همسان سازی حقوق بازنشستگان | اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان

واریز معوقات همسان سازی حقوق بازنشستگان از این ماه | خبر مهم و‌فوری برای پرداخت همسان سازی

هشدار می‌دهیم که هر چه سریعتر تکلیف ۲۵درصد معوقه متناسب‌سازی را مشخص کنید

 واریز معوقات همسان سازی حقوق بازنشستگان از این ماه | خبر مهم و‌فوری برای پرداخت همسان سازی
کدخبر : 14698
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین از وزیر کار و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خواست زمان اجرای ۲۵ درصد باقیمانده‌ی همسان سازی حقوق بازنشستگان کارگری را مشخص کنند.او با بیان اینکه چرا باید بازنشستگان کارگری باید برای وصول تک تک مطالباتشان مطالبه‌گری کنند، افزود: در حالی  بازنشستگان کارگری از دو سال پیش در انتظار پرداخت ۲۵ درصد باقیمانده همسان سازی حقوق بازنشستگان خود هستند که همسان سازی حقوق بازنشستگان دولتی از ابتدای هر سال برای جبران تورم و گرانی‌ها اجرایی می‌شود.

حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، در گردهمایی ماهانه اعضای اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری که در محل سالن اجتماعات خانه کارگر برگزار شد، گفت: فضای اقتصادی کشور قابل دفاع نیست؛ در شرایطی هستیم که ثروتمندان روز به روز بر ثروتشان اضافه می‌شود و در مقابل وضعیتِ اقشار ضعیف جامعه بدتر و قدرتِ خرید حقوق‌بگیران کمتر می‌شود. به طوریکه اگر در سال گذشته حقوق کفاف ۱۵ روز از هزینه‌های یک ماه را می‌داد اما امروز این رقم به زیر ده روز رسیده است؛ یعنی یک کارگر و بازنشسته‌ی حداقل‌بگیر، کمتر از ده روز می‌تواند با حقوقش سر کند و حتی افزایش ۵۷درصدی حقوق، بعد از سه ماه اثر خود را از دست داده است. 

 حسن صادقی به لزوم پرداخت ۲۵درصد باقیمانده متناسب‌سازی اشاره کرد و گفت: برای گرفتنِ این ۲۵درصد کانون عالی در حال مذاکره با سازمان است و اگر آن‌ها در مذاکره موفق نشوند ما به عنوان اتحادیه پیشکسوتان به میدان می‌آییم. هشدار می‌دهیم که هر چه سریعتر تکلیف ۲۵درصد معوقه متناسب‌سازی را مشخص کنید؛ در غیر اینصورت ما به روشی غیر از مذاکره برای گرفتنِ حقمان روی می‌آوریم. آنگاه بازنده اصلی شما خواهید بود و برنده واقعی ۹۰۰ هزار الی ۱ میلیون نفر از بازنشستگانی که در انتظار پرداخت ۲۵ درصد معوقه متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ هستند.

صادقی ادامه داد: کاهش ارزش پول ملی در مقابلِ افزایش قیمت دلار، اثر خود را بر کالاهای اساسی می‌گذارد و افزایش قیمت کالاهای اساسی بیش از همه بر حقوق‌بگیران فشار وارد می‌کند. سیاستِ غلطِ دولت، افزایش قیمت ارز و فروش آن در بازار است تا از این طریق بتواند خرج و مخارج خانواده‌ی بزرگ خود را تأمین کند؛ این درواقع گرفتنِ مالیاتِ پنهان از جیبِ حقوق‌بگیران است و این سیاست، عرصه را بر کارگران و بازنشستگان تنگ کرده است. دولت باید این سیاست را کنار بگذارد. 

همسان سازی حقوق بازنشستگان

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری تأکید کرد: در چنین شرایطی، دولت در بودجه‌ای که ارائه داده سهمی برای سازمان تأمین اجتماعی ندیده است و صرفا به دنبالِ اداره‌ی خانواده‌ی خود است. سهم سازمان تأمین اجتماعی، همان سهم اقشار ضعیف جامعه است که در قانون تأمین اجتماعی به آن اشاره شده است. طبق قانون، دولت مکلف شده است هرساله سه درصد بدهی خود را در بودجه جاری کشور ببیند، اما دولت این سهم را در بودجه ۱۴۰۲ ندیده است. 

صادقی بیان کرد: بودجه‌ریزی باید جامع باشد؛ نمی‌شود دولت به خانواده‌ی خود توجه کند و دیگر اقشار جامعه را نادیده بگیرد و با سیاستهای نادرست اقتصادی، عمران و آبادی کشور را متوقف و فقر را در جامعه بگسترانَد. 

وی گفت: در بودجه‌ی ۱۴۰۲ همه‌ی سازمان‌ها و ارگان‌ها سهم برده‌اند اما وقتی به سازمان تأمین اجتماعی می‌رسیم، می‌گویند سقف بودجه نباید بالا بزند و میزان آن نباید از سقف عبور کند! در حالیکه این نکته، خلاف نص صریح برنامه ششم توسعه است؛ بنا بود تا پایان برنامه ششم توسعه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی صفر شود. 

وی بیان کرد: ما به دولت و مجلس هشدار می‌دهیم که سهم سازمان تأمین اجتماعی را در بودجه سال ۱۴۰۲ ببیند در غیر این‌صورت سکوت نمی‌کنیم. این سازمان ۲۲۰هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ کسری منابع دارد که ۱۸۰هزار میلیارد تومان از این رقم به عنوان سهم دولت دیده شده است و ۴۰هزار میلیارد تومان قرار است از فروش اموال و مستقلات تأمین شود. 

صادقی گفت: تصور نکنید تأمین اجتماعی مجموعه‌ای ثروتمند است؛ زمانی اینگونه بود، اما با سیاستهای غلط دولت‌ها این سازمان امروز فقیر شده است و لازمه‌ی بقای آن مساعدتِ دولت و مجلس است. این صندوق بین‌النسلی است و سیاست‌ها باید به گونه‌ای باشد که نسل‌های دیگر هم بتوانند از منابع آن استفاده کنند. 

وی گفت: دولت نه اصلِ بدهیِ خود را به سازمان می‌دهد و نه فرع آن را، در حالیکه طبق قانون مصوب سال ۵۴ اگر دولت به تعهدات خود عمل نکند به صورتِ تصاعدی بر بدهی او افزوده می‌شود. اما هیچ دولتی این قانون را رعایت نمی‌کند و سود مضاعف را قبول نمی‌کند. آیا ارزش پول دهه‌ی ۶۰ مساوی با ارزش پول امسال است؟! اگر دولت حاضر است اموال خود را با قیمت دهه‌ی ۶۰ واگذار کند در آن صورت ما هم نقدی بر محاسبه‌ی بدهی سازمان بدونِ در نظر گرفتنِ سودِ آن نداریم! 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در ادامه در انتقاد از تصمیمِ واگذاریِ بانک رفاه گفت: بانک رفاه را ملی اعلام کرده‌اید و ۶۷درصد آن را به وزارت اقتصاد داده‌اید تا آن را در بورس عرضه کند و بعد می‌خواهید مالیاتِ ۴۰۰میلیارد تومانی آن را از تأمین اجتماعی بگیرید؟ این با کدام مولفه عدالت اسلامی منطبق است؟ بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی است، حق ندارید آن را ملی اعلام کنید. اگر ناگزیر به واگذاری هستید این ۶۷درصد را به کارگران و بازنشستگان واگذار کنید. 

صادقی گفت: رهبری هم در زمان نوشتن برنامه ششم و هم در سیاستهای کلان نظام جامع بر پرداخت سهم صندوق‌های بیمه‌ای و حفظ دارایی‌های این صندوق‌‍‌ها تأکید داشتند. واگذاری بانک رفاه کارگران خلاف فرمایشات رهبری است چرا که این بانک، سلامت و صلابت مالی سازمان تأمین اجتماعی را حفظ می‌کند و واگذاری آن ضربه‌ی سنگینی بر سازمان تأمین اجتماعی وارد می‌کند. 

وی در ادامه گفت: در بودجه ۱۴۰۲ از دادنِ نفت به سازمان صحبت شده تا از تهاتر نفت بخشی از سرمایه سازمان، تأمین شود! این چه تصمیمی است؟ اگر صادر کردنِ نفت آسان بود، دولت خود این کار را انجام می‌داد. چرا می‌خواهید کاری کنید که این سازمان هم درگیرِ تحریم‌ها شود؟! ما نمی‌دانیم چه کسانی از تحریم سود می‌برند که حاضرند سایر سازمان‌ها هم تحریم شوند! 

صادقی گفت: دولت می‌گوید قطار پیشرفت کشور در حرکت است! چگونه قطار پیشرفت در حرکت است وقتی کارگران با حقوق یک هفته‌ای خود تنها می‌توانند یک کیلیو پنیر بخرند؟! چگونه به سمت پیشرفت می‌رویم وقتی گوشت کیلویی ۵۰۰هزار تومان است؟! 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری تصریح کرد: اگر دولت و مجلس سهم سازمان تأمین اجتماعی را در بودجه ۱۴۰۲ بر مبنای سه پیشنهادِ ۱۸۰.۱۲۰ و ۹۰هزار میلیارد تومان نبینید، سکوت نخواهیم کرد و برای تجمع آماده خواهیم شد. ما برای خوش‌آمدِ خارج‌نشینان این کار را نمی‌کنیم بلکه برای حمایت از بازنشستگان پای حرفمان می‌ایستیم و در دفاع از منافع سازمان تأمین اجتماعی که همانا منافع کارگران است، مماشات نخواهیم کرد. 

صادقی خطاب به میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، گفت: ادامه‌ی سیاستهای شما سازمان تامین اجتماعی را زمین‌گیر می‌کند. تکلیف خودتان را با ما روشن کنید، اگر مدافع بازنشستگان هستید اقدامات لازم را انجام دهید و اگر به دنبال خدمت به دولت هستید در سِمَتهای دیگر هم می‌توانید این کار را انجام دهید. بنابراین دست از سیاستهای غیر متعارف با نمایندگان ما در کانونعالی بازنشستگان بردارید و با آن‌ها در تأمین حقوق بازنشستگان همکاری کنید. 

وی در ادامه به لزوم پرداخت ۲۵درصد باقیمانده متناسب‌سازی اشاره کرد و گفت: برای گرفتنِ این ۲۵درصد کانون عالی در حال مذاکره با سازمان است و اگر آن‌ها در مذاکره موفق نشوند ما به عنوان اتحادیه پیشکسوتان به میدان می‌آییم. هشدار می‌دهیم که هر چه سریعتر تکلیف ۲۵درصد معوقه متناسب‌سازی را مشخص کنید؛ در غیر اینصورت ما به روشی غیر از مذاکره برای گرفتنِ حقمان روی می‌آوریم. آنگاه بازنده اصلی شما خواهید بود و برنده واقعی ۹۰۰ هزار الی ۱ میلیون نفر از بازنشستگانی که در انتظار پرداخت ۲۵ درصد معوقه متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ هستند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • بازنشسته
    1

    ماهم ازآقای صادقی حمایت میکنیم صددرصد

  • بازنشسته تامین اجتماعی
    0

    سلام ضمن تشکر از شما عزیزان گلم نمایندگان کانون ودیگر عزیزانی که پیگیر25درصد متناسبسازی وترمیم حقوق ما بازنشستگان تامین اجتماعی هستید ممنون وسپاسگزاریم جناب مدیرعامل تامین اجتماعی و جناب وزیرکاروتعاون چیزی به پایان سال نمانده ازشما میخواهیم که شب عیدی ما بازنشستگان راخوشحال کنیدقبل از پایان سال 25درصد را اجرایی و پرداخت شود با سپاس فراوان از شما عزیزان

  • ناشناس
    0

    ماهم ازآقای صادقی حمایت می‌کنیم صددرصد تابه حقمون برسیم

  • موسوی
    1

    سلام بر جناب آقای حسن صادقی. شیر مادر و نان پدر حلالت باشد .ممنون از این همه اخلاص و شهامت. درود بر شما.

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه