فروش فوری خودرو | ثبت نام اینترنتی فروش فوری خودرو

فروش فوری خودرو بدون قرعه کشی و از دم قسط | فروش فوری خودرو با تحویل فوری به قیمت کارخانه

شرکت آرین پارس موتور که مونتاژ لاماری ایما را انجام می دهد، می خواهد تا ۵۰۰ دستگاه از این کراس اوور در تاریخ ۱۲ دی ۱۴۰۱ در بورس کالا به فروش برساند.

فروش فوری خودرو بدون قرعه کشی و از دم قسط | فروش فوری خودرو با تحویل فوری به قیمت کارخانه
کدخبر : 12979
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

 شیوه فروش فوری خودرو رسما تغییر کرد و دیگر خودروسازان طرح فروش فوری خودرو یا فوق العاده را انجام نمی دهند.بسیاری از خودروسازان نسبت به فروش فوری خودرو با قرعه کشی با روش جدید اعتراض کرده اند و معتقدند بدون سیستم قرعه‌کشی خودرو  مردم به سهولت خودرو را ثبت نام کرده و تحویل می‌گرفتند.حال باید دید جایگزین طرح فروش فوری خودرو تا چه حد به بازار پر نوسان خودرو کمک می کند.در ادامه به آخرین خبر از فروش فوری خودرو می پردازیم.

فروش فوری خودرو

قیمت پایه در این بخشنامه فروش همچنان مانند گذشته ۹۸۱ میلیون تومان است و متقاضیان می توانند در تاریخ اعلام شده، خرید لاماری ایما را در بورس کالا انجام دهند. بدیهی است که مشتریان باید توجه داشته باشند که هزینه مالیات بر ارزش افزوده، عوارض، بیمه و… بر عهده خودشان است و باید پس از انجام خرید به صورت جداگانه پرداخت کنند. همچنین ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده بر اساس قیمت معامله محاسبه می شود و دیگر ارتباطی به بهای پایه ندارد. زمان تحویل این سری از فروش های لاماری ایما توسط آرین پارس موتور ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ اعلام شده است. باید متقاضیان توجه داشته باشند که در هنگام خرید با ۵۰ درصد قیمت معامله خودرو را به حساب شرکت واریز کنند.

هزینه های جانبی شامل ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده بر مبنای قیمت نهایی فروش و سایر هزینه ها جمعا به مبلغ ۲۴ میلیون و ۷۲۸ هزار و ۲۲۶ تومان شامل بیمه شخص ثالث، پلاک، مالیات و عوارض شماره گذاری و عوارض شهرداری است و کلیه هزینه های فوق صرفا باید توسط شخص خریدار و از حساب بانکی شخص خریدار به حساب شرکت آرین پارس موتور از طریق وبسایت و درگاه پرداخت الکترونیک واریز شود.

در بازار آزاد روز چهارم دی ۱۴۰۱، دلالان قیمت نزدیک به دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان را برای لاماری ایما اعلام می کنند.

فروش فوری خودرو

درزمانی که واردات خودرو به کشور ممنوع بود خودروسازان داخلی و به‌خصوص مونتاژکاران منتظر واردات نماندند و اقدام به تولید محصولات از برندهای چینی کردند.

​اکثر محصولاتی که در کشور از برندهای چینی به تولید رسید عموماً در سگمنت کراس‌اوورها قرار دارد. یکی از کراس‌اوورهای محبوب بازار که تا پیش از تحریم‌ها در ایران و توسط سایپا به تولید می‌رسید چانگان cs۳۵ بود. این خودرو در بازار ایران طرفداران زیادی دارد اما به دلایل مختلف تولید آن به پایان رسید.

حال که آزادسازی واردات خودرو صورت گرفته و همه منتظر ورود مدل‌های جدید هستند زمزمه‌هایی درباره بازگشت محصولات جدید چانگان به ایران به گوش می‌رسد. آن‌طور که به نظر می‌رسد سایپا قصد دارد در مرحله اول واردات خودرو سراغ محصولی جدید از چانگان یعنی یونی تی (uni-t) و همچنین cs۳۵ پلاس برود. در مرحله دوم نیز خودروی یونی کی (uni-k) قرار دارد. البته سایپا قصد دارد غیر از چانگان سراغ خودروهای غیر چینی نیز برای بازار برود. اما با توجه به تجربه خوب ایرانی‌ها از برند چانگان به نظر می‌رسد در صورت ورود به ایران و قیمت‌گذاری منطقی نظر بسیاری از خریداران را جلب کند. روزگار خودرو قصد دارد در ادامه به معرفی دو محصول سایپا برای واردات یعنی یونی تی و یونی کی بپردازد.

یونی تی به‌عنوان اولین محصول احتمالی سایپا برای واردات به ایران از طراحی جذاب و متفاوتی نسبت به اکثر خودروهای موجود در ایران بهره می‌برد. این خودرو از چراغ‌های دی لایت کشیده در بالا و چراغ‌های اصلی در پایین سپر بهره می‌برد. طراحی جلوپنجره نیز به‌صورت مشبک و همخوان با نوع چراغ‌های جلو است. فرم سقف خودرو نیز به‌نوعی است که وقتی از کنار به آن نگاه می‌کنید حس اسپرت و جذابی به شما می‌دهد. ازجمله دیگر موارد قابل‌توجه در این خودرو طراحی دستگیره‌های در به‌صورت مخفی شونده است. رینگ‌ها نیز به‌صورت دورنگ طراحی‌شده و جلوه هیجان‌انگیزی به خودرو می‌دهد. در نمای عقب نیز چانگان یونی تی از چراغ‌های کشیده و باریک به همراه خروجی اگزوز دوبل بهره می‌برد.

یونی کی نیز به‌عنوان یکی دیگر از محصولات احتمالی سایپا برای واردات طراحی مشابهی با یونی تی دارد. این خودرو در حقیقت نسخه تولید نهایی خودروی کانسپتی است که چانگان در نمایشگاه خودروی پکن بانام ویژن وی رونمایی کرده بود. این خودرو در بسیاری از بخش‌ها به یونی تی شباهت دارد و تنها شاهد تفاوت‌هایی در نوع طراحی سپرها، چراغ عقب، گلگیر و رکاب هستیم. ضمن این‌که در این خودرو از رینگ‌های بزرگ ۲۱ اینچی استفاده‌شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه