یارانه معیشتی | ثبت نام یارانه جدید

حساب سرپرستان خانوار پرپول شد | واریز یارانه 1 میلیون و 800 هزار تومانی عید قربان برای این دهک ها

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: دولت سیزدهم هیچ برنامه ای برای قطع یارانه ندارد بلکه در حمایت از اقشار نیازمند رقم یارانه را تا ۲۰ درصد افزایش داده است.

حساب سرپرستان خانوار پرپول شد | واریز یارانه 1 میلیون و 800 هزار تومانی عید قربان برای این دهک ها
کدخبر : 17826
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طبق ماه های گذشته یارانه معیشتی بهمن ماه نیز به حساب سرپرستان واریز می شود. یارانه معیشتی این ماه نیز طبق روال قبل به صورت نقدی است. میزان یارانه معیشتی بهمن ماه 400 هزار تومان است. هنوز سایتی برای ثبت نام جدید یارانه معیشتی اعلام نشده است. در ادامه آخرین خبر از یارانه معیشتی را می خوانیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: دولت سیزدهم هیچ برنامه ای برای قطع یارانه ندارد بلکه در حمایت از اقشار نیازمند رقم یارانه را تا ۲۰ درصد افزایش داده است.

بهروز رحیم زاده عصر چهارشنبه در نشست مشترک با مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت برای هماهنگی بیشتر در اجرای طرح خرید الکترونیکی یارانه بگیران اظهار کرد: یک هزار و ۵۰۰ فروشگاه در استان اردبیل مجهز به سامانه خرید الکترونیکی با کارت یارانه شده که سرپرستان خانوارها می‌توانند با مراجعه به این فروشگاه‌ها خرید خود را انجام دهند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر برای ماه آینده کارت یارانه تمامی سرپرستان خانوارها شارژ شده و می‌توانند به ازای ۸۰ درصد خرید کالا از ۲۰ درصد افزایش یارانه استفاده کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: شرط بهره‌مندی از افزایش ۲۰ درصدی یارانه، خرید کالا از فروشگاه‌های تعیین شده تا سقف ۸۰ درصد است که در استان اردبیل آرام آرام شاهد استقبال خانواده‌ها از این طرح هستیم.

رحیم زاده افزود: این خرید و استفاده از مبلغ یارانه شرایط اختیاری دارد ولی برای دهک‌های اول تا سوم در کنار پرداخت ۴۰ هزار تومان یارانه، با خرید ۸۰ درصد این مبلغ می‌توانند از ۲۰ درصد افزایش یارانه نیز به سرعت استفاده کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد افزایش یارانه برای اقشار نیازمند شارژ شده و در روزهای اخیر می‌توانند خرید خود را انجام دهند.

رحیم زاده با بیان اینکه شرایط خوبی با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت در اجرای این طرح فراهم شده است، اضافه کرد: نظارت‌ها به حدی است تا خانوارها بتوانند کالاهای اساسی خود را از طریق فروشگاه‌های تعیین شده در شهرها و روستاها تهیه کنند.

وی به شایعات منتشر شده در مورد قطع یارانه اشاره کرد و ادامه داد: دولت هیچ برنامه‌ای برای قطع یارانه ندارد و در این زمینه بارها اعلام کرده که تصمیم گیری‌های جدید از طریق رسانه‌های معتبر در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرد.

رحیم زاده نگرانی برخی از صاحبان فروشگاه‌ها را در اتصال به این شبکه و تشدید مالیات یادآور شد و بیان کرد: خرید و فروش خانوارهای دارای کارت یارانه از این فروشگاه‌ها نمی‌تواند به افزایش پرداختی مالیات آنها منجر شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: نباید به شایعات منتشر شده در ابعاد مختلف بها بدهیم بلکه ضروری است با اطلاع رسانی‌های به موقع آحاد جامعه را ترغیب و تشویق به خرید کالا و بهره‌مندی از افزایش ۲۰ درصد یارانه بکنیم.

یارانه معیشتی

علیرضا عسگریان در گفت‌ وگو با ایسنا، درخصوص آخرین تغییر و تحولات خانوارهای ایرانی از نظر اقتصادی و با بیان اینکه خط فقر در ایران توسط ۱۲ دستگاه رصد می‌شود، اظهار کرد: خط فقر به چند صورت مطرح می‌شود؛ به طور مثال در خط فقر تغذیه‌ای امکان دارد خانواده‌ای در وضعیت بدی قرار نداشته باشد اما دچار سوء تغذیه باشد. در برخی مدارس شهرهای بزرگ نیز برخی دانش‌آموزان به دلیل خوردن تنقلات می توانند دچار سوء تغذیه شوند.

وی ادامه داد: از همین رو رصد خط فقر اعداد مختلفی را بیان می‌دارد که بعضا به دنبال آن اختلاف نظراتی را ایجاد می کند. بعضی خط فقر را بالاتر در نظر می گیرند، چرا که عوامل متعددی در تعریف خط فقر تاثیر دارد. به هرحال اعلام رسمی خط فقر نیازمند دستگاهی رسمی است که همه مجوزهای لازم را برای اعلام این موضوع داشته باشد.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه کمیته امداد امام خمینی به طور متمرکز در زمینه فقر تغذیه‌ای کار می‌کند و در این زمینه آماری به دست آورده است، گفت: برای اینکه یک نفر بتواند سلامت خود را حفظ کند و این سلامت بین‌نسلی باشد، توجه به عدم فقر تغذیه‌ای مهم است و این درحالیست که امکان دارد یک نفر از نظر مالی در وضعیت متوسطی قرار داشته باشد اما از نظر تغذیه‌ای به خودش نرسد. البته ممکن است یک نفر از نظر تغذیه‌ای فقیر باشد و نتواند به وضعیت تغذیه‌ای خود رسیدگی کند. در فقر تغذیه‌ای چنین تناقضی وجود دارد و به دلیل اینکه یک مرکز رسمی در این زمینه نمی‌تواند به طور دقیق صحبت کند، در وزارت رفاه به دنبال دریافت این هستیم تا برآوردی از خط فقر داشته و با مجوزی با عنوان مرجع رسمی آن را اعلام کنیم، البته دریافت مجوز هم به این راحتی نیست. باید بسیاری از دستگاه‌های مختلف را اقناع کنیم زیرا اعلام خط فقر دارای ابعاد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است و از همین رو باید تمام عوامل ذی مدخل را همسو کنیم.

وی با تاکید بر اهمیت و ضرورت دهک‌بندی و آزمون وسع در کشور، تصریح کرد: تصور کنید دولت قصد دارد به گروه‌های آسیب‌پذیر کمک کند،  این کار باید با استفاده از داده‌های کافی، به روز و دقیق، انجام گیرد تا این کمک با هدفگذاری درست به جامعه هدف برخورد کند. پس اولین گام بهره گیری از پایگاه رفاه ایرانیان و بهنگام سازی و به‌روز رسانی داده‌ها و آزمون وسع است که خوشبختانه اکنون در وضعیت قابل قبولی قرار دارد.

به گفته معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پایگاه رفاه ایرانیان دارای ۱۱ شاخص اساسی است که براساس این شاخص‌ها به صورت هوشمند عمل می‌کند. البته گاهی در دل این شاخص‌ها اشکالاتی هم ممکن است وجود داشته باشد، اما معدل آن قابل قبول است.

عسگری تصریح کرد: آزمون وسع براساس حساب بانکی، تراکنش‌ها، ساختار و تعداد خانواده، سفرهای خارجی، تعداد وسایل نقلیه و ملک و میزان حقوق، استحقاق‌سنجی و وضعیت را بررسی و سپس با استفاده از این استحقاق‌سنجی اقدام به تحلیل دهک‌بندی‌ها می‌کند. حال اگر بخواهد خیلی دقیق‌تر بگوید باید "صدک بندی" انجام شود که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اکنون در حال انجام این کار است. همچنین علی رغم این موارد، اختلافاتی وجود دارد، به این ترتیب که اگر بخواهیم یارانه را بین همه افراد توزیع کنیم، اعتراض در پایین‌ترین سطح ممکن قرار می‌گیرد و اگر بخواهیم یارانه را به صورت عادلانه توزیع کنیم، به هر نسبتی که یارانه عادلانه‌تر توزیع شود اعتراض بیشتر خواهد شد، چرا که عده‌ای از دریافت یارانه حذف و عده‌ای مشمول دریافت یارانه خواهند شد. در حال حاضر قرار بر این است که توزیع یارانه به صورت عادلانه انجام شود، هرچند می‌دانیم اعتراضاتی شکل می گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • زهرازهرونی
    0

    من یارانه داشتم ولی حالابه من یارانه ندادن چراکجابرم ثبت نام کنم ممکن راهنمایم کنین

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه