بازنشستگان تامین اجتماعی |حقوق بازنشستگان

اطلاعیه مهم سازمان برای بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش 2 برابری حقوق بازنشستگان

سید حجت کاظمی در نشست با روسای کانون‌ها و جمعی از بازنشستگان فولاد که با حضور اعضای هیئت مدیره صندوق برگزار شد، تصریح کرد: از ابتدای تصدی مسئولیت در صندوق بازنشستگی فولاد، مبنای کار خود را بر صداقت و شفافیت با بازنشستگان قرار دادم.

اطلاعیه مهم سازمان برای بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش 2 برابری حقوق بازنشستگان
کدخبر : 18292
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

 شرایط بازنشستگان تامین اجتماعی، وابسته به میزان سخت بودن شغل و همینطور وابسته به جنسیت است. حداکثر سابقه برای پذیرش و محاسبه در تعیین مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ سال است. عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی مطابق قانون، تابع مقررات مربوط به عیدی و پاداش کارمندان دولت می‌باشد. بازنشستگان تامین اجتماعی برای دریافت بیمه تکمیلی در سال ۱۴۰۰ تا آخر بهمن‌ماه فرصت ثبت نام داشتند. حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در خرداد سال ۱۴۰۱ افزایش ۵۷ درصدی پیدا کرد. بازنشستگان کمتر از ۳۰ سال سابقه، باتوجه به سنوات، کمتر از این مبلغ دریافت می کردند.

من به علت مسئولیت‌های خود در وزارت کار، از ابتدا که با مصوبه مجلس شورای اسلامی، صندوق فولاد به این وزارتخانه ملحق شد، در جریان مشکلات ریز و درشت این صندوق بوده‌ام.

وی با اشاره به اینکه معیار کار ما قوانین و مقررات هستند گفت: من شرایط سخت معیشتی بازنشستگان را با توجه به وضعیت تورمی موجود کاملا درک می‌کنم.

کاظمی در خصوص معوقات بازنشستگان گفت: اگر صندوق در سال‌های گذشته از بودجه پایداری برخوردار بود، این معوقات ایجاد نمی‌شد؛ البته خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، برای سال جاری بودجه پایداری تخصیص یافته، هرچند ما باید با تلاش بیشتر سهم منابع داخلی صندوق را بالا ببریم تا کفاف هزینه‌ها را بدهد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد ادامه داد: با پیگیری‌های مستمر مجموعه صندوق توانستیم مجوز فروش برخی از اموال غیرمولد را از مراجع ذیربط اخذ کنیم تا از محل منابع آن معوقات بازنشستگان را در آینده نزدیک پرداخت کنیم. هر چند بازنشستگان ما مستحضر هستند که این موضوع فرآیند زمانی خاص خود را دارد، اما به محض انجام، معوقات را پرداخت خواهیم کرد.

وی درباره اصلاحیه همسان‌سازی نیز گفت: مطالبات سال ۹۹ بابت همسان‌سازی را پرداخت کردیم و پیگیر اجرای درست همسان‌سازی خواهیم بود. ضمن اینکه آمادگی داریم با نمایندگان منتخب بازنشستگان نیز درباره راهکارهای اجرایی این موضوع جلساتی را برگزار کنیم.

کامبیز معتمدوزیری، رئیس هیئت مدیره صندوق بازنشستگی فولاد نیز در سخنانی گفت: در فضایی توام با تعامل و تفاهم مشکلات بازنشستگان رفع می‌شود. شهادت می‌دهم دکتر کاظمی در نهایت اخلاص و صداقت مشکلات بازنشستگان را پیگیری می‌کند.

صادق سلیمی، عضو هیئت مدیره صندوق نیز گفت: ما خود را وکیل و نماینده بازنشستگان می‌دانیم و برای تعالی صندوق و ارتقای خدمات به بازنشستگان تلاش می‌کنیم.

محمد ابراهیمی، معاون فنی و عملیات بیمه‌ای صندوق نیز گفت: کمیته‌های درمان و اصلاح اساسنامه و همسان‌سازی برای اولین بار در تاریخ صندوق با حضور نمایندگان منتخب بازنشستگان تشکیل شد و قطعاً نقطه نظرات بازنشستگان در خصوص درمان اجرا و اعمال می‌شود و درباره اصلاح اساسنامه و همسان‌سازی نیز به مراجع بالادستی ارجاع خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق بازنشستگی فولاد، در این جلسه، شماری از روسا و نمایندگان کانون‌ها نیز تصریح کردند از مجموعه مدیریتی صندوق که در جهت حل مشکلات بازنشستگان تلاش می‌کنند تشکر می‌کنیم. اگر نکاتی را مطرح می‌کنیم خواسته‌های بازنشستگان به ویژه در دو حوزه معوقات و همسان‌سازی است که امیدواریم با تلاش مسئولان این خواسته‌ها محقق شود.

بازنشستگان تامین اجتماعی

میرهاشم موسوی (مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی) با اشاره به چالش‌های این سازمان و صندوق کارگران و بازنشستگان کارگری، به مسائل مطرح شده پیرامون این مجموعه در ارتباط با برنامه هفتم توسعه پرداخت. 

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه در رابطه با برنامه هفتم توسعه باید در یک جلسه پیرامون آن صحبت کنیم، گفت: نزدیک یکسال دوستان ما در دولت با بحث تنظیم این برنامه مشغول بودند و جلسات تخصصی در دولت نسبت به طراحی آن برگزار می‌شد که با حضور دوستان ما در تامین اجتماعی بود. جمع‌بندی دولت برنامه فعلی بود و مسیر خود را درحال طی کردن است. 

وی افزود: اولین نکته‌ای که در رابطه با برنامه هفتم وجود دارد این است که رویکرد دولت و نگاه ما در برنامه هفتم این است که برنامه توسعه باید بتواند مسائل اساسی و چالش‌ها را در بحث تامین اجتماعی و صندوق‌ها هدف بگیرد. در بحث صندوق‌ها نیز چالش‌ها و مشکلات مشخص است و رویکرد برنامه در کلیت خودش بحث «مسئله محوری» را سرلوحه قرار داده است.

بحث تجمیع صندوق‌ها در برنامه هفتم یک اظهارنظر کلی است و هم می‌تواند خوب و هم می‌تواند بد باشد. باید ببینیم اراده‌ای که در تجمیع صندوق‌ها وجود دارد در چه حد بوده و سازوکاری که درباره تجمیع صندوق‌های بازنشستگی مطرح است، چگونه خواهد بود.

او ادامه داد: در چهارچوب بحث "مسئله محوری" ما باید به واقعیت‌ها و بحث تاب آوری دقت بکنیم که هم دولت و هم مجلس قطعا به این مسائل توجه دارند. این متن موجود برنامه نیز در مرحله پیش‌نویس و پیشنهاد است و تا زمانی که مراحل تصویب و بررسی را طی نکرده است، جنبه اجرایی و الزام‌آور نخواهد داشت. 

موسوی تصریح کرد: بحث تجمیع صندوق‌ها در برنامه هفتم یک اظهارنظر کلی است و هم می‌تواند خوب و هم می‌تواند بد باشد. باید ببینیم اراده‌ای که در تجمیع صندوق‌ها وجود دارد در چه حد بوده و سازوکاری که درباره تجمیع صندوق‌های بازنشستگی مطرح است، چگونه خواهد بود. جزئیات این طرح قطعا در برنامه هفتم توسعه گنجانده نشده است، باید ببینیم دقیقا با چه رویکردی این طرح در ادامه مطرح و پیشنهاد خواهد شد تا بتوانیم اظهارنظر دقیق‌تری بکنیم. 

آنچه ما قائل هستیم و در حسابرسی‌ها به کرات بیان کردیم، این است که باید براساس بند (ه) ماده ۷ قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی، نرخ بهره بازپرداخت بدهی‌ها از سوی دولت باید براساس نرخ بهره اوراق مشارکت باشد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: اینکه نظام یکپارچه تامین اجتماعی در کشور از مرحله محاسبات و قوانین و ضوابط تا نظام بازنشستگی و اصلاحات پارامتریک و فنی باید باشد، یک حرف تخصصی و درست بوده که توسط سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری درباره تامین اجتماعی نیز تایید شده است. باید به این سمت حرکت کنیم اما عرض بنده این است که سازوکاری که باید پیش‌بینی شود و منابعی که برای اجرای این طرح دیده شود، باید از صفر تا صد طراحی شود و پس از این طراحی است که ما می‌توانیم نظرات فنی و تخصصی خود را از نقطه نظر تامین اجتماعی نسبت به آن ارائه بدهیم. 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه