یارانه نقدی | واریز یارانه نقدی | افزایش یارانه نقدی

یارانه نقدی اضافه برای این خانوارها | واریز یارانه جدید در حساب این سرپرستان از این ماه

وزیر جهاد کشاورزی گفت: به دنبال این هستیم یارانه الگوی کشت به کشاورزان داده شود و چنانچه موفق شویم در بودجه ۱۴۰۲ آن را بگنجانیم قطعا این اتفاق خواهد افتاد.

یارانه نقدی اضافه برای این خانوارها | واریز یارانه جدید در حساب این سرپرستان از این ماه
کدخبر : 13865
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

اطلاعات مهم درباره واریز یارانه نقدی را در ادامه بخوانید.آنچه در روزهای اخیر بیشتر از سوی افکار عمومی مورد پرسش قرار می‌گیرد؛ زمان واریز یارانه نقدی دی‌ ماه 1401 است. اگر قرار باشد مرحله 143 یارانه نقدی طبق روال ماه‌های قبل پرداخت شود، انتظار می‌رود در هفته سوم و احتمالا از بیستم بهمن ماه یارانه نقدی به دست سرپرستان خانوار برسد.

یارانه نقدی

سید جواد ساداتی‌نژاد ۳۰ دیماه در نشست با کشاورزان و نمایندگان صنوف مرتبط با کشاورزی و دامپروری شهرستان پلدختر اظهار کرد: هفته آینده حوزه تولید، تنظیم بازار و برنامه‌ریزی به اتحادیه دامداران کشور و استان‌ها واگذار می‌شود.

وی با بیان اینکه خرید تضمینی هم به اتحادیه واگذار خواهد شد، افزود: نگاه ما این است اگر اتحادیه‌ها میدان‌دار باشند هم تنظیم بازار و هم تولید مدیریت می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: در بحث مرغ گوشتی آمادگی داشتیم تولید را هم واگذار کنیم اما چون بین اتحادیه مرغداران و زنجیره‌ها نیاز بود هماهنگی بیشتری شود یک ماه زمان دادیم؛ اما خرید تضمینی مرغ زین پس توسط اتحادیه‌ها در استان‌ها انجام می‌شود.

ساداتی‌نژاد اظهار کرد: براساس قانون از سیاست خرید تضمینی به سیاست قیمت تضمینی کوچ کردیم و این قدرت و قابلیت را به اتحادیه‌ها دادیم تا بتوانند فعالیت کنند.

وی گفت: در بحث سردخانه و کشتارگاه نیز حتما آمادگی داریم در پرداخت تسهیلات کمک‌رسان باشیم؛ چنانچه سرمایه‌گذارانی باشند به ما معرفی شوند.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در بحث فروش مرغ منجمد قطعا عدد را تنظیم می‌کنیم و در مورد طلب مرغداران نیز ساز و کاری را طراحی می‌کنیم تا آن را به انجام برسانیم.

ساداتی‌نژاد افزود: اعتقاد داریم هرچقدر قدرت اتاق اصناف بیشتر شود قدرت بخش کشاورزی افزایش خواهد یافت؛ در قانون  و مجلس هم سعی کردیم اتاق اصناف تشکل حامی حوزه کشاورزی بتواند فعالیت کند و تلاشمان این است که بخش دامداری و روستایی، عشایری را نیز به اتاق اصناف واگذار کنیم.

وی بیان کرد: در خصوص بخش بخشودگی بند خ ماده ۳۳ به دولت نامه‌ای نوشته شده و امیدواریم برای سال آینده بتوانیم مصوبه بگیریم و این مشکل را برطرف کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: در بحث بیمه هم قانونی تحت عنوان امنیت غذایی وجود دارد که در مجلس تصویب شده و شورای نگهبان نیز با آن موافق است اما هنوز ابلاغ نشده؛ بند ۹ این قانون مربوط به بیمه کشاورزان و کارفرمایان است که با ابلاغ آن مشکل بیمه کشاورزان برطرف خواهد شد.

ساداتی نژاد با بیان اینکه به دنبال این هستیم یارانه الگوی کشت به کشاورزان داده شود و چنانچه موفق شویم در بودجه ۱۴۰۲ آن را بگنجانیم قطعا این اتفاق خواهد افتاد، گفت: در بحث حمایت از دامداران روستایی، تعاون روستایی جای خوبی برای حمایت از آنان است.

وی با اشاره به اینکه در بحث آبزیان موارد هشت‌گانه‌ای بیان شد، افزود: در این حوزه قطعا حمایت‌های ویژه‌ای از لرستان خواهد شد؛ هنوز بستر بکر زیادی در استان در بحث شیلات باقی مانده که باید مورد حمایت قرار گیرد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ایجاد کارخانه خوراک آبزیان در لرستان ضروری است، بیان کرد: در لرستان به دلیل نبود کارخانه خوراک آبزیان یک کلنگ زنی در این خصوص انجام شد.

ساداتی نژاد با بیان اینکه  ۲۵ درصد پروتئین کشور توسط عشایر تامین می‌شود، عنوان کرد: مواردی که در مورد فروش اعتباری علوفه بود این کار با اتحادیه عشایر انجام شده اما مجددا در زمستان یک حمایت ویژه‌ای در بحث فروش علوفه اعتباری خواهیم کرد.

یارانه نقدی

استعلام یارانه نقدی با کدملی

اعتراض به یارانه درست بعد از تغییر شیوه واریز یارانه در اردیبهشت ماه 1401 آغاز شد. بعد از این تاریخ بسیاری از افراد اعلام کردند که یارانه آن‌ها به دلایل مختلف من‌جمله دهک‌بندی نادرست قطع شده است. بر همین اساس، ستاد هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد. افرادی که به قطع یارانه معیشتی خود یا دهک‌بندی‌های انجام شده اعتراض دارند می‌توانند به سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی به آدرس hemayatmcls.gov.ir مراجعه کرده و اعتراض خود را ثبت کنند. درواقع افراد در این سایت پس از ثبت اعتراض خود، می توانند استعلام یارانه معیشتی با کدملی را انجام دهند.

در این مقاله باهم به علت‌های مختلف قطع یارانه، نحوه اعتراض به یارانه معیشتی و چگونگی پیگیری اعتراض به یارانه یا پیگیری اعتراض به دهک بندی یارانه می‌پردازیم. همراه ما باشید.

چرا یارانه من قطع شد؟

از اصلی‌ترین دلایل قطع یارانه، دهک دهم بودن درامد خانوار است. البته این اتفاق ممکن است گاهی به اشتباه رخ دهد . به همین علت، سرپرست خانوار می‌تواند به سایت hemayatmcls.gove.ir مراجعه کرده و اعتراض خود را ثبت کند. ستاد هدفمندی یارانه نیز موظف است دوباره به بررسی منابع درآمدی خانواده پرداخته و در صورت رخ دادن اشتباه، دهک جدید خانوار را اعلام کند.

گروه دیگری نیز در دوره‌های قبل به هر دلیلی یارانه دریافت نمی‌کردند یا به طور خودخواسته یارانه خود را قطع کرده‌اند. این افراد نیز به قطع یارانه معیشتی اعتراض داشتند و درحال حاضر خواستار دریافت یارانه هستند. این افراد که جاماندگان از یارانه محسوب می‎شوند ، برای ثبت نام یارانه لازم است به سایت my.gov.ir مراجعه کنند.

نحوه اعتراض به یارانه:

افراد معترض به یارانه معیشتی خود می‌توانند بر اساس گفته رییس ستاد هدفمندی یارانه‌ها به سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی مراجعه کنند و اعتراض خود را ثبت کنند.

این سامانه در بستر درگاه ملی خدمات دولت قرار داد و افراد می‌توانند با ثبت شماره تلفن، کدملی و شماره شبا، ثبت نام خود را کامل کنند.

همانطور که گفته شد، اصلی‌ترین علت قطع یارانه معیشتی، قرار گرفتن فرد در دهک دهم درامدی است. پس اگر بعد از گذشت 10 روز از ثبت اعتراض، افراد همچنان پاسخی مبنی بر خارج شدن آن‌ها از دهک دهم دریافت نکردند، می‌توانند دوباره وارد سایت شده و اطلاعات لازم را برای بررسی مجدد وارد کنند.

سایت اعتراض به یارانه با کدملی

سایت اعتراض به یارانه معیشتی که از سوی ستاد هدفمندی یارانه‌ها معرفی شده است همان سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی است. افراد معترض به قطع یارانه معیشتی که از ابتدای 1401 یارانه دریافت نکردند یا در سالهای قبل یارانه‌شان به هردلیلی قطع و حذف شده است، حالا می‌توانند به سایت my.gov.ir مراجعه کرده و اقدام به ثبت‌نام کنند. همچنین استعلام یارانه معیشتی با کدملی نیز در همین سایت انجام میشود.

اما افرادی که بعد از مشخص شدن دهک درآمدی خود متوجه شدند جزو دهک دهم درآمدی هستند و نسبت به این دهک‌بندی اعتراض دارند، لازم است به سایت hemaya.tmcls.gov.ir مراجعه کرده و اعتراض خود را در این راستا اعلام کنند. لازم به ذکر است که برای استعلام یارانه معیشتی با کدملی هم نیاز به مراجعه به همین سایت میباشد.

بعد از ورود به سایت hemaya.tmcls.gov.ir با وارد کردن شماره تلفن و کدملی سرپرست خانوار در سامانه و زدن گزینه «درخواست بررسی» ، درخواست شما برای بررسی دهک درآمدی ارسال خواهد شد.

پیگیری اعتراض به دهک بندی یارانه

برای پیگیری اعتراض به دهک بندی یارانه ، خانواده هایی که به این نوع دهک بندی اعتراض داشته اند و یا هنوز نمی‌دانند جزو کدام دهک محسوب می‌شوند می‌توانند با استفاده از کد ملی، با شماره تلفن گویای 09200006369 تماس بگیرند. بعد از تماس با این شماره تلفن و وارد کردن کد ملی سرپرست خانوار، شما می‌توانید استعلام یارانه معیشتی با کدملی سرپرست خانوار خود را دریافت کنید. پس از این استعلام، شما می‌فهمید علت قطع یارانه معیشتی شما چیست .

معمولا بعد از گذشت 10 روز از ثبت اعتراض به یارانه معیشتی ، جواب اعتراض به شما اطلاع داده خواهد شد. اما اگر ده روز از ثبت اعتراض یارانه معیشتی شما گذشته بود و همچنان نه پاسخی برای شما آمد و نه یارانه‌ای دریافت کردید، لازم است دوباره به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کرده و اطلاعات خود را بار دیگر برای بررسی مجدد وارد کنند.

جزئیات بیشتر پیگیری یارانه معیشتی با کد ملی در سامانه اعتراض hemayat.mcls.gov.ir ذکر شده است. با مراجعه به این سامانه میتوانید استعلام یارانه معیشتی با کدملی سرپرست خانوار را مطلع شوید.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه