دخالت دولت‌ها در امور دانشگاه‌ها؛ مهمترین چالش آموزش عالی

داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، دخالت دولت‌ها در امور دانشگاه‌ها را مهمترین چالش آموزش عالی دانست و دنبال کردن استقلال دانشگاه‌ها را به عنوان یکی از برنامه‌های دولت خود در صورت تایید صلاحیت و پیروزی در انتخابات اعلام کرد.

دخالت دولت‌ها در امور دانشگاه‌ها؛ مهمترین چالش آموزش عالی
کدخبر : 313
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

به گزارش پیشنهاد ویژه به نقل از ایرنا، زهرا شجاعی درباره مهمترین چالش پیش روی آموزش عالی، اظهار داشت: دولت ها در امور دانشگاه ها دخالت می کنند؛ بنابراین دنبال کردن برنامه استقلال دانشگاه ها در جهت اداره خودشان و انتخاب مدیران کمک می کند که این مراکز با توجه به ظرفیت ها، امکانات و فرصت هایی که در درون خودشان دارند، اقدام کنند.

وی افزود: دانشگاه های بزرگ باید این امکانات و فرصت ها را در اختیار داشته باشند و این امر به عنوان راهبردی اصلی در زمینه آموزش عالی مدنظر قرار گیرد.

این داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره برنامه های خود برای افزایش جذب زنان هیأت علمی در دانشگاه ها، گفت: رشد اعضای هیأت علمی دانشگاه ها از ابتدا تا به امروز خوب اما کند بوده است.

وی افزود: اکنون برای جذب و ارتقای زنان در دانشگاه ها ملاک هایی مانند حضور در جبهه و رزمنده بودن مدنظر است که به خودی خود شامل زنان نمی شود؛ بنابراین به نحوه شایسته ای این ساز و کارها باید در خصوص جذب زنان اصلاح شود.

به گفته شجاعی، با توجه به رشد دانش آموختگی زنان در دانشگاه ها، به طور طبیعی در آینده شاهد افزایش درصد جذب زنان هیأت علمی در دانشگاه ها خواهیم بود.

به گزارش ایرنا،‌ جذب زنان به عنوان اعضای هیأت علمی در دولت روحانی ۲ برابر شده است و ۳۳ درصد اعضای هیأت علمی دانشگاه ها را زنان تشکیل می دهند.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد. نام‌نویسی از داوطلبان نامزدی در این انتخابات طی روزهای ۲۱ تا ۲۵ اردیبهشت در ستاد انتخابات وزارت کشور صورت گرفت.

در انتخابات این دوره ۵۹۲ نفر ثبت‌نام کردند که در مقایسه با دوره قبل (۱۶۳۶) کاهش قابل توجهی داشت. البته تعداد زیاد سیاسیونی که امسال برای نام‌نویسی راهی خیابان فاطمی شدند نسبت به ادوار گذشته بسیار بیشتر بود و نزدیک به ۵۰ چهره سیاسی و دانشگاهی برای نامزدی در انتخابات ثبت‌نام کردند. تعداد بالای وزرای دولت احمدی‌نژاد و حضور پرتعداد نامزدهای اصولگرا از نکات قابل توجه نام‌نویسی‌ها در این پنج روز بود.

از ۵۹۲ داوطلب نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم، ۴۰ خانم، ۵۵۲ آقا، ۲۷۲ نفر با مدرک کارشناسی و کمتر، ۳۲۰ نفر با مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر ، ۸۹ نفر با سن زیر ۴۰ سال، ۴۹۵ نفر با سن بین ۴۰ تا ۷۵ سال و ۸ نفر با سن بالای ۷۵ سال ثبت‌نام کرده‌اند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه