بیمه تامین اجتماعی | سوابق بیمه تامین اجتماعی

اطلاعیه مهم برای کسانیکه بیمه تامین اجتماعی هستند | هشدار تأمین اجتماعی نسبت به کلاهبرداری از بیمه‌شدگان

هر نوع تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افراد و یا نمایندگان شرکت‌هایی تحت عنوان همکار و یا نماینده سازمان تأمین اجتماعی برای تقاضای وجه در قبال ارائه کارت هوشمند درمان، بیمه تکمیلی و هر خدمت بیمه‌ای و درمانی قطعا کلاهبرداری است و در حال حاضر، صدور هیچ‌گونه کارتی (با عنوان کارت سلامت و...) در دستور کار سازمان تأمین اجتماعی قرار ندارد.

اطلاعیه مهم برای کسانیکه بیمه تامین اجتماعی هستند | هشدار تأمین اجتماعی نسبت به کلاهبرداری از بیمه‌شدگان
کدخبر : 14894
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

​بیمه بیکاری در نظام بیمه تأمین اجتماعی درواقع جبران بخشی از زیانی است که کارگر در اثر از دست دادن شغل خود متحمل می‌شود و جزو جدایی‌ناپذیر تأمین اجتماعی است. اما سازمان تأمین اجتماعی به دلیلِ کسریِ منابع و عدم تعادل بین منابع و مصارف، قانونی را که در سال ۶۹ مصوب شد، تغییر داد تا با کاهشِ مشمولانِ دریافتِ این مستمری بارِ مالیِ کمتری از پرداختِ بیمه بیکاری به دوش بکشد.در سال ۱۳۸۴ طی تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت کار و سازمان تأمین اجتماعی، دایره‌ی حمایتی قانون بیمه‌بیکاری بیمه تامین اجتماعی تنگ‌تر شد و از آن به بعد دریافتِ مستمریِ بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی برای تعداد بسیاری از بیمه‌شدگان میسر نبود. 

هر نوع تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افراد و یا نمایندگان شرکت‌هایی تحت عنوان همکار و یا نماینده سازمان تأمین اجتماعی برای تقاضای وجه در قبال ارائه کارت هوشمند درمان، بیمه تکمیلی و هر خدمت بیمه‌ای و درمانی قطعا کلاهبرداری است و در حال حاضر، صدور هیچ‌گونه کارتی (با عنوان کارت سلامت و...) در دستور کار سازمان تأمین اجتماعی قرار ندارد.

علیرغم هشدارهای مکرر سازمان تأمین اجتماعی و تأکید این سازمان مبنی بر اینکه هیچگاه تماسی از سوی این سازمان برای دریافت وجه در قبال خدماتی از قبیل ارائه کارت هوشمند درمان، کارت طلایی و... با بیمه شدگان و بازنشستگان انجام نمی‌شود، متاسفانه شاهد فریب برخی از بازنشستگان و بیمه شدگان توسط افراد کلاه بردار هستیم.

بیمه شدگان و بازنشستگان توجه داشته باشند که در مواردی کلاهبرداران پس از دسترسی به برخی اطلاعات افراد از قبیل نام و نام خانوادگی، کد ملی، نشانی و شماره تلفن افراد و یا شعبه محل بیمه پردازی اقدام به تماس و مراجعه می‌کنند و لازم است که عموم مردم و بویژه بیمه شدگان و بازنشستگان به صرف مشاهده برخی اطلاعات و یا ظاهر موجه افراد فریب نخورند و در صورت مواجه با هر نوع درخواست مشکوک، بلافاصله موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

بار دیگر از بیمه شدگان و بازنشستگان عزیز سازمان تأمین اجتماعی درخواست می‌شود، توجه داشته باشند که الکترونیکی شدن نسخه نویسی و حذف دفترچه‌های تأمین اجتماعی به هیچ عنوان منجر به دریافت وجه از بیمه شدگان و بازنشستگان به منظور ارائه کارت نخواهد شد.

بیمه‌شدگان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در صورت مواجهه با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افرادی برای دریافت وجه؛ موضوع را به پلیس و مراجع قضایی اطلاع دهند و برای کسب اطلاع بیشتر و دریافت مشورت با مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس بگیرند.

بیمه تامین اجتماعی

سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری، مبالغی را به طور ماهیانه به بازنشستگان تحت پوشش خود پرداخت می‌کنند که این مبلغ، حقوق بازنشستگی نامیده می‌شود.

انتقال حقوق بازنشستگی بعد از فوت یکی از سؤالاتی است که بسیار پرسیده می‌شود.  انتقال حقوق بازنشستگی بعد از فوت  از جمله افرادی که از حقوق بازنشستگی بهره‌مند می‌شود، فرزند یا فرزندان بازنشسته بوده که پس از فوت پدر یا مادر خود، از حقوق بازنشستگی او بهره‌مند می‌شوند. نحوه انتقال حقوق بازنشستگی به فرزند، تابع مراحل و شرایط خاصی بوده که در مورد حقوق بازنشستگی تأمین اجتماعی و خدمات کشوری، دارای تفاوت‌هایی است. همراه مجله اینترنی دلتا باشید.

حقوق مادر پس از فوت، به شوهر وی، فرزندان و پدر و مادر او می‌رسد. شرایط دریافت مستمری مادر، در دو قانون تأمین اجتماعی و استخدام کشوری، دارای تفاوت‌های زیادی بوده و نحوه تعیین تکلیف حقوق مادر بعد از فوت، برای مشمولین تأمین اجتماعی، از طریق سامانه خدمات اینترنتی تأمین اجتماعی و برای افراد تحت شمول قانون استخدام کشوری، با مراجعه حضوری به اداره محل خدمت مادر است.

انتقال حقوق بازنشستگی به فرزند بعد از فوت که از نظر قانون تأمین اجتماعی و قانون استخدام کشوری، مجاز بوده، تابع شرایطی است که در ادامه، به توضیح این شرایط، می‌پردازیم.

فرزند دختر، برای برخورداری از حقوق بازنشستگی پدر و مادر خود و استفاده از بیمه تأمین اجتماعی یا خدمات درمانی آنها، دارای محدودیت سنی نبوده و تا زمانی که ازدواج‌نکرده و دارای شغل نیست، می‌تواند برای انتقال حقوق بازنشستگی پدر یا مادر خود، اقدام نماید.

فرزند پسر، حداکثر تا ۲۰ سالگی، حق برخورداری از حقوق بازنشستگی پدر و مادر خود را داشته و بعدازاین سن، تنها در شرایط معلولیت و از کارافتادگی یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی، حق انتقال حقوق بازنشستگی پدر یا مادر خود را خواهد داشت.

نحوه این انتقال در مورد بازنشستگان تأمین اجتماعی از طریق ورود به سامانه خدمات اینترنتی تأمین اجتماعی و در مورد کارمندان دولت به روش مراجعه حضوری به اداره محل خدمت متوفی است.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه