۰ هزار تومان برای هر مرحله دریافت کرد. در این حالت از جمعیت ۷۸ میلیون نفری که تا اردیبهشت امسال یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی دریافت میکردند حدود شش میلیون نفر در قالب دهک دهم، حذف شدند. این غربالگری را وزارت رفاه انجام داده بود.
اما به دنبال آن اعتراض زیادی از سوی کسانی که یارانه آنها قطع شده بود، مطرح شد. این افراد میتوانستند در سامانهای که تعیین شد، درخواست بازبینی را ثبت کنند. طولی نکشید که رئیسجمهور دستور رسیدگی فوری به این اعتراضها را صادر کرد و مقرر شد که یارانه اردیبهشت یا همان یارانه مرحله ۱۳۵، به حساب خانوارهایی که اعتراض خود را ثبت کرده بودند، واریز ولی «غیرقابل برداشت» باشد تا مورد بررسی قرار گیرد. از این جهت در ۲۷ اردیبهشت ماه اولین مرحله واریز برای کسانی که اعتراض کرده بودند، انجام شد.
اکنون سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرده است که برای تعداد دیگری از کسانی که تا اردیبهشت امسال یارانه دریافت کرده ولی در یارانه جدید به عنوان دهک پردرآمد کنار گذاشته شده بودند و اعتراض آنها ثبت شده است نیز واریز یارانه اردیبهشت را انجام داده است و مانند قبلیها قابل برداشت نخواهد بود تا وضعیت آنها رسیدگی شده و اگر مشمول دریافت یارانه باشند، امکان برداشت خواهند داشت.
خانوارهایی که نسبت به دهکبندی خود و قطع یارانه در اردیبهشت، اعتراض دارند، همچنان میتوانند با مراجعه به سامانه hemayat.mcls.gov.ir وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به ثبت درخواست بازبینی اقدام کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.
سازمان هدفمندی یارانه ها از واریزی یارانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی به خانوارهای معترض و سپس مسدود شدن آن خبر داد.
یارانه جدید برای خانوارهای معترض، واریز و مسدود شد
آن طور که سازمان هدفمندی یارانه ها خبر داده است، مرحله دیگری از یارانه جدید ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی را به حساب خانوارهایی که اعتراض کرده بودند واریز کرده ولی تا مشخص شدن نتیجه بررسی ها، مسدود و غیر قابل برداشت خواهد بود.