همسان سازی حقوق بازنشستگان | اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان
آخرین خبر از همسان سازی حقوق بازنشستگان | اجرای دستور همسان سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در دیدار با تعدادی از روسا و اعضای کانون های بازنشستگان کشوری در حوزه های مختلف به سوالات و مطالبات این عزیزان پاسخ داد.
همسانسازی حقوق بازنشستگان یعنی حقوق فردی که در گروه شغلی خود، حقوق پایینی دارد به کسی که حقوق بالایی دارد، نزدیک شود. در تازهترین اظهار نظر رییس کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرده که اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان با هدف ایجاد عدالت در پرداختها در برنامه هفتم توسعه محقق خواهد شد.در حالی که قرار بود همسانسازی حقوق بازنشستگان از ابتدای سال در حقوقها درنظر گرفته شود،اما تاکنون این طرح اجرایی نشده است. سه میلیون و 600 هزار بازنشسته در انتظار اجرای مصوبه قانونی همسانسازی حقوق بازنشستگان هستند.در ادامه آخرین اخبار از همسان سازی حقوق بازنشستگان را می خوانید.
به گزارش ادارهکل روابطعمومی و امور بینالملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر محمد اسکندری در نشست کانونهای بازنشستگی که با حضور ۲۲ نفر از روسا و اعضای کانونهای بازنشستگی دستگاههای مختلف برگزار شد، در خصوص طرح پرداخت هزینه خسارت درمان، مدیریت خانه های امید بازنشستگان، هزینه سفرهای بازنشستگی و همسان سازی حقوق نکاتی را مطرح کرد.
دکتر اسکندری درخصوص نقل قول وی مبنی بر عدم اجرای همسانسازی درسال ۱۴۰۱ گفت: ظاهراً بسیاری از عزیزان، بدون شنیدن مطلب و به اتکای برداشتی اشتباه از بیان بنده، این برداشت را بازنشر و در مورد آن اظهار نظر کرده اند.
وی افزود: نکته بیان شده در خصوص تعابیر مختلف از شیوه محاسبه حقوق ها پس از همسان سازی می باشد و به تصمیم یا طرح صندوق در این زمینه ارتباطی ندارد. نکته مهم این که صندوق در این زمینه اختیار تصمیم گیری ندارد و مکلف به اجرای شیوه نامه اجرایی متناسب سازی حقوق در سال جاری است که باید از طرف مراجع ذی صلاح به صندوق بازنشستگی ابلاغ شود.
وی با اشاره به اهمیت سفر به ویژه سفرهای سلامت محور برای بازنشستگان گفت: این موضوع با کاهش بیماری کرونا در کشور از اهمیت بالایی برای صندوق بازنشستگی کشوری برخودار است و همکاران ما در تلاش هستند با طراحی برنامه های متنوع سفر و گردشگری سلامت محور و با تعامل با کانون های بازنشستگی، از منابع موجود بهترین بهره را ببرند.
اسکندری اجرای شیوه متفاوت مدیریت بر خانه های امید را ضروری دانست و افزود: تلاش میکنیم بزودی برنامه جامعی برای مدیریت خانه های امید بازنشستگان در استان های کشور متناسب با شرایط هر استان تدوین و اجرا کنیم تا از این ظرفیت به شکل مطلوب و به نفع بازنشستگان عزیز استفاده شود.
در این نشست بازنشستگان و اعضای کانون های بازنشستگی ضمن بیان مطالبات مختلف بازنشستگان، خواستار بهبود خدمات ارائه شده در طرح پرداخت هزینه خسارت درمان و سایر طرح های رفاهی شدند.
پیش از این هیئت دولت در جلسه چهارم خردادماه امسال و به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در اجرای مواد (۹۶) و (۱۱۱) قانون تأمین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴، افزایش مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان را تصویب کرد.
بر این اساس از اول فروردینماه امسال، حداقل مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان متناسب با سنوات پرداخت حق بیمه معادل حداقل حقوق موضوع مصوب نوزدهم اسفندماه سال گذشته شورایعالی کار خواهد بود و برای سطوح بالاتر از حداقل مستمری همانند بازنشستگان و وظیفهبگیران مشمولان صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری موضوع بند (۴) بند (الف) تبصره (۱۲) قانون بودجه امسال کل کشور افزایش مییابد.
برای آن دسته از مشمولان سطوح بالاتر که مجموع دریافتی ماهانه آنها پس از افزایش موضوع این بند کمتر از یکصد میلیون ریال باشد، این افزایش تا سقف مزبور به اضافه شش میلیون و ۵۰۰ هزار ریال خواهد بود.
همچنین بر اساس این مصوبه، کمکهزینه عائلهمندی و اولاد تمام مستمریبگیران واجد شرایط همانند بازنشستگان مدیریت خدمات کشوری افزایش مییابد.
دستگاههای اجرایی مشمول بند (۴) ماده (۶۸) قانون مصوب جلسه ۱۴۰۱/۰۳/۰۴ هیئت وزیران در خصوص افزایش حقوق مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان نیز پیش از این مشخص و طی نامهای در هجدهم خردادماه امسال توسط «محمد مخبر» ابلاغ شده بود.