فروش فوق العاده سایپا | نتایج قرعه کشی سایپا
خبر خوش برای خریداران خودرو سایپا | برندگان فروش فوق العاده سایپا مشخص شدند
مهلت ثبتنام خودرو در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به پایان رسید. نتایج چه زمانی اعلام میشود؟
فروش فوق العاده سایپا طرحی است که در آن، خودرو های تولید ملی به فروش می رسند. فروش فوق العاده سایپا سبب بالا رفتن توان خرید خودرو از سوی افراد جامعه می شود. طرح فروش فوق العاده سایپا نیازمند مدارک تکمیل کننده جهت ثبت نام در سایت است. همیشه برای ثبت نام فروش فوق العاده سایپا، زمان محدود و مشخصی در نظر گرفته می شود. افراد برای ثبت نام در طرح فروش فوق العاده سایپا، باید واجد شرایط مورد نظر باشند.
مرحله دوم ثبتنام خودرو در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو ساعت ۱۷ روز گذشته، سهشنبه ۲۸ تیرماه به پایان رسید.
تسنیم گزارش داد، شنبه ۲۵ تیرماه مرحله دوم ثبتنام خودرو در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به مدت سه روز آغاز و تا ساعت ۱۷ سهشنبه ۲۸ تیرماه انجام شد.
در این مرحله حدود ۷۶ هزار و ۷۰۰ خودرو توسط خودروسازان عرضه شد. نتایج قرعهکشی هم حداکثر تا یک هفته اعلام میشود زمانبر بودن اعلام نتایج به این دلیل است که تطبیق اطلاعات و دادههای ثبتنام کنندگان با طرح جوانی جمعیت و کنترل واجدان شرایط باید انجام شود.
متقاضیان در مرحله دوم فروش خودرو در سامانه یکپارچه میتوانستند با مراجعه به صفحه اصلی سامانه sale.iranecar.com و مشاهده لیست خودروهای قابل عرضه، اقدام به ثبت درخواست کنند.
بنابر اعلام سخنگوی وزارت صمت تا ساعت ۱۵ امروز (۲۸ تیر ماه) ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در سامانه ثبتنام کردهاند.
در جشنواره فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا به مناسبت عید سعیدغدیرخم، پیش فروش یکساله وانت سایپا 151 بدون قرعه کشی انجام می شود.
گروه خودروسازی سایپا از ۲۵ تیرماه جشنواره فروش محصولات خود را در قالب ۱۱ طرح فروش به مناسبت عیدسعید غدیرخم آغاز کرده و در طرح پیش فروش یکساله وانت سایپا ۱۵۱ فرایند قرعه کشی حذف شده و متقاضیان محترم خرید خودروی مذکور می توانند با مراجعه با سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به آدرس http://sale.iranecar.com و انتخاب گزینه ( طرح های خارج از قرعه کشی) خودروی مذکور را ثبت نام کنند.
تحویل خودروی وانت ۱۵۱ آبان و آذرماه سال جاری است.
به مناسبت عید سعید غدیرخم انواع شرایط فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا ویژه متقاضیان عادی و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مطابق جداول بخشنامه جدید اعلام می شود.
متقاضیان از روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ (به مدت سه روز) میتوانند با ورود به سایت سامانه یکپارچه تخصیص خودرو پس از ثبت اطلاعات شخصی و دریافت کد کاربری و رمز عبور اخذ شده از سایت، نسبت به ثبت نام خودرو اقدام کنند.
ساعت آغاز طرح از طریق سایت سامانه یکپارچه تخصیص خودرو اطلاع رسانی میشود.
همچنین فروش فوری ۳ محصول شرکت زامیاد بدون قرعه کشی با موعد تحویل یک ماهه از ساعت ۹ صبح روز شنبه (۲۵ تیر) آغاز میشود و ثبت نام از متقاضیان تا زمان تکمیل ظرفیت، ادامه دارد.
در این طرح "نیسان تکسوز آپشنال"، "نیسان دوگانهسوز آپشنال" و "پادراپلاس بنزینی" باهدف تنظیم و کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار به فروش میرسد.
متقاضیان این طرح میتوانند با مراجعه به صفحه فروش اینترنتی محصولات سایپا به نشانی https://saipa.iranecar.com، پس از ثبت اطلاعات شخصی و دریافت کد کاربری و رمز عبور، نسبت به ثبتنام و انتخاب نوع خودرو اقدام کنند.
همچنین، متقاضیانی که قبلاً نسبت به ثبت اطلاعات شخصی و دریافت کد کاربری و رمز عبور اقدام کردهاند نیاز به دریافت مجدد کد کاربری و کلمه عبور ثبتنام ندارند.
در این طرح، موعد تحویل خودرو به ثبتنامکنندگان، حداکثر ۳۰ روزه خواهد بود.
الف - ورود به سایت فروش اینترنتی به نشانی saipa.iranecar.com و ثبت اطلاعات شخصی و دریافت کد کاربری (متقاضیانی که قبلا نسبت به ثبت اطلاعات شخصی و دریافت کد کاربری و رمز عبور اقدام کرده اند، نیاز به دریافت مجدد کد کاربری و کلمه عبور ثبت نام ندارند)
ب - ورود به قسمت خرید خودرو و انتخاب نوع خودرو
ج - ورود به درگاه اینترنتی و پرداخت وجه خودرو
د - دریافت کد رهگیری
ه - مراجعه به نمایندگی منتخب جهت تحویل مدارک هویتی، احراز سکونت و دریافت قرارداد
سخنگوی وزارت صمت از احتمال برگزاری مرحله دوم قرعه کشی خودرو در سامانه یکپارچه در پایان تیرماه خبر داد.
امید قالیباف گفت: تاریخ دقیق بر اساس عرضه محصول از سوی خودروسازان تعیین و توسط سامانه یکپارچه تخصیص خودرو انجام خواهد شد.
وی با اشاره به چشم انداز حذف قرعه کشی خودرو افزود: در زمینه خودروهایی که تقاضای بالاتر از عرضه دارند، مشکل داریم و ناچاریم از طریق قرعهکشی عمل کنیم ولی برنامهریزیشده که احتمالاً تا پایان سال بساط قرعهکشی برچیده شود و عرضه و تقاضا تعیین قیمت کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اعلام خبر تعیین معیارهای ممنوعیت واردات کالا در مورد قرعهکشی خودرو گفت که با توجه به حمله نرم افزاری به صنعت فولاد، این نگرانی ایجاد شد که حمله مشابهی برای قرعه کشی خودرو انجام شود، بنابراین شرکت اجرا کننده قرعه کشی ملزم شد قبل از دور جدید ثبت نام، مجوزهای امنیتی دریافت کند.
به گزارش ایسنا، سیدرضا فاطمی امین در حاشیه مراسم روز ملی صنعت و معدن در جمع خبرنگاران درباره ماجرای نامه منتشر شده از بین معاونان وزارت صمت مبنی بر تعلیق قرعه کشی خودرو، اظهار کرد: هفتههای گذشته با حمله های نرم افزاری در بخشهای مختلف از جمله صنعت فولاد، این نگرانی ایجاد شد که حمله مشابهی برای قرعه کشی خودرو انجام شود. بنابراین مقرر شد شرکت اجرا کننده قرعه کشی قبل از دور جدید ثبت نام خودرو، مجوزهای امنیتی نرم افزاری لازم را دریافت کند.
وی همچنین در پاسخ به سوال ایسنا درباره تعیین تکلیف واردات چهار کالایی که رفع ممنوعیت واردات آنها در دست بررسی بود، گفت: معیارهایی که مشخص میکند کدام کالاها باید ممنوعیت واردات داشته باشد در جلسه اخیر ستاد اقتصادی دولت مشخص شده و بر مبنای این معیارها کالاهایی که ممنوعیت آنها رفع میشود، هم به زودی نهایی و اعلام خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه برنامهای که امسال وزارتخانه از خودروسازان گرفته تولید بیش از ۱.۵ میلیون دستگاه خودرو است که در بهار امسال ۹۸ درصد آن برنامه محقق شده است، گفت: همانطور که پیشتر نیز گفته شد وزارت صمت برنامهریزی کرده که در سال ۱۴۰۱ قرعهکشی خودرو را بهتدریج حذف کند، البته این عبارت بهدرستی در برخی رسانهها منتقل نشده و از ابتدا نیز مقرر نبوده که از آغاز سال قرعهکشی حذف شود، بلکه بهتدریج و در طول سال این امر اتفاق خواهد افتاد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای حذف قرعهکشی چند کار باید انجام شود که نخستین آن ارتقای تولید است، تصریح کرد: عدم تعادل بین عرضه و تقاضا با عرضه ۹۰۰ هزار دستگاهی در سال گذشته و در مقابل تولید تقاضای بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاهی سبب شده که شکافی ایجاد شود و بازار خودرو متلاطم شود. امسال هم تولید تعداد بیشتری از خودروی پژو ۲۰۶ در دستور کار است، همچنین خودروی تارا و شاهین چهار برابر بیش از سال گذشته تولید خواهد شد.
وی با بیان اینکه محور دوم برای حذف قرعهکشی، واردات خودرو است که آییننامه آن طراحی شده و بهزودی در دولت مصوب خواهد شد، گفت: برآورد ما این است که بخشی از تقاضای موجود در بازار با واردات پاسخ داده شود. در آییننامه واردات خودرو چند قید و قاعده گذاشته شده که نخستین آن وجود خدمات پس از فروش برای خودروهای وارداتی و قید دیگر که مصوبه مجلس نیز بود، لزوم انجام انتقال فناوری است.