فروش فوری ایران خودرو | ثبت نام ایران خودرو | قرعه کشی ایران خودرو
فوری/آغاز فروش فوری ایران خودرو با پژو 206 | پیش فروش پژو 206 از سر گرفته شد
قرار است پژو 206 که در بهمن سال گذشته تولید آن متوقف شده بود، به خط تولید بازگردد. این خودرو با اخذ دوباره استانداردهایی جدید مجددا تولید خواهد شد.
طرح فروش فوری ایران خودرو با توجه به قانون ابلاغی از وزارت صمت هر چند وقت یکبار اجرایی می شود. طرح فروش فوری ایران خودرو، فرصت خوبی برای خرید با قیمت ارزانتر در بازار خودرو برای افراد است. فروش فوری ایران خودرو هر چند وقت یک بار تمدید شده و برای اطلاع رسانی به افراد اعلام می گردد. در طرح فروش فوری ایران خودرو، اتوموبیل های تولید ملی و ساخت خود کشور به فروش می رسند. فروش فوری ایران خودرو باعث معرفی خودرو های ملی نیز می شود.
بهمن ماه سال 1401 خودرو 206 از خط تولید خارج شد. پس از توقف تولید سمند و پژو 405 نوبت به پژو 206 رسیده بود. با این حال در همان زمان نیز اعلام شد که توقف تولید این خودرو به معنای خارج شدن همیشگی آن از خط تولید نیست. حالا شرکت ایران خودرو اعلام کرده که پژو 206 با استانداردهایی جدید تولید و عرضه میشود.
در استانداردهای جدید دی لایت بر روی خودرو نصب خواهد شد. 206 در تیپهای 2 و 3 و با موتوری 1/4 لیتری عرضه میشود. بهرهمندی از دریچه گاز برقی و استاندارد آلایندگی یورو 5 از ویژگیهای پیشرانه تییو3آ جدید این خودرو است. موتور محصول ایران خودرو 75 اسب بخار قدرت و گشتاور 118 نیوتن متری دارد./کاماپرس
قیمت کارخانه محصولات ایران خودرو برای اعلام شد.
بر این اساس رانا پلاس ۳۲۱ میلیون، تارا اتوماتیک ۴۹۰ میلیون، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۴۰۰ میلیون، پژو پارس سفارشی ۲۸۸ میلیون و سورن پلاس تیپ یک ۳۳۱ میلیون تومان اعلام شد.
با مطالعه جدول زیر اطلاعات کاملی درباره قیمت روز انواع خودروهای ایران خودرو به دست خواهید آورد.
قیمت روز انواع محصولات ایران خودرو
نام خودرو قیمت بازار (تومان) قیمت کارخانه (تومان)
وانت آریسان 2 ۴۱۲,۰۰۰,۰۰۰ ۲۸۵,۰۰۰,۰۰۰
سورن پلاس (تیپ 1) ۶۰۷,۰۰۰,۰۰۰ ۳۳۱,۲۸۴,۰۰۰
سورن پلاس (تیپ 2) ۶۱۸,۰۰۰,۰۰۰ ---
سورن پلاس (تیپ 3) ۶۳۳,۰۰۰,۰۰۰ ---
سورن پلاس دوگانهسوز (تیپ 1) ۶۵۷,۰۰۰,۰۰۰ ۳۷۲,۴۰۷,۰۰۰
سورن پلاس دوگانهسوز (تیپ 3) ۶۷۳,۰۰۰,۰۰۰ ---
دنا پلاس (تیپ 1) ۷۰۲,۰۰۰,۰۰۰ ۳۲۴,۰۰۰,۰۰۰
دنا پلاس توربو (6 سرعته) ۸۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ۴۴۸,۰۰۰,۰۰۰
دنا پلاس توربو اتوماتیک ۹۴۷,۰۰۰,۰۰۰ ۵۴۴,۰۴۵,۰۰۰
پژو پارس ۵۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ۲۵۷,۷۸۹,۰۰۰
پژو پارس سفارشی ۵۹۲,۰۰۰,۰۰۰ ۲۸۸,۳۷۳,۰۰۰
پژو پارس سفارشی ELX ۶۱۹,۰۰۰,۰۰۰ ۳۲۴,۶۴۶,۰۰۰
پژو پارس TU5 ۷۱۳,۰۰۰,۰۰۰ ۲۷۲,۹۶۹,۰۰۰
پژو پارس TU5 سفارشی ۷۳۵,۰۰۰,۰۰۰ ۲۹۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو پارس TU5 سفارشی ELX ۷۹۷,۰۰۰,۰۰۰ ۳۳۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو 206 تیپ 2 ۵۶۹,۰۰۰,۰۰۰ ۲۱۴,۸۷۰,۰۰۰
پژو 206 تیپ 3 (پانوراما) ۶۱۷,۰۰۰,۰۰۰ ۲۵۹,۰۰۰,۰۰۰
پژو 207 دندهای (فرمان هیدرولیک) ۶۹۹,۰۰۰,۰۰۰ ۳۱۰,۱۴۴,۰۰۰
پژو 207 دندهای (فرمان برقی) ۷۲۵,۰۰۰,۰۰۰ ۳۱۸,۱۴۴,۰۰۰
پژو 207 دندهای (پانوراما) ۷۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳۴۳,۴۱۵,۰۰۰
پژو 207 اتوماتیک ۹۷۰,۰۰۰,۰۰۰ ۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو 207 اتوماتیک (پانوراما) ۱,۰۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ---
پژو 207 اتوماتیک MC ۸۵۳,۰۰۰,۰۰۰ ۴۱۷,۷۶۰,۰۰۰
رانا پلاس ۵۶۹,۰۰۰,۰۰۰ ۳۲۱,۰۰۰,۰۰۰
رانا پلاس (پانوراما) ۶۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳۴۲,۵۳۱,۰۰۰
تارا دستی ۷۴۸,۰۰۰,۰۰۰ ۳۹۳,۱۳۴,۰۰۰
تارا اتوماتیک ۹۰۸,۰۰۰,۰۰۰ ۴۹۰,۵۵۱,۰۰۰
هایما اس 5 ( S5 ) پلاس ۱,۵۱۵,۰۰۰,۰۰۰ ۸۰۵,۰۰۰,۰۰۰
هایما اس 7 ( S7 ) پلاس ۱,۶۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ۸۴۷,۰۰۰,۰۰۰
هایما اس 7 ( S7 ) پلاس سفارشی ۱,۷۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۹۴۱,۰۰۰,۰۰۰
هایما 8 اس ( 8S ) ۲,۲۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
پیکاپ فوتون . بنزینی (اتوماتیک) ۲,۵۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۶۳۷,۰۰۰,۰۰۰
پیکاپ فوتون . دیزل ۱,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۳۴۳,۰۰۰,۰۰۰
مهرماه سال ۱۴۰۱ایران خودرو طی مراسمی به صورت رسمی از TF21 رونمایی کرد. این خودرو از لحاظ ابعادی، مشابه خودروی پژو ۲۰۶ است اما با ظاهری کاملا متفاوت.
نسخه اولیهای که از این خودرو در مراسم رونمایی شد، ظاهر چندان جذابی ندارد و انتظار ظاهر عجیب و غریب از این محصول نیز نداشتیم. چراکه قرار است TF21 یک محصول اقتصادی از ایران خودرو باشد.
در قسمت جلوی خودرو از خطوط خمیده استفاده شده اما قسمت عقب از خطوط شکسته و خشن. بنابراین پشت خودرو، هیچ شباهتی با بخش جلویی ندارد.
اما استفاده از رینگهای آلومینیومی برای TF21 که یک محصول اقتصادی است، در سری محصولات ایران خودرو جای امیدواری دارد. چراکه خودروهای دناپلاس و تارا که جزو محصولات گران قیمت این شرکت محسوب میشوند، با رینگهای فولادی نیز به بازار عرضه میشود.
به دلیل اینکه خودروی معرفیشده در مراسم، نسخه اولیه TF21 بوده و احتمالا تغییراتی در آینده روی آن اعمال شود، بازدیدکنندگان نتوانستند نمای داخلی خودرو را مشاهده کرده و به بررسی آن بپردازند.
اما ایران خودرو یک تصویر از داخل کابین آن منتشر کرد. با دقت در این تصویر، میتوان فهمید که این خودرو از یک کابین ساده بهره میبرد و فرمانی مشابه با محصول رانا پلاس دارد. یک نمایشگر وسط کنسول کار شده و دریچههای تهویه مطبوع، با طرح چندضلعی روی داشبورد کار شده است.
طبق ادعای شرکت ایران خودرو، TF21 طوری طراحی شده که میتوان آپشنهای بهروز را نسبت به تیپهای مختلف، روی آن نصب کرد.
این شرکت از همان ابتدای معرفی این محصول، به قیمت پایین و توانایی پاس کردن استانداردهای 85 گانه آن اشاره کرد. درنتیجه استاندارد تصادف با عابرپیاده، سیستم کنترل پایداری، حالت رانندگی اکو، کروزکنترل و سنسور فشار باد تایر، جزو آپشنهایی است که باید روی این خودرو مشاهده کنیم.
امید است شرکت ایران خودرو همانند محصولات قبل، به دلیل هزینه بالا آپشن کنترل پایداری یا ESP را از این خودرو نیز حذف نکند. زیرا این سیستم، یکی از حیاتیترین مواردی است که یک خودروی روز باید داشته باشد.
طبق اعلام شرکت، طراحی جزئیات این خودرو قرار است تا پایان تیر ماه ۱۴۰۲به پایان برسد.
بعد از پایان مرحله طراحی، چند ماهی طول میکشد تا شرکت ایران خودرو خط تولید TF21 را راهاندازی کرده و به تولید انبوه برساند. درنتیجه به احتمال بالا در سال 1402 شاهد عرضه این محصول به بازار باشیم.