وام بانکی | وام با سود کم | وام بدون ضامن
پرداخت وام بانکی ۴۵۰میلیونی با سود صفر درصد | اقساط 20 ساله وام بانکی بدون بهره
محمد آیینی توضیحاتی در مورد تسهیلات نوسازی بافتهای فرسوده ارائه کرد و گفت: تسهیلات ویژه نوسازی بافتهای فرسوده مانند تسهیلات نهضت ملی مسکن ۲۰ساله تقسیط میشود.
وام بانکی مجموعهای از وامهای قرضالحسنه و تسهیلات بانکی وسوسهبرانگیز است. صاحبان مشاغل، زوجهای جوان، کارآفرینان، مسکنجویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ میتواند از وام بانکی بهعنوان یک وجه کمکی بهرهمند شود. وام بانکی به کمک آن دسته از افرادی میآید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده همیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژهای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام بانکی و تسهیلات ارائهشده از سوی بانکها میکند.در ادامه به آخرین خبر از وام بانکی می پردازیم.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران درخصوص تسهیلات نوسازی بافتهای فرسوده گفت: تسهیلات ویژه نوسازی بافتهای فرسوده مانند تسهیلات نهضت ملی مسکن ۲۰ساله تقسیط میشود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به تسهیلات مالی در نظر گرفته شده برای نوسازی بافتهای فرسوده توضیح داد: برای اسکان موقت ساکنان، وام ودیعه مسکن دراختیار متقاضیان قرار میگیرد. همچنین برای نوسازی بافتهای فرسوده از دو منبع مختلف، تسهیلات پرداخت میشود؛ تسهیلات ویژه بافتهای فرسوده که ۱۵۰میلیون تومان آن با سود صفر درصد است. مبلغ این نوع تسهیلات در تهران ۴۵۰میلیون تومان، در کلانشهرها مانند شیراز ۴۰۰میلیون تومان و در سایر شهرها ۳۵۰میلیون تومان است و تاکنون بیش از ۲۳هزار واحد برای دریافت تسهیلات به بانک مسکن معرفی شدهاند.
وی افزود: همچنین متقاضیان میتوانند از تسهیلات خودمالکی نهضت ملی مسکن استفاده کنند که مبلغ آن در تهران ۴۵۰میلیون تومان، در کلانشهرها ۴۰۰میلیون تومان، در مراکز استانها ۳۵۰میلیون تومان و در سایر شهرها ۳۰۰میلیون تومان است و مردم میتوانند با توجه به شرایطشان از بین دو نوع تسهیلات مذکور انتخاب کنند. قبلاً تقسیط وام نوسازی مسکن ۱۲ساله بود اما با پیگیریهای وزارت راهوشهرسازی تقسیط هر دو وام ۲۰ساله میشود.
وی گفت: رویکرد دولت سیزدهم بر این است تا سرعت نوسازی را با همکاری شهرداریها، همراهی مردم و یاری انبوهسازان و سازندگان شتاب ببخشد و برای این منظور بسته تشویقی جامعی در دست تدوین است که البته بخشی از آن اکنون اجرایی میشود.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار افزود: شهرداریها باید از مالکان و سازندگان حمایت کنند و تخفیفات حداکثری برای صدور مجوزها در نظر بگیرند. براساس قانون، شهرداریها موظفند تخفیف ۵۰درصدی برای متقاضیان بافتهای فرسوده لحاظ کنند که تا ۱۰۰درصد هم میتواند انجام شود و دولت مابهالتفاوت آن را جبران میکند. کاهش زمان صدور پروانه، موضوع مهم دیگری است که باید مورد توجه شهرداریها قرار گیرد و زمان صدور پروانه را به یک ماه کاهش دهند.
افرادی که برای خرید انواع کالاها کمبود نقدینگی دارند و مشتری بانک ملت هستند، میتوانند از وام ۵۰ میلیون تومانی طرح «شاپ کارت» استفاده کنند. مشتریان بانک ملت امکان درخواست غیرحضوری این تسهیلات را دارند.
افرادی که به دنبال دریافت تسهیلات شاپ کارت هستند، باید در یکی از شعب بانک ملت حساب قرض الحسنه داشته باشند. البته افراد با این وام تنها امکان خرید از فروشگاههایی را دارند که با بانک ملت طرف قرارداد هستند. حداکثر زمان استفاده از این تسهیلات هم ۱۲۰ روز اعلام شده است. متقاضیان این تسهیلات باید یک ضامن رسمی معتبر را به بانک ملت معرفی کنند. سقف سود این وام ۱۵ درصد و حداکثر مدت زمان بازپرداخت آن ۳۶ ماه اعلام شده است.
با توجه به مبلغ وام، نرخ سود ۱۵ درصدی و دوره بازپرداخت ۳۶ ماهه، میزان هر قسط یک میلیون و ۷۳۳ هزار و ۲۶۶ تومان است. کل سود وام ۱۲ میلیون و ۳۹۷ هزار و ۵۹۱ تومان و مجموع رقم تسهیلات و سود آن ۶۲ میلیون و ۹۲۷ هزار و ۵۹۱ تومان خواهد بود.
بانک مهر ایران به افراد واجد شرایطی که برای خرید کالا به تسهیلات احتیاج دارند، وام ۱۰۰ میلیون تومانی میپردازد.. این وام قرض الحسنه بوده و تنها به آن ۴ درصد کارمزد سالیانه تعلق میگیرد.
بانک مهر ایران به افراد واجد شرایطی که برای خرید کالا به تسهیلات احتیاج دارند، وام قرض الحسنه ۱۰۰ میلیون تومانی میپردازد. این وام در قالب طرح «کالا کارت» پرداخت میشود.افرادی که خواهان وام ۱۰۰ میلیون تومانی از بانک مهر ایران هستند باید در یکی از شعب این مجموعه سپرده قرض الحسنه داشته باشند. این وام قرض الحسنه بوده و تنها به آن ۴ درصد کارمزد سالیانه تعلق میگیرد. مدت زمان بازپرداخت وام به انتخاب دریافت کننده آن تعیین خواهد شد و حداکثر هم به ۲۴ ماه میرسد. مشتریانی که این تسهیلات بانک مهر ایران را دریافت میکنند فقط امکان خرید از فروشگاههای طرف قرارداد این مجموعه را خواهند داشت.
اقساط این مبلغ وام قرض الحسنه ۴ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۴۹۲ هزار تومان است. کل سود این تسهیلات هم ۴ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۸۱۳ تومان و مجموع رقم وام و سود آن هم ۱۰۵ میلیون و ۲۷۹ هزار و ۸۱۳ تومان خواهد بود.
رییس کل بانک مرکزی در بیست و نهمین همایش سالانه سیاستهای پولی و ارزی برخی از محورهای کاری و برنامهها و اقدامات انجام شده در بانک مرکزی را توضیح داد.
وی همچنین از اجرای رمز ریال در آینده نزدیک خبر داد و گفت: طبق قولی که همکارانم در بانک مرکزی دادهاند، رمز ریال از شهریور ماه به اجرا میرسد.
رییس بانک مرکزی درباره پرداخت تسهیلات خرد به صورت سهل به مردم ادامه داد: یکی از محورهای کاری بانک مرکزی تقویت و اصلاح رابطه بانکها و مشتریان بوده است در این باره تامین مالی برای پرداخت تسهیلات خرد مطرح شد. ازاین رو بانک مرکزی بستههای وام خرد را ارایه کرد و در این باره وثایق متنوعه و سهلی در نظر گرفته شده به طوری که سیم کارت موبایل افراد میتواند جز وثایق بانکی محسوب شود و هدف از این کار سهل کردن وثایق بانکی بوده است.
صالحآبادی با بیان اینکه یکی از عوامل افزایش نرخ تورم، ناترازی بانکها است، گفت: درباره اصلاح و مدیریت ترازنامه بانکها اقداماتی در حال انجام است و این موضوع را به طور جدی پیگیری میکنیم.
وی گفت: بانک مرکزی به عنوان عامل دولت ارزهای حاصل از فروش نفت را از دولت خریداری می کند و ریال آن را در اختیار دولت قرار میدهد اما امسال این سازو کار که تنها بانک مرکزی در این موضوع ورود داشته باشد تغییر کرده و طبق بودجه بانکهای دولتی هم میتوانند عامل فروش باشند و این اقدام را شروتع خوبی می دانیم.
رییس کل بانک مرکزی تاکید کرد: یکی دیگر از محورهای کاری بانک مرکزی، اصلاح موضوع ارایه تنخواه به خزانه است. هر ساله بانک مرکزی تنخواهی را در اختیار خزانه قرار می دهد که باید این سازو کار اصلاح شود و اساسا خزانه نباید نیازی به استفاده از تن خواه داشته باشد چراکه ارایه هر بار تن خواه، باعث افزایش نقدینگی و پایه پولی میشود.
وی افزود: این در حالی است که دولت میتواند از رسوب حسابهای خزانه به عنوان تن خواه استفاده کند و نیازی به تن خواه نداشته باشد. به هر حال تا به امروز از این روش استفاده شده اما این راهکار میتواند جایگزین دریافت تنخواه از بانک مرکزی شود. از سوی دیگر دولت باید به گونهای مدیریت کند که بتواند از گردش وجوه خود، هزینه ها را مدیریت کند و نیازب به تن خواه بانک مرکزی نداشته باشد.
صالحآبادی ادامه داد: شورای ثبات مالی را تشکیل دادهایم که با هماهنگیهایی با دولت، اقداماتی برای کنترل نقدینگی و پایه پولی صورت بگیرد و در موارد مختلف نیازی به خلق پول بانک مرکزی نباشد.