همسان سازی حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان
جزییات جدید از اجرایی شدن همسان سازی حقوق بازنشستگان | سرانجام همسان سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟
حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در جلسهای با حضور اعضای هیات مدیره اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، ضمن تشکر از همراهی و همدلی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در اجرای مصوبه شورایعالی کار و افزایش ۳۸ درصدی حقوق سایر سطوح بازنشستگان، معیشت و درمان بازنشستگان را از مهمترین اولویتها و دغدغههای اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری برشمرد.
همسانسازی حقوق بازنشستگان یعنی حقوق فردی که در گروه شغلی خود، حقوق پایینی دارد به کسی که حقوق بالایی دارد، نزدیک شود. در تازهترین اظهار نظر رییس کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرده که اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان با هدف ایجاد عدالت در پرداختها در برنامه هفتم توسعه محقق خواهد شد.در حالی که قرار بود همسانسازی حقوق بازنشستگان از ابتدای سال در حقوقها درنظر گرفته شود،اما تاکنون این طرح اجرایی نشده است. سه میلیون و 600 هزار بازنشسته در انتظار اجرای مصوبه قانونی همسانسازی حقوق بازنشستگان هستند.در ادامه آخرین اخبار از همسان سازی حقوق بازنشستگان را می خوانید.
دبیرکل خانه کارگر گفت: بازنشستگان همچنان منتظر پرداخت ۲۵ درصد معوقه متناسبسازی خود از سال ۱۴۰۰ هستند و امیدواریم با درایت و مدیریت سازمان این خواسته به حق بازنشستگان محقق شود.
صادقی با تشریح مساله متناسبسازی عنوان کرد: بازنشستگان همچنان منتظر پرداخت ۲۵ درصد معوقه متناسبسازی خود از سال ۱۴۰۰ هستند و امیدواریم با درایت و مدیریت سازمان این خواستهی به حقِ بازنشستگان محقق شود.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در بخش دیگری از سخنان خود به مباحث مهم سازمان پرداخت. وی با یادآوری این موضوع که ضریب پشتیبانی رو به کاهش است و این مسئله باعث کسری بودجه سازمان میشود، عنوان کرد: ادامه این روند قطعا به نفع سازمان نیست و باید تدابیر درستی در این خصوص اندیشیده شود.
صادقی در ادامه با پرداختن به مساله درمان، گفت: یکی از مشکلات جدی بازنشستگان همین بیمههای تکمیلی درمان است. گاهی بیمهگر به تعهدات خود عمل نمیکند و پیامدهای منفی آن متوجه بازنشستگان میشود.
وی بیان کرد: ما از ابتدا هم با این نوع بیمه مشکل داشتیم و معتقد بودیم که قانون الزام به درستی باید اجرا شود. به عبارت دیگر سازمان تأمین اجتماعی باید به گونهای عمل کند که بازنشستگان دیگر نیازی به بیمه مکمل نداشته باشند.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: اتحادیه همواره و در همه دولتها به دنبال مطالبات بازنشستگان و بیمه شدگان بوده و برای این اتحادیه فرقی نمیکند چه کسی بر مسند مدیریت سازمان باشد. در هر برههای که مدیریت تأمین اجتماعی به خواستهی به حقِ بازنشستگان توجه کرده است، ما با او همسو شدیم و اگر اینگونه نبوده، ما مقابلش ایستادیم.
در این جلسه همچنین میرهاشم موسوی ضمن تشکر از پیگیریهای جدی و به حق اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در خصوص مطالبات بازنشستگان به بیان مسائل و مشکلات سازمان تأمین اجتماعی پرداخت.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد: سال قبل که این مسئولیت را قبول کردم در جواب خبرنگاری که پرسید مهمترین اولویت شما چیست، پاسخ دادم که اولویت اول من پرداختنِ به موقع به حقوق بازنشستگان و اولویت دوم توجه به درمان بیمه شدگان است.
وی متذکر شد: تقریبا تلاش کردم در این مدت به تعهدات خود عمل کنم. اولین اقداماتی که در سازمان صورت گرفت قطع وابستگی به سیستم بانکی و استقراض از بانک برای پرداخت هزینهها بود که به لطف خدا حداکثر توان خود را معطوف به این موضوع داشتیم.
جلسهای با حضور اعضای هیئت مدیره اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری و میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، صبح روز چهارشنبه، ۲۳ شهریورماه، برگزار شد.
حسن صادقی گفت: بازنشستگان همچنان منتظر پرداخت ۲۵ درصد معوقه متناسبسازی خود از سال ۱۴۰۰ هستند و امیدواریم با درایت و مدیریت سازمان این خواستهی به حقِ بازنشستگان محقق شود.
در این جلسه حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، ضمن تشکر از همراهی و همدلی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در اجرای مصوبه شورایعالی کار و افزایش ۳۸ درصدی حقوق سایر سطوح بازنشستگان، معیشت و درمان بازنشستگان را از مهمترین اولویتها و دغدغههای اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری برشمرد.
صادقی با تشریح مسئلهی متناسبسازی عنوان کرد: بازنشستگان همچنان منتظر پرداخت ۲۵ درصد معوقه متناسبسازی خود از سال ۱۴۰۰ هستند و امیدواریم با درایت و مدیریت سازمان این خواستهی به حقِ بازنشستگان محقق شود.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در بخش دیگری از سخنان خود به مباحث مهم سازمان پرداخت؛ وی با یادآوری این موضوع که ضریب پشتیبانی رو به کاهش است و این مسئله باعث کسری بودجه سازمان میشود، عنوان کرد: ادامه این روند قطعاً به نفع سازمان نیست و باید تدابیر درستی در این خصوص اندیشیده شود.
صادقی در ادامه با پرداختن به مسئلهی درمان، گفت: یکی از مشکلات جدی بازنشستگان همین بیمههای تکمیلی درمان است. گاهی بیمهگر به تعهدات خود عمل نمیکند و پیامدهای منفی آن متوجه بازنشستگان میشود.
وی بیان کرد: ما از ابتدا هم با این نوع بیمه مشکل داشتیم و معتقد بودیم که قانون الزام به درستی باید اجرا شود. به عبارت دیگر سازمان تأمین اجتماعی باید به گونهای عمل کند که بازنشستگان دیگر نیازی به بیمه مکمل نداشته باشند.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: اتحادیه همواره و در همه دولتها به دنبال مطالبات بازنشستگان و بیمه شدگان بوده و برای این اتحادیه فرقی نمیکند چه کسی بر مسند مدیریت سازمان باشد. در هر برههای که مدیریت تأمین اجتماعی به خواستهی به حقِ بازنشستگان توجه کرده است، ما با او همسو شدیم و اگر اینگونه نبوده، ما مقابلش ایستادیم.
در این جلسه میرهاشم موسوی نیز ضمن تشکر از پیگیریهای جدی و به حق اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در خصوص مطالبات بازنشستگان به بیان مسائل و مشکلات سازمان تأمین اجتماعی پرداخت.
رئیس سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد: سال قبل که این مسئولیت را قبول کردم در جواب خبرنگاری که پرسید مهمترین اولویت شما چیست، پاسخ دادم که اولویت اول من پرداختنِ به موقع به حقوق بازنشستگان و اولویت دوم توجه به درمان بیمه شدگان است. تقریباً تلاش کردم در این مدت به تعهدات خود عمل کنم. اولین اقداماتی که در سازمان صورت گرفت قطع وابستگی به سیستم بانکی و استقراض از بانک برای پرداخت هزینهها بود که به لطف خدا حداکثر توان خود را معطوف به این موضوع داشتیم.
افزایش 900 هزار تومانی حقوق بازنشستگان لشکری ارتش هزینه دو عدد ماهی ویک مرغ ودوکیلو گوشت چرخ کرده توسط مجلس تصویب شده نمی شود به دلیل گرانی وتورم 100درصدی بایستی افزایش حقوق بازنشستگان لشکری 8 الی 10 میلیون تومان باشد تا تاثیری در معیشت زندگی بازنشستگان ایجاد گردد .....