رتبه بندی فرهنگیان | رتبه بندی معلمان
جزییات جدید از رتبه بندی فرهنگیان | حقوق مهعلمان با رتبه بندی فرهنگیان چقدر می شود؟
وزارت آموزش و پرورش در اجرای رتبه بندی معلمان تعلل دارد.
طرح رتبه بندی فرهنگیان از سال 90 و در پی تصویب سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد. طرح رتبهبندی فرهنگیان بر اساس سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی است که در راستای ارتقای شایستگی حرفهای معلمان باید به مرحله اجرا درآید. گام نخست تدوین اعضای دولت برای، تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، قانون نظام رتبه بندی فرهنگیان را اصلاح کرد. اعضای دولت برای، تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، قانون نظام رتبه بندی فرهنگیان را اصلاح کرد. رئیس مجلس شورای اسلامی، آیین نامه اجرایی قانون نظام رتبه بندی فرهنگیان را اصلاح کرد.
نماینده مردم ایذه در مجلس گفت: وزارت آموزش و پرورش در اجرای رتبه بندی معلمان تعلل دارد، هر چه سریعتر پایان این سریال را اعلام کنید و فرهنگیان را از بلاتکلیفی رها سازید. اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز مطالبه جدی این قشر است و دولت باید آنها را دریابد.
عبدالله ایزدپناه در نشست علنی مجلس در تذکر شفاهی گفت: بارش های سیلابی این روزها تلفات جبران ناپذیری در کشور به جا گذاشت، ضمن عرض تسلیت به خانواده های متوفیان این حادثه، متاسفانه در شهرستان های ایذه و باغملک بر اثر سیل تعدادی از همشهریان عزیز جان باختند و صدمات مالی بسیار سنگینی وارد گردید به نحوی که جاده های ارتباطی، پل ها، آب شرب و زیرساخت های برق شهرستان به شدت آسیب دید.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس یازدهم افزود: در حوزه کشاورزی نیز بخش های سیلون و می داوود، بخش مرکزی باغملک و بخش هایی از شهرستان های ایذه و دهدز دچار آسیب های جدی شده اند و دامداران و عشایر در محاصره سیل قرار دارند و آسیب فراوانی به آنها وارد شده است.
توضیحات رئیسی درباره اجرای رتبه بندی فرهنگیان
حجتالاسلام رئیسی گفت: آییننامه رتبهبندی معلمان مبتنی بر قانون مصوب مجلس تأیید، تصویب و برای اجرا ابلاغ شده چراکه بنای دولت اجرای دقیق این قانون است.
رئیس جمهور در دیدار با مجمع نمایندگان استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی، ضمن ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان ۳ استان بزرگ کشور، گفت: قطعاً هماهنگی، همکاری و همراهی نمایندگانی که دغدغه مردم و توسعه شهرستانهای کشور را دارند با دولت در تصمیمسازی و تصمیمگیریها مثمرثمر خواهد بود.
حجتالاسلام رئیسی در ادامه با اشاره به مباحث مطرح شده از سوی نمایندگان درباره بودجه و تخصیص اعتبارات به پروژههای استانی، گفت: دولت بودجه ۱۴۰۱ را بر محور عدالت تنظیم کرده و سند مورد توجه ما در این زمینه آمایش سرزمینی بوده است.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه تلاش دولت رفع محرومیت، جبران کاستیها و توسعه مناطق کمبرخوردار کشور است، افزود: در مصوبات سفرهای استانی ضمن توجه به این موارد مسایل اولویتدار استانها نیز مورد توجه دولت بوده و ناظر به اهمیت موضوع و پروژههای استانی تخصیص اعتبار صورت گرفته است.
حجتالاسلام رئیسی با اشاره به موضوع رتبهبندی معلمان، افزود: دولت مدافع حقوق معلمان بوده و با تامین منابع، آییننامه رتبهبندی معلمان مبتنی بر قانون مصوب مجلس تأیید، تصویب و برای اجرا به آموزش و پرورش ابلاغ شده و در اجرای آن تأخیری صورت نگرفته چرا که بنای دولت اجرای دقیق این قانون است.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به موضوع تقویت نیروگاهها و زیرساختهای استانها که از سوی برخی نمایندگان مطرح شده بود، تصریح کرد: برنامهریزی دولت در این زمینه از جمله برای تولید ۳۵ هزار مگاوات برق آغاز و در شرف اجراست. خوشبختانه زمستان سال گذشته و تابستان امسال با برنامهریزی و مدیریت دولت قطعی گاز و برق در شبکه خانگی نداشتیم و برای واحدهای صنعتی نیز برنامهریزی شد.
حجتالاسلام رئیسی تصریح کرد: سیاست و تلاش دولت کنترل تورم و جلوگیری از اقدامات تورمزا بوده و در این زمینه حتی مواردی درخواست اصلاح قانون نیز به مجلس ارائه شد که اثر تورمی نداشته باشد، زیرا بعضی از موارد قانونی از دارای بار تورمی است. همچنین ضروری است اصلاحات اقتصادی که با همکاری دولت و مجلس دنبال میشود نیز با تبیین از سوی نمایندگان همراه باشد.
مسأله انتقال آب دریای عمان به استانهای کمآب، مهار آبهای مرزی و همچنین تأکید بر سهولت و تسریع در ارائه تسهیلات ازدواج از سوی بانکها از دیگر نکاتی بود که رئیس جمهور به آنها اشاره کرد.
حجتالاسلام رئیسی در پایان گفت: حتماً همراهی و همافزایی صادقانه دولت و مجلس به امیدآفرینی در جامعه که خنثیکننده توطئههای دشمنان است، منجر خواهد شد.
پیش از سخنان رئیس جمهور نمایندگان استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی به طرح مسائل و موضوعاتی از جمله تمرکززدایی از توزیع منابع در کشور، تخصیص اعتبار به مسأله آب، تصفیهخانهها و خطوط انتقال آب و همچنین آبخیزداری و آبخانداری در شهرستانها، هدایت تسهیلات بانکی به سمت تولید و رشد کشور، پرداخت حقوق مالکانه معادن، توجه به ظرفیت انرژیهای بادی و خورشیدی در شرق کشور، تفکیک مناطق آزاد شرق کشور، خرید تضمینی تولیدات عشایر، لزوم توجه ویژه به نظارت دولت در بازار و همچنین تقدیر از اقدامات قابل تحسین دولت در مهار کرونا، حذف رانت ارز ترجیحی، نهضت ملی مسکن و دیپلماسی همسایگی با هدف رفع مشکلات استانهای مرزی پرداختند.
همچنین استانداران خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی نیز در سخنانی از اقدامات اولویتدار و محوری دولت بویژه در زمینه اجرای مصوبات سفرهای استانی گزارشی ارائه کردند.