خبر خوش برای بازنشستگان | افزایش 2 برابری سرانه درمان بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه تصمیم گرفتیم وضعیت درمان بازنشستگان فولاد را متحول کنیم، تصریح کرد: بحمدالله اکنون شرایط مطلوبی در درمان بازنشستگان ایجاد شده به گونهای که بازنشستگان وقتی در بیمارستانهای خصوصی که طرف قرارداد نباشد بستری شوند با ارائه پیش فاکتور، شرکت بیمهگر تا ۷۰ درصد هزینهها را پرداخت میکند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد خبر داد: سرانه درمان بازنشستگان فولاد در سال گذشته ۲۹۷۵۰۰ تومان بود که این عدد در سال جاری به ۵۴۰ هزار تومان (حدود دو برابر) افزایش یافته که در کشور بیسابقه است.
حسین عامریان، مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد در گفتوگوی زنده با بازنشستگان در صفحه اینستاگرام این صندوق اعلام کرد: خدمت به بازنشستگان فولاد را افتخاری بزرگ میدانیم و برای جلب رضایتمندی، آسایش و آرامش خاطر این عزیزان همه توان خود را به کار گرفته ایم.
وی با اشاره به اینکه موضوع درمان دغدغه جدی بازنشستگان فولاد بود و نارضایتی و گلایههای زیادی در این خصوص وجود داشت، اظهار داشت: این موضوع را از ابعاد مختلف بررسی کردیم. ضمن اینکه در دیدار با بیماران صعب العلاج مسایل و مشکلات آنها نیز یک به یک احصا شد. در مجموع در سالهای گذشته هزینه درمان در بیمارستانهای خصوصی پرداخت نمیشد، مبلغ پرداختی برای هزینه پرستاری پایین بود، فرصت تحویل مدارک پزشکی کم بود و سقف پرداخت خسارتهای دارویی بدون تایید پایین بود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه تصمیم گرفتیم وضعیت درمان بازنشستگان فولاد را متحول کنیم، تصریح کرد: بحمدالله اکنون شرایط مطلوبی در درمان بازنشستگان ایجاد شده به گونهای که بازنشستگان وقتی در بیمارستانهای خصوصی که طرف قرارداد نباشد بستری شوند با ارائه پیش فاکتور، شرکت بیمهگر تا ۷۰ درصد هزینهها را پرداخت میکند.
به گفته عامریان، مبلغ هزینه پرستاری ۵۰ درصد و هزینه نگهداری ۸۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته، سقف پرداخت هزینه داروهای عادی بدون تایید از ۴۰۰ هزار تومان به یک میلیون تومان افزایش یافته و ۱۲۰ درصد افزایش پیدا کرده در حالی که افزایش هزینه دارو در سال جاری نسبت به پارسال ۲۴ درصد بوده است. همچنین هزینه داروی بیماران صعب العلاج نیز از یک میلیون به دو میلیون افزایش یافته است.
وی ادامه داد: همچنین هزینه سمعک از سه میلیون و ۷۵۰ تومان به شش میلیون تومان با بهترین برندها افزایش یافته، هزینه عینک که قبلا ۵۷۳ هزارتومان برای چهار سال بود اکنون به ۹۰۰ هزار تومان برای دو سال افزایش یافته و هزینه شیمیدرمانی با پیش فاکتور تا ۷۰ درصد پرداخت میگردد و برای پرداخت مابقی هزینه شیمی درمانی نیز پنج ماه زمان در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه فرصت تحویل مدارک پزشکی نیز به پنج ماه افزایش یافته خاطرنشان کرد: سرانه درمان بازنشستگان فولاد در سال گذشته ۲۹۷۵۰۰ تومان بود که این عدد در سال جاری به ۵۴۰ هزار تومان (حدود دو برابر) افزایش یافته که در کشور بیسابقه است. ضمن اینکه این عدد با احتساب هزینههای جانبی و فرانشیز به ۶۰۰ هزار تومان رسیده که نشانگر افزایش ۱۰۰ درصدی سرانه درمان است.
عامریان با اشاره به تشکیل کمیته مشترکی از کانونها و صندوق برای نظارت بر قرارداد شرکت بیمهگر ابراز داشت: همه تلاش ما این است تا بازنشسته ما رفاه و عزت بیشتری داشته باشد.
وی با اشاره به معافیت بازنشستگان از پرداخت فرانشیز درمان عنوان کرد: این موضوعی بود که برخی مراجع رسمی هم با آن موافق نبودند اما ما برای رفاه حال بازنشستگان بر آن تاکید داشتیم. ضمن اینکه سرانه مبلغ بیمه عمر و حادثه گروهی را هم افزایش دادیم. ضمن اینکه بیمه عمر و حوادث رو بجای بازنشسته، خودمان تقبل کردیم و هزینهاش رو برای بازنشسته صفر کردیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد در خصوص افزایش مبلغ وام ضروری از چهار به هشت میلیون تومان و افزایش شمار وام گیرندگان یادآور شد: برنامههایی برای افزایش مجدد مبلغ وام ضروری داریم که پس از قطعی شدن اطلاعرسانی خواهد شد.
عامریان با اشاره به توجه ویژه صندوق به موضوع رفاهیات بیان کرد: تا پیش از این و در ادوار گذشته مدیریتی صندوق، به موضوع رفاهیات بازنشستگان توجهی نشده بود اما در این دوره و برای اولین بار سرفصل جداگانهای برای بودجه رفاهیات تعریف شد.
وی افزود: راهاندازی سفرهای زیارتی، راهاندازی سامانه مرآت ۲۴، تکریم بازنشستگان و معرفی آنها به جامعه با دو همایش تجلیل از جانبازان و چهرههای ماندگار و سفرهای استانی و دیدار با بازنشستگان، بیماران صعبالعلاج و خانواده شهدا را از اهم اقدامات انجام شده در حوزه رفاهیات بازنشستگان است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد در تشریح اهمیت سامانه مرآت ۲۴ گفت: هدف ما از راه اندازی سامانه مرآت ۲۴ این بود تا بازنشستگان ما در هر ساعت از شبانه روز اگر سوال و مشکلی داشتند با تماس با سامانه مذکور آن را با همکارن ما در میان بگذارند و در واقع راه اندازی این سامانه با هدف آرامش خاطر بازنشستگان بود.
عامریان با اشاره به اصلاح همسانسازی اظهار داشت: یکی از مدیران کانونها اذعان کرد که «هیچ وقت باور نمیکردم این کار انجام شود» اما با تمام سختیهای این کار آن را انجام دادیم البته منابع مالی ما محدود و اجرای کامل آن زمانبر است اما متعهد به اجرای آن هستیم.
وی اضافه کرد: همه تلاش خود را برای افزایش مجدد حقوق این عزیزان انجام میدهیم و در این خصوص رایزنیهای زیادی نیز با دولت و مجلس محترم داشتیم و این رایزنیها ادامه دارد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد در تشریح وضعیت نابسامان شرکتها در شروع کار تیم مدیریتی جدید صندوق تصریح کرد: متاسفانه در آن زمان به غیر از شرکت سنگ آهن مرکزی، سایر شرکتهای صندوق زیان ده بودند. گام اول ما برای تحول و ساماندهی شرکتها انتصاب مدیران جوان و متخصص بود. اکنون با تلاشهای همکارانم، روند زیان دهی شرکتها متوقف و سودآوری برخی نیز آغاز شده است و روند فعالیت شرکتها و اجرای برنامههای توسعهای و جذب سرمایهگذاریهای جدید امیدوارکننده است.
به گفته عامریان، همانگونه که مقام معظم رهبری بر لزوم دادن وعده قابل تحقق به مردم تاکید کردهاند ما نیز در صندوق فولاد وعدههایی میدهیم که بتوانیم آن را عملی کنیم.
وی با بیان اینکه به آینده صندوق فولاد بسیار امیدوارم و آینده صندوق را درخشان میدانم، خاطرنشان کرد: انشالله با دعای خیر بازنشستگان عزیز صندوق فولاد وضعیت مطلوبتری پیدا خواهد کرد. البته همان گونه که با صبوری و همراهی بازنشستگان عزیز در نه ماه اخیر توفیقات خوبی حاصل شد امیدوارم با صبوری و همراهی بازنشستگان فهیم فولاد بتوانیم در جهت مطلوب نمودن هر چه بیشتر خدمات به ایشان گام برداریم.