قیمت دلار | قیمت دلار در بازار | قیمت دلار صرافی ملی
قیمت دلار در بازار امروز | قیمت دلار امروز چند؟
قیمت دلار امروز با نوسان همراه بود. قیمت دلار توافقی امروز با کاهش مواجه شد.
بازار متشکل امروز شاهد افت اندک قیمت دلار بود. نرخ دلار متشکل امروز با 43 هزار و 162 تومان معامله شد.
قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۴۳,۱۶۲ -۳۱.۰۰ -۰.۰۸ 11:13
۴۳,۱۹۳ ۳۷ ۰.۰۸ روز قبل
۴۳,۱۵۶ -۴۴.۰۰ -۰.۱۱ ۲ روز پیش
در ساعات پایانی دیروز، سیگنالی قوی از سوی آمریکا به بازار ایران مخابره شد. رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران در تازهترین اظهارات خود عنوان کرد که آمریکا به دنبال تغییر حکومت در ایران نیست و این کشور تجارب ناراحتکنندهای در این زمینه در خاورمیانه داشته است.
او گفت: آماده تداوم مذاکرات غیرمستقیم با ایران هستیم و آمریکا به دنبال نوشتن متن ترحیم برجام نیست. مالی بیان کرد: آمریکا تمایلی ندارد که مرده یا زنده بودن برجام را اعلام کند و گزینه نظامی دشوار و خطرناک است؛ رئیس جمهور آمریکا تنها در صورت لزوم به آن متوسل خواهد شد.
این اظهارت تاثیر خود را به شکل محدودی در بازار ارز امروز نشان داد. هر چند معاملهگران ریزش بیشتر قیمت دلار را انتظار داشتند اما این خبر توانست جو منفی حادثه اصفهان و بالا گرفتن تنشهای احتمالی ایران و اسرائیل را اندکی تلطیف کند.
قیمت دلار صرافی ملی امروز پنجشنبه 13 بهمن از سوی بانک مرکزی اعلام شد. قیمت دلار صرافی ملی با اندکی تغییر همراه بود.
براین اساس قیمت خرید دلار آمریکا 43 هزار و 174 (چهل و سه هزار و صد و هفتاد و چهار تومان) و قیمت فروش دلار آمریکا 43 هزار و 606 تومان ( چهل و سه هزار و ششصد و شش تومان) اعلام شد.
همچنین براساس اعلام صرافی بانک ملی ایران قیمت خرید یورو 46 هزار و 115 تومان ( چهل و شش هزارو صد و پانزده تومان) و قیمت فروش یورو 47 هزار و 586 تومان (چهل و هفت هزار وپانصد و هشتاد و شش تومان) است.
علی طباطبایی، کارشناس بازارهای مالی در گفتگو با تجارتنیوز درباره تاثیرپذیری بازارها از مذاکرات برجام گفت: «وقوع توافق در دو مرحله بر قیمت دلار تاثیر میگذارد. مرحله اول تاثیرپذیری قیمت دلار در صورت توافق، مربوط به هیجان اولیه است. در این مرحله ممکن است قیمتها با شدت بیشتری کاهشی شود.»
او ادامه داد: «اما مرحله دوم مربوط به تعادلبخشی در قیمت دلار است. این در حالی است که به نظر میرسد با امضای برجام، بازارهای مالی کمترین واکنش را نشان دهند.»
این کارشناس بازارهای مالی درباره تاثیر اقدامات نهاد پولی کشور برای ارسال سیگنالهای کاهشی به بازار ارز خاطرنشان کرد: «آنچه اکنون، بازار ارز را تحت تاثیر قرار داده، تورم و خروج نقدینگی از کشور است. تا زمانی که فکری برای این موارد نشود و روند تغییر نکند، کاهش قیمت دلار دستوری است.»
طباطبایی گفت: «بازارساز با روش کنترل عرضه و تقاضا، تنها به صورت موقت میتواند قیمتها را کنترل کند. یکی از عوامل کنترل قیمت دلار در بازار آزاد یا توافقی، ارزپاشی و سختگیریهای بانک مرکزی است. این موضوع ارتباطی با روند طبیعی بازار نداشته و ندارد.»
او تاکید کرد: «دولت، قیمت دلار را از ابتدای سال تا کنون با سرکوب قیمت کنترل کرد. اگر شرایط تغییر اساسی داشته باشد، سناریوها نیز تغییر میکند.»