آخرین خبر از تزریق واکسن خبرنگاران

رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران آخرین خبر درباره تزریق واکسن خبرنگاران را اعلام کرد.

آخرین خبر از تزریق واکسن خبرنگاران
کدخبر : 1578
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

ستاد ملی مقابله با کرونا خبرنگاران را جزو مشاغل گروه سه قرار داده است و بر همین اساس علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران اعلام کرده است که  واکسن خبرنگاران  مردادماه تزریق خواهد شد. اعلام اسامی رسانه ها برای دریافت  واکسن خبرنگاران  از هفته گذشته آغاز شده است. نام نویسی برای  واکسن خبرنگاران  تا 20 مرداد تمدید شده است. تزریق  واکسن خبرنگاران  بعد از واکسیناسیون سالمندان بالای 65 انجام خواهد شد. تزریق  واکسن خبرنگاران  از جمله مهمترین راهکارهای پیشگیری از ابتلای خبرنگاران به کرونا محسوب می شود.

علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران در حاشیه بازدید از بیمارستان شهید مفتح شهرستان ورامین در جمع خبرنگاران گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا خبرنگاران را جزو مشاغل گروه سه برده است و بر همین اساس بعید می دانم زودتر از مرداد برای خبرنگاران واکسن تزریق شود.

وی افزود: خبرنگاران در مراکز پر خطر، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و بیمارپذیر حضور پیدا می‌کنند و استفاده از همه وسایل حفاظتی در خصوص ویروس کرونا برای آن‌ها ممکن نیست.

زالی ادامه داد: لذا خبرنگاران جزو مشاغل پر خطر محسوب می‌شوند و به همین دلیل نامه‌ای به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال کردیم، اما ما در ستاد مقابله با کرونا استان تهران مانند دیگر مناطق کشور تنها توزیع کننده واکسن‌های کرونا هستیم و در سهمیه بندی نقشی نداریم، اما به ستاد ملی مقابله با کرونا برای توزیع واکسن برای تزریق خبرنگاران اعلام آمادگی کردیم.

رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران افزود: اما ستاد ملی مقابله با کرونا خبرنگاران را جزو مشاغل گروه سه برده است و بر همین اساس بعید می دانم زودتر از مرداد برای خبرنگاران واکسن تزریق شود، ولی آمادگی داریم اگر سهمیه واکسنی برای خبرنگاران در نظر گرفته شود، به سرعت تزریق را انجام دهیم.

وی در خصوص ویروس نوع دلتا کرونا نیز گفت: دلتا آخرین واریانت ویروسی است که در مجموعه ۶۸ کشور دنیا از جمله ایران مشاهده شده است، این واریانت جهش یافته است و اولین بار در هند دیده شده و از خصوصیات این ویروس می‌توان به بالا بودن سطح سرایت پذیری و بین ۸ تا ۱۲ برابر نسبت به فرم‌های کلاسیک کووید ۱۹ قدرت سرایت پذیری اشاره کرد که خوشه‌های خانوادگی را بیشتر درگیر می‌کند.

زالی افزود: توأم بودن علائم گوارشی و تنفسی جزو ویژگی‌های این ویروس است و شروع علائم تا بستری شدن بیمار مدت زمان کمتری طول می‌کشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه