همسان سازی حقوق بازنشستگان | اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان
تامین اعتبار همسان سازی حقوق بازنشستگان | واریز 25 درصد همسان سازی حقوق بازنشستگان از شنبه
وی از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خواست تا برای تامین اعتبار همسان سازی حقوق، بیمه تکمیلی و اجرای رتبه بندی برای معلمان بازنشسته اقدام کند.
دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین از وزیر کار و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خواست زمان اجرای ۲۵ درصد باقیماندهی همسان سازی حقوق بازنشستگان کارگری را مشخص کنند.او با بیان اینکه چرا باید بازنشستگان کارگری باید برای وصول تک تک مطالباتشان مطالبهگری کنند، افزود: در حالی بازنشستگان کارگری از دو سال پیش در انتظار پرداخت ۲۵ درصد باقیمانده همسان سازی حقوق بازنشستگان خود هستند که همسان سازی حقوق بازنشستگان دولتی از ابتدای هر سال برای جبران تورم و گرانیها اجرایی میشود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: باید روشها و ظرفیتهای مختلف تامین منابع پایدار برای پرداخت حقوق بازنشستگان در سطح استانها و شرکتها شناسایی شده تا در قالب یک برنامه کارشناسی نسبت به اجرای آن اقدام شود.
نعمت الله ترکی در جریان سفر خود به استان اصفهان در جمع روسای کانونهای بازنشستگان این استان با ابراز خرسندی برای حضور در جمع بازنشستگان استان اصفهان، اظهارکرد: بازنشستگان در سنی قرار دارند که ما به عنوان صندوق باید خدمات مناسب و قابل استفادهای به این عزیزان ارائه دهیم، چراکه دسترنج سالها تلاش و خدمت صادقانه در اختیار صندوق به امانت گذاشته شده است و اکنون چشم انتظار خدمت رسانی درست هستند. اصولا فلسفه ابلاغ نظام تامین اجتماعی و نظام بیمهای هم به همین دلیل بوده است.
ترکی، معیشت بازنشستگان را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: معیشت جزو الزامات و مسالهای است که نمی توان به راحتی از آن عبور کرد. بنابراین همسان سازی و تامین معیشت بازنشستگان مهم است و صندوق، دولت و مجلس باید در این زمینه به جمع بندی برسند و قوانین مشخص و شفافی برای حل مشکلات بازنشستگان نوشته و اجرا شود.
وی تاکید کرد: ما برای تامین منابع پرداخت حقوق بازنشستگان نیازمند درآمد پایدار هستیم و بنابراین باید هدف گذاری و برنامهریزی در همه استانها انجام شود تا روشها و ظرفیتهای دستیابی به درآمد پایدار شناسایی و اجرایی شود.
او افزود: این وظیفه ما به عنوان صندوق بازنشستگی است که ظرفیتهای لازم را در هر استان و هر یک از شرکتها شناسایی کنیم و روشهایی را برای تامین شدن منابع پرداخت حقوق بکار بگیریم و صندوق باید از وابستگی به دولت و منابع عمومی رها شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به سن بازنشستگی در کشورمان گفت: درحالیکه سن امید به زندگی در کشورمان به ۷۶ سال رسیده، اما افراد در سنین بسیار پایین و درحالیکه هنوز از لحاظ کاری جوان هستند، از سیستم خارج میشوند و این یک آسیب جدی هم به خود افراد و هم به نظام بازنشستگی است.
درابتدای این نشست، «علیرضا غفراللهی» ضمن عرض خیر مقدم به مدیرعامل صندوق بازنشستگی و همچنین نماینده استان در مجلس شورای اسلامی، درخصوص عملکرد صندوق بازنشستگی استان توضیحاتی ارائه داد.
پس از آن روسای کانونهای بازنشستگی استان درخصوص مشکلات خانه امید استان، وضعیت معیشت بازنشستگان، همسان سازی حقوق، بیمههای تکمیلی و درمانی، وام، گردشگری، مسابقات ورزشی، بنگاههای اقتصادی و هلدینگهای صندوق صحبت و نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.
پویان فر، رئیس کانون بازنشستگان آموزش و پرورش در این نشست، اظهارکرد: در دسترس بودن و پاسخگو بودن مدیران صندوق بازنشستگی برای روسای کانونهای بازنشستگی از اهمیت ویژهای برخودار است.
وی از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خواست تا برای تامین اعتبار همسان سازی حقوق، بیمه تکمیلی و اجرای رتبه بندی برای معلمان بازنشسته اقدام کند.
رئیس کانون بازنشستگان آموزش و پرورش استان اصفهان، از دکتر ترکی برای رسیدگی به احکام ۱۵درصد بازنشستگان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی قدردانی کرد و افزود: این احکام ماهها مانده بود و این بازنشستگان چشم انتظار بودند که خوشبختانه این اقدام عملیاتی شد. امیدوارم این اقدام برای سایر مطالبات بازنشستگان نیز اجرا شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، پویانفر در ارتباط با تعداد نیروهای اندک مدیریتهای استانی صندوق بازنشستگی کشوری نیز گفت: این افراد گاهی روزهای تعطیل هم مشغول کار هستند و با حضور در ادارات خود به مسائل بازنشستگان رسیدگی می کنند.
در پایان این نشست، روسای کانونهای بازنشستگی استان با اهدای لوح تقدیر از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری قدردانی کردند.