لغو سفر ظریف به اتریش/ سخنگوی وزارت امور خارجه اتریش: اقدام ظریف هیچ تغییری در روابط خوب بین دو کشور ایجاد نمی‌کند

وزارت خارجه اتریش ضمن حمایت از اقدام دولت در اهتزاز پرچم اسرائیل بر فراز ساختمان‌های دولتی در عین حال لغو سفر ظریف را عاملی برای تغییر روابط سنتی خوب بین دو کشور ندانسته بر لزوم تداوم مذاکرات احیای برجام تأکید کرد.

لغو سفر ظریف به اتریش/ سخنگوی وزارت امور خارجه اتریش: اقدام ظریف هیچ تغییری در روابط خوب بین دو کشور ایجاد نمی‌کند
کدخبر : 30
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

 

به گزارش پیشنهاد ویژه به نقل از خبرگزاری تسنیم، سفر «محمد‌جواد ظریف»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز شنبه 25 اردیبهشت به پایتخت اتریش به دلیل اهتزاز پرچم رژیم صهیونیستی بر فراز وزارت خارجه این کشور لغو شد.

«سباستین کورتس» ، صدراعظم اتریش، روز جمعه در توئیتی با اشاره به درگیری‌های اخیر اسرائیل و فلسطینیان، برافراشته شدن پرچم اسرائیل را نشانه همبستگی اتریش با اسرائیل خواند.

وی نوشت: «از امروز به‌نشان همبستگی با اسرائیل پرچم اسرائیل بر فراز کاخ صدارت اعظمی برافراشته می‌شود. حملات تروریستی به اسرائیل را قویاً محکوم می‌کنیم! با هم کنار اسرائیل ایستاده‌ایم.»

یک روز پیش از سفر ظریف، اتریش که پیش‌تر شاخه نظامی حزب‌الله لبنان را ممنوع اعلام کرده بود شاخه سیاسی حماس را نیز "تروریستی" و ممنوعه خواند.

به‌نوشته روزنامه اتریشی "استاندارد"، سخنگوی وزارت امور خارجه اتریش در واکنش به این اقدام وزیر امور خارجه کشورمان گفت: بااین‌همه این اقدام ظریف هیچ تغییری در روابط سنتی خوب بین دو کشور و روند مذاکرات اتریش و ایران ایجاد نمی‌کند.
وزارت امور خارجه اتریش اعلام کرد که مذاکرات وین برای نجات توافق هسته‌ای ایران بی‌وقفه ادامه خواهد داشت.

"الکساندر شالنبرگ"، وزیر امور خارجه اتریش هم در یک موضع‌گیری بار دیگر از حمایت‌های یکجانبه دولت از اسرائیل دفاع کرده مدعی شد که اتریش نباید در مسئله تروریسم خنثی و بی‌طرف باشد. وی در این باره گفت: وقتی سازمان حماس حدود 2 هزار موشک را علیه اهداف اسرائیل شلیک می‌کند ما نمی‌توانیم سکوت کنیم، هیچ توجیهی در این باره وجود ندارد.

وی همچنین از اهمیت امنیت اسرائیل برای اتریش سخن گفته تصریح کرد: اما برای وین همچنین این مسئله اهمیت دارد که مذاکرات برای نجات توافق هسته‌ای ایران بدون وقفه و تحت فشار بالا ادامه یابد.

شالنبرگ همچنین از یک راه‌حل دودولتی و مذاکره طرفین در مناقشات خاورمیانه بر اساس قوانین بین‌المللی حمایت کرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه