بیمه تکمیلی بازنشستگان | بیمه بازنشستگان

خبر خوش درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان | ثبت نام رایگان بیمه تکمیلی این بازنشستگان

ثبت‌‌نام طرح آرامش 1401 ویژه بازنشستگان و مستمری‌‌بگیران تحت‌پوشش ساتا برای بهره‌مندی از خدمات بیمه‌نامه درمان تکمیلی آغاز شد.

خبر خوش درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان | ثبت نام رایگان بیمه تکمیلی این بازنشستگان
کدخبر : 11722
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

به منظور ارتقاء خدمات رفاهی در بخش درمان و کاهش هزینه‌های درمانی برای بازنشستگان امکان بهره‌مندی از  بیمه تکمیلی بازنشستگان وجود دارد. خدمات بیمه تکمیلی بازنشستگان به صورت جبران بخشی از هزینه‌های درمانی بیمه شدگان است.صندوق بازنشستگی برای جبران و پرداخت بیشتر هزینه های درمان به  بازنشستگان طرح بیمه تکمیلی بازنشستگان را اجرایی کرده است.بسیاری از بازنشستگان از این طرح ناراضی هستند و معتقدند بیمه تکمیلی بازنشستگان از کارایی لازم برخوردار نیست. در ادامه به آخرین خبر از بیمه تکمیلی بازنشستگان می پردازیم.

بیمه تکمیلی بازنشستگان

حسین عبدالوند در مورد بیمه تکمیلی بازنشستگان گفت: افرادی که حضوری به دفاتر ساتا مراجعه می‌کنند باید اصل شناسنامه و کارت ملی سرپرست، آخرین برگه حقوقی سرپرست و اصل و تصویر شناسنامه وکارت ملی افراد تحت‌تکفل و غیر تحت‌تکفل را همراه داشته باشند.

 وی با اشاره به اینکه قرارداد بیمه‌نامه درمان تکمیلی بین بیمه کوثر و سابا، برای هفتمین سال متوالی تمدید شد، خاطرنشان کرد: ثبت‌نام در این طرح اختیاری است و هیچ هزینه‌ای برای ثبت‌نام دریافت نمی‌شود.

مدیر بیمه‌های درمان کوثر با تاکید بر این که اعتبار بیمه‌نامه آرامش 1401 از ابتدای آذرماه سال‌جاری آغاز می‌شود، گفت: این بیمه‌نامه با افزایش تعهدات نسبت به سال قبل در قالب دو طرح با حق‌بیمه ماهانه 195هزار تومان و150هزار تومان به ازای هر نفر ارائه می‌شود.

عبدالوند با اشاره به اینکه بازنشستگانی که می‌خواهند تحت‌پوشش این بیمه‌نامه قرار بگیرند، علاوه بر خود، باید همه اعضای خانواده تحت‌تکفل‌شان را ثبت‌نام کنند، افزود: همچنین با شرط داشتن بیمه پایه، بازنشستگان امکان استفاده از خدمات طرح آرامش 1401را برای پدر و مادر و نیز فرزندان شاغل مجرد و فرزندان متاهل (در صورت ثبت‌نام همسر و فرزندان) خود دارند.

وی از امکان ثبت‌نام همسران و فرزندان بازنشستگانی که فوت شده‌اند نیز در طرح آرامش خبر داد و افزود: ثبت‌نام این مستمری‌بگیران نیز مطابق شرایط بازنشستگان انجام می‌شود، اما برای فرزندان مستمری‌بگیران دوره انتظار سه‌ماهه در نظر گرفته شده است.

بیمه تکمیلی بازنشستگان

سید صولت مرتضوی در حاشیه نشست هیات دولت و در گفت و گو با خبرنگاران از تمهیدات این وزارتخانه برای بازار دارو خبر داد و گفت: مواد اولیه به صورت وفور تامین و توزیع شده است و برای تولید داروهای آنتی‌بیوتیک ظرفیت‌های جدیدی تامین کردیم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه مأموریت وزارت کار رفع فقر نسبی و مطلق و ایجاد رونق اقتصادی است، اظهار داشت: بدهی ٢ هزار میلیارد تومانی داروخانه‌ها پرداخت شد.

وی در خصوص تولید سرم نیز توضیح داد: تا پایان سال ظرفیت تولید سرم را به ۶ میلیون سرم در ماه خواهیم رساند.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات دارویی با دستورات رئیس جمهور کاهش یافته است، اظهار داشت: بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان بدهی به داروخانه ها داشتیم که تامین و پرداخت شد. اگر مقدار جزئی مانده باشد، پرداخت می‌کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عمچنین اظهار داشت: امروز نیز ۵ هزار میلیارد تومان بدهی به بیمارستان‌ها پرداخت می‌شود.

مرتضوی همچنین درباره برنامه دولت برای بهبود معیشت مردم اظهار داشت: در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی برنامه‌های متنوعی داریم؛ نگاه کلان دولت بهبود معیشت برای همه دستگاه‌های اجرایی و شغلی در کشور است.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: تصمیمات خوبی در این زمینه هم برای کارمندان و کارگران و بازنشستگان گرفته شده و مأموریت ما در وزارت کار رفع فقر نسبی و مطلق و ایجاد رونق اقتصادی است.

مرتضوی درباره لغو بیمه قرارداد تکمیلی بازنشستگان گفت: این موضوع صحت ندارد و بدهی‌ها در این بخش پرداخت شده است و رقم این بدهی حدود ٢ هزار میلیارد تومان به داروخانه‌ها بوده که پرداخت شد.

وی با تاکید بر اینکه رفع فقر مطلق و کاهش فقر نسبی و به ظرفیت اسمی رساندن واحدهای تولیدی ماموریت ویژه این وزارتخانه است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در رابطه با خبری مبنی بر «لغو قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان با تعدادی از بیمارستان‌ها»، گفت: لغو قراردادها و تعهدات به لحاظ حقوقی دارای اشکال و قابل پیگیری است.

کیومرث سرمدی افزود: همچنین این مساله برای بازنشستگانی که بیمه تکمیلی دارند و بیمار هستند و باید هزینه پرداخت کنند، مشکلات و گرفتاری ایجاد می‌کند.

روز چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۱ در خبرها منتشر شد که علی دهقان‌کیا، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران گفته است که براساس گزارشات رسیده بیمه آتیه‌سازان یک‌سری از قراردادهای بیمارستان‌ها را لغو کرده است و با پیگیری‌هایی که انجام دادیم مشخص شد با توجه به افزایش هزینه‌های درمانی این قرارداد لغو شده است.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران همچنین این اقدام را خلاف تعهدات این شرکت بیمه‌ای با سازمان تامین اجتماعی دانسته و گفت: این موضوع باعث سردرگمی بازنشستگان و مستمری‌بگیران ما شده است.

حسن مرادی (فعال صنفی بازنشستگان کارگری تهران)، در ارتباط با مشکلات درمانی بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی گفت: هر ساله ۲ ماه مانده به اتمام مدت قرارداد بیمه تکمیلی آتیه سازان، بازنشستگان با مشکلی به نام بدهی‌های این شرکت به بیمارستان‌ها و مجموعه‌های درمانی مواجه می‌شوند و در حقیقت ۲ ماه از سال، بازنشسته محروم از بیمه تکمیلی‌ست، دو ماهی که بازنشستگان سرگردان درمان هستند و ۴۵ هزار تومان به ازای هر نفر همچنان از مستمری بازنشسته کسر می‌شود که مشخص نیست این پول‌ها واقعاً کجا می‌رود!

وی ادامه داد: همه‌ی اینها در حالیست که هر ساله از سطح پوشش بیمه تکمیلی بازنشستگان چه به لحاظ کیفیت و چه از منظر کمیت و تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد کاسته می‌شود؛ امروز بیمارستان‌های تخصصی چشم پزشکی، پرتو درمانی‌ها و آزمایشگاه‌های بسیاری، دیگر با آتیه‌سازان حافظ قرارداد ندارند یا به علت بدهی‌های انباشته، بیمه‌ی تکمیلی بازنشستگان را دیگر نمی‌پذیرند.

اما چرا مشکل درمانی بازنشستگان حل نمی‌شود؛ به گفته‌ی مرادی، هر سال همین بساط است؛ پایان قرارداد بیمه‌ی تکمیلی که می‌رسد، بازنشستگان کاملاً درمانده می‌شوند؛ او یک پیشنهاد ارائه می‌دهد: پرسش این است که چرا در زمان گرفتن بدهی از دولت، به جای کارخانه‌های ورشکسته و سهام شرکت‌های زیانبار، بیمارستان یا درمانگاه گرفته نمی‌شود یا چرا با شبانه‌روزی کردن درمانگاه‌های موجود (مراکز ملکی سازمان)، بخشی از مشکلات درمانی بازنشستگان را برطرف نمی‌کنند؟

این فعال صنفی بازنشستگان اضافه می‌کند: هر ماه بدون استثنا، ۴۵ هزار تومان بابت بیمه تکمیلی از مستمری بازنشستگان کارگری کسر می‌شود؛ در تهران بیش از ۱۹۰ هزار بازنشسته عضو کانون داریم که اگر حداقل ۱۵۰ هزار نفر از آنها، عضو بیمه تکمیلی باشند، ماهانه مبلغی نزدیک به ۷ میلیارد تومان که در سال ۸۴ میلیارد تومان می‌شود از حساب بازنشستگان بابت بیمه تکمیلی کسر شده و به حساب بیمه‌گذار واریز می‌شود که به همین نسبت نیز دولت یا سازمان تامین اجتماعی باید به آتیه سازان حافظ پرداخت کند؛ بنابراین سالانه مبلغی بالغ بر ۱۶۸ میلیارد تومان به حساب آتیه‌سازان حافظ واریز می‌شود؛ سوال این است که آیا نمی‌توان با همین مبلغ هر سال در تهران یک بیمارستان یا یک درمانگاه به مجموعه‌ی مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی اضافه کرد و درمان کارگران و بازنشستگان را براساس قانون الزام پوشش داد؟

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • ناشناس
    0

    واقعا چکار می‌کنند با این بیمه تکمیلی افرادیکه باز نشته هستند همه جا پولش؟را می‌گیرند و زمانی که بخواهی از بیمه پس بگیری هزار نوع ایراد و اشکال می‌تراشند؟ ؟؟

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه