فروش فوری خودرو | قرعه کشی خودرو | ثبت نام خودرو

فروش فوری خودرو بدون قرعه کشی | فروش فوری خودرو به قیمت کارخانه و تحویل فوری

بورس کالا اعلام کرد: روز سه‌شنبه هفته آینده ۶۵ دستگاه وانت کارا دو کابین و ۵۰ دستگاه وانت کارا تک کابین در تالار خودرو بورس کالا عرضه خواهد شد؛ همچنین روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته پیش‌رو نیز عرضه فیدلیتی و دیگنیتی را در دستور کار قرار دارد.

فروش فوری خودرو بدون قرعه کشی | فروش فوری خودرو به قیمت کارخانه و تحویل فوری
کدخبر : 11864
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

 شیوه فروش فوری خودرو رسما تغییر کرد و دیگر خودروسازان طرح فروش فوری خودرو یا فوق العاده را انجام نمی دهند.بسیاری از خودروسازان نسبت به فروش فوری خودرو با قرعه کشی با روش جدید اعتراض کرده اند و معتقدند بدون سیستم قرعه‌کشی خودرو  مردم به سهولت خودرو را ثبت نام کرده و تحویل می‌گرفتند.حال باید دید جایگزین طرح فروش فوری خودرو تا چه حد به بازار پر نوسان خودرو کمک می کند.در ادامه به آخرین خبر از فروش فوری خودرو می پردازیم.

فروش فوری خودرو

براساس اطلاعیه عرضه بازار فیزیکی بورس کالای ایران، سه‌شنبه هفته آینده (۲۴ آبان) ۶۵ دستگاه کارا دو کابین و ۵۰ دستگاه کارا تک کابین در تالار خودرو بورس کالا عرضه می‌شود. بهمن موتور علاوه بر کارا، روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته پیش‌رو نیز عرضه فیدلیتی و دیگنیتی را در دستورکار دارد. تاریخ تحویل خودروهای وانت کارا که سه شنبه هفته آینده، ۲۴ آبان عرضه می‌شود، دو ماهه و روز ۲۴ دی خواهد بود.

قیمت پایه کارا دو کابین ۳۰۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و کارا تک کابین ۲۹۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اعلام شده است.

درخصوص کارا دو کابین علاوه بر قیمت پایه، هزینه‌های دیگری همچون، ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده و سایر هزینه‌ها در مجموع ۸۷ میلیون و ۶۰۰ هزار و ۲۸۱ ریال (شامل ۴۷ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال هزینه مالیات و عوارض شماره‌گذاری، ۴۳۵ هزار ریال هزینه هوشمند سازی کارت خودرو، ۵۰۰ هزار ریال هزینه خدمات پست، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال هزینه تولید پلاک و شماره گذاری، ۳۶ میلیون و ۲۶۵ هزار و ۲۸۱ ریال هزینه بیمه شخص ثالث) افزوده می‌شود.

همچنین درباره کارا تک کابین علاوه بر قیمت پایه، هزینه‌های دیگری همچون، ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده و سایر هزینه‌ها جمعا ۷۴ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۲۸۱ ریال (شامل ۳۴ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال هزینه مالیات و عوارض شماره گذاری، ۴۳۵ هزار ریال هزینه هوشمند سازی کارت خودرو، ۵۰۰ هزار ریال هزینه خدمات پست، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال هزینه تولید پلاک و شماره گذاری، ۳۶ میلیون و ۲۶۵ هزار و ۲۸۱ ریال هزینه بیمه شخص ثالث) اضافه می‌شود.

در سایر مشخصات کالای قابل عرضه نیز آمده است: محدودیتی برای تعداد تقاضای اشخاص حقیقی و حقوقی در ثبت سفارش وجود ندارد. صدور سند و شماره‌گذاری خودرو فقط به اسم شخص خریدار خواهد بود و رنگ خودروها سفید است.

از ابتدای عرضه وانت کارا در بورس کالا، ۸۸۶ دستگاه وانت کارای دو کابین و ۵۲۵ دستگاه وانت کارای تک کابین عرضه شد که به ترتیب ۲۵۱ دستگاه کارای دو کابین و ۱۱۱ دستگاه کارا تک کابین در تالار خودرو بورس کالا فروخته شد. جمع ارزش فروش این خودروها نیز بیش از ۱۰۸ میلیارد تومان بود.

همچنین خریداران جهت تحویل خودرو باید پس از انجام خرید از طریق سایت سامانه فروش محصول‌های گروه بهمن به آدرس اینجا از میان لیست عاملیت های مجاز (لیست پیوست) نسبت به انتخاب عاملیت مورد نظر جهت تحویل خودروی خریداری شده اقدام کنند.

خریداران ملزم به واریز وجه هزینه‌های ذیل همزمان با تسویه اصل مبلغ به شماره حساب اعلامی به نام بهمن موتور هستند.

درخصوص هزینه‌ها، بورس کالای ایران اعلام کرد: همه هزینه‌های فوق صرفا باید توسط شخص خریدار و از حساب بانکی شخص خریدار به حساب شرکت واریز شود.

فروش فوری  خودرو

آن‌طور که معاون حمل‌ونقل وزارت صمت اعلام کرده، در نیمه دوم سال‌جاری قرعه‌کشی بر مبنای ثبت‌نام در سامانه یکپارچه فروش خودرو نخواهد بود. به گفته منوچهر منطقی، از این سامانه به‌منظور نظارت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بر تعداد فروش مجاز خودرو، تحویل به‌‌‌‌موقع خودروهای ثبت‌نامی و همچنین اجرای مصوبات مجلس شورای اسلامی استفاده خواهد شد.

اظهارات معاون وزیر صمت نشان می‌دهد که وزارت صمت نیز به ناکارآمدی و حداقل بی‌اثری سامانه یکپارچه فروش در تنظیم بازار خودرو پی برده است؛ هرچند در ظاهر می‌گوید رشد تولید و تعادل عرضه و تقاضای برخی خودروها دلیل حذف این سامانه است. سامانه یکپارچه فروش از خرداد امسال ایجاد شد و وزارت صمت همه خودروسازان و حتی شرکت‌های بخش خصوصی را به عرضه محصولاتشان در آن ملزم کرد. وزارت صمت انتقادها به سامانه یکپارچه را نپذیرفت و حتی با وجود اذعان یکی از معاونانش به عدم‌صلاحیت فنی و ایمنی این سامانه، سه‌دوره فروش را در آن برگزار کرد؛ اما حالا به عمر آن (در بخش فروش) پایان داده است.

پیش‌تر قرار بود در نیمه دوم سال‌جاری، هرماه ۱۰۰‌هزار دستگاه خودرو از طریق سامانه یکپارچه عرضه شود؛ اما حالا با توجه به حذف آن، فروش خودروها از طریق بورس‌کالا یا از مسیر پلتفرم داخلی خودروسازان انجام خواهد شد. همچنین ۶۰۰‌هزار دستگاه خودرویی که وزارت صمت وعده عرضه آنها را در نیمه دوم سال داده، متعلق به همه شرکت‌های خودروساز داخلی، اعم از دولتی و خصوصی است. 

آن‌طور که معاون حمل‌ونقل وزارت صمت عنوان کرده، در نیمه دوم امسال، عرضه همه خودروهای شرکت سایپا و دیگر شرکت‌های خودروساز با توجه به متعادل بودن عرضه و تقاضا، از سوی خود شرکت‌ها یا از طریق بورس‌کالا انجام می‌شود. به گفته منطقی، ایران‌خودرو نیز در نیمه دوم امسال، فروش خودروهای تولیدی‌اش را در سامانه فروش خود شرکت اجرا خواهد کرد. معاون حمل‌ونقل وزارت صمت این را هم گفته که رعایت الزامات قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی مانند تخصیص ۵۰‌درصد ظرفیت تولید به طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و تخصیص ۱۰‌درصد ظرفیت تولید به طرح جایگزینی خودروهای فرسوده از سوی شرکت‌های خودروساز الزامی است.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه