فروش فوری خودرو | قرعه کشی خودرو | ثبت نام خودرو

آغاز دور جدید فروش فوری خودرو در سامانه یکپارچه | دور جدید فروش فوری خودرو با قیمت های جدیدو تحویل فوری

شورای رقابت مجوز افزایش قیمت خودروهای مونتاژی را صادر کرد.

آغاز دور جدید فروش فوری خودرو در سامانه یکپارچه | دور جدید فروش فوری خودرو با قیمت های جدیدو تحویل فوری
کدخبر : 18291
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

  بر این اساس بهمن موتور و کرمان موتور هم قیمت خودروهای چینی مونتاژی خود که در سامانه یکپارچه به فروش رسیده بود اما تکمیل ثبت نام آن به دلیل مشخص نبودن قیمت کامل نشده بود را اعلام کردند. بر این اساس قیمت جک S۵ از شاسی بلندهای چینی حدود ۱۱۱ میلیون تومان افزایش یافت. قیمت دیگنیتی پرایم، شاسی بلند پرفروش چینی نیز حدود ۲۰۶ میلیون بالا رفت. قیمت جک J۴ از خودروهای سامانه یکپارچه که فروش اقساطی آن نیز آغاز شده است نیز ۱۳۲ میلیون افزایش یافته است.

 در جدول زیر قیمت نمایندگی خودروهای چینی را مشاهده می‌کنید. خودروهای سامانه یکپارچه به قیمت نمایندگی به فروش می رسد.

نام محصول مدل ساخت کارکرد (کیلومتر) قیمت (تومان)

دیگنیتی پرایم ۱۴۰۲ |بهمن موتور صفر (قیمت نمایندگی) ۱,۲۴۹,۰۰۰,۰۰۰

فیدلیتی پرایم (تیپ ۱) ۱۴۰۲ |بهمن موتور صفر (قیمت نمایندگی) ۱,۱۲۳,۰۰۰,۰۰۰

فیدلیتی پرایم (تیپ ۲) ۱۴۰۲ |بهمن موتور صفر (قیمت نمایندگی) ۱,۱۴۸,۰۰۰,۰۰۰

جک J۴ ۱۴۰۲ |کرمان موتور صفر (قیمت نمایندگی) ۷۶۵,۸۹۰,۰۰۰

جک S۵ ۱۴۰۲ |کرمان موتور صفر (قیمت نمایندگی) ۱,۲۴۶,۸۹۰,۰۰۰

جک S۳ ۱۴۰۲ |کرمان موتور صفر (قیمت نمایندگی) ۹۱۰,۴۵۰,۰۰۰ 

کی ام سی J۷ ۱۴۰۲ |کرمان موتور صفر (قیمت نمایندگی) ۱,۲۸۱,۸۸۰,۰۰۰ 

کی ام سی K۷ ۱۴۰۲ |کرمان موتور صفر (قیمت نمایندگی) ۱,۶۰۲,۵۹۰,۰۰۰

قیمت‌های خودروهای چینی (جدول بالا) پایه هستند و هزینه‌های جانبی (مالیات بر ارزش افزوده، شماره گذاری، بیمه و …) نیز به آنها اضافه می‌شود. بنابراین اگر قصد خرید خودروهای چینی از سامانه یکپارچه را دارید هنگام تحویل حدود ۱۳ درصد به مبلغ پایه آن اضافه خواهد شد.

فروش فوری خودرو

مدیر مرکز ملی رقابت درباره احتمال ورود شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودروهای تجاری، گفت: بررسی انحصاری‌بودن یا نبودن بازار خودروهای تجاری، به دستور وزارت صمت، توسط مرکز ملی رقابت در حال انجام است و هنوز نتیجه‌ به شورای رقابت اعلام نشده است.

سپهر دادجوی توکلی، مدیر روابط عمومی مرکز ملی رقابت درباره قیمت گذاری خودروهای تجاری، گفت: براساس درخواست وزارت صمت، مرکز ملی رقابت در حال مطالعه برای تشخیص انحصاری‌بودن یا نبودن بازار خودروهای تجاری است.

وی افزود: بررسی ‌این موضوع از سوی مرکز ملی رقابت، در مرحله کارشناسی است تا تشخیص داده شود که آیا بازار خودروهای تجاری براساس شاخص‌های رقابت‌پذیری، انحصاری است یا خیر؟‌

مدیر روابط عمومی مرکز ملی رقابت بیان داشت: بررسی این کار فرآیندی زمان‌بر است و همانطور که اشاره شد فعلا این موضوع در مرحله تحقیق و‌ بررسی‌های ‌مرکز ملی رقابت است و به شورای رقابت نرسیده و نتیجه‌ای هم به شورا اعلام نشده است.

شورای رقابت در بهمن ماه ۱۴۰۱ «دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری» را تدوین و ابلاغ کرد که براساس این دستورالعمل بازار خودروهای سواری تولید داخل و مونتاژی انحصاری تشخیص داده شد.

براین اساس شورای رقابت به مسئله قیمت‌گذاری خودروها ورود کرد و در فروردین ماه امسال قیمت تعدادی از خودروهای تولید داخل دو خودروساز بزرگ کشور یعنی ایران خودرو و سایپا را مصوب کرد و بعد از آن نیز در اردیبهشت ماه قیمت ۱۷ خودروی مونتاژی برای اولین بار مصوب شد.

نکته حائز اهمیت درباره قیمت مصوب خودروهای مونتاژی کاهش قیمت بین ۱۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومانی این قیمت‌ها نسبت به قیمت‌های کارخانه‌ای بود.

براساس اعلام شورای رقابت قیمت‌گذاری سایر خودروهای تولید داخل و مونتاژی نیز در دستور کار این شورا قرار دارد اما در ابتدا باید قیمت‌های کارشناسی را سازمان حمایت در اختیار شورا قرار دهد تا این قیمت‌ها در شورا رقابت بررسی شود.

مرکز ملی رقابت اعلام کرد: تبصره الحاقی به بند ۴ ماده ۴ دستورالعمل ۵۴۳ شورای رقابت، توسط رئیس شورا و مرکز ملی رقابت به وزارت صمت، خودروسازان و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ابلاغ شد.

تبصره ابلاغی بر اساس رأی شماره ۱۲۷/۰۲/ه ت هیأت تجدید نظر شورای رقابت، به شرح زیر است:

"کسانی که دارای پلاک انتظامی فعال هستند و عمر خودرو موضوع پلاک مذکور بیش از ۵ سال باشد از ممنوعیت فوق مستثنی هستند"

بر اساس این تبصره کسانی که دارای پلاک انتظامی فعال هستند و بیش از ۵ سال از عمر خودروشان می گذرد می توانند در مراحل بعدی فروش خودرو در سامانه یکپارچه شرکت کنند.

مهدی تقدسی در گفت و گو با تسنیم با بیان این که نتایج نوبت‌دهی دور دوم عرضه یکپارچه خودرو  اعلام می شود گفت: تحویل خودرو به متقاضیان بر اساس زمانبندی اعلام شده در سامانه یکپارچه فروش خودرو، انجام می‌شود.

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو افزود:‌ امروز از ساعت 14 ثبت نام کنندگان در دومین دوره ثبت نام خودرو در سامانه یکپارچه می توانند با مراجعه به سایت سامانه یکپارچه از زمان تحویل خودرو خویش مطلع شوند.

وی گفت: بعد از اعلام نتایج نوبت دهی، بانک‌ها مکلفند پول‌های بلوکه شده متقاضیان خرید خودرو را آزاد کنند تا مردم بتوانند این پول را از حسابشان برداشت کنند.

مدیر سامانه یکپارچه خودرو گفت: تعدادی از افرادی که در مرحله نخست فروش خودرو در سامانه یکپارچه شرکت کرده‌اند با توجه به فراخوان شرکت‌های خودروساز اقدام به پرداخت وجه خودرو نکرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس زمان بندی اعلام شده در سامانه یکپارچه فروش خودرو اطلاعات ثبت نامی متقاضیانی که تا 10 خردادماه اولویت‌های خودرویی خود در مرحله دوم فروش یکپارچه را انتخاب کرده‌اند، بررسی شده و قرعه‌کشی فروش خودروهای داخلی و مونتاژی صورت گرفته است.

بر همین اساس با توجه به انجام قرعه‌کشی نتایج اولویت بندی و موعد تحویل محصولات در سامانه یکپارچه 24 خردادماه اعلام خواهد شد.

مهدی تقدسی، مدیر سامانه یکپارچه خودرو در همین ارتباط گفت: قرعه‌کشی روز گذشته انجام شد و مطابق برنامه ریزی‌ها 24 آذرماه نتایج اولویت‌بندی و موعد تحویل محصولات اعلام می شود.

وی گفت: تعدادی از افرادی که که در مرحله نخست فروش خودرو در سامانه یکپارچه شرکت کرده‌اند با توجه به فراخوان شرکت‌های خودروساز اقدام به پرداخت وجه خودرو نکرده‌اند که همین امر باعث خالی شدن ظرفیت‌ها شده است.

مدیر سامانه یکپارچه خودرو افزود: درمحصولات داخلی عدم واریز وجه از سوی متقاضیان 20 درصد و در خودروهای مونتاژی این آمار به بیش از 50 درصد رسیده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه