قیمت خودرو | قیمت خودرو امروز در بازار
قیمت مرغ امروز نا امید کننده شد | قیمت مرغ به چند رسید؟
قیمت گوشت مرغ در بازار روز برای تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته گوشت جوجه کباب ران مرغ ۰.۹ کیلوگرم ۱۷۴ هزار تومان است.
قیمت مرغ طی چند ماه گذشته افزایشی بود. قیمت مرغ در بازار با نوسان همراه است. قیمت مرغ پس از بین بردن جوجه های یک روزه روند صعودی به خود گرفت. قیمت مرغ به دلیل نبود نظارت موثر گران شد. قیمت مرغ امروز را در ادامه می خوانیم.
قیمت گوشت مرغ در تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن، هر بسته ۱.۸ کیلوگرمی گوشت سینه مرغ ۲۶۱ هزار تومان است.
قیمت گوشت مرغ بسته بندی امروز
قیمت گوشت مرغ چرخ کرده بسته بندی شده در بسته ۰.۵ گیلوگرم ۷۰ هزار تومان است برای خرید ساق مرغ هم باید ۲۶۱ هزار تومان پرداخت کنید.
قیمت سینه مرغ
قیمت سینه مرغ هم امروز ۲۶۱ هزار تومان اعلام شده است.
اخبار جدید قیمت گوشت مرغ۱۴۰۲
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اینکه مشکلی در تامین گوشت نداریم، گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته واردات گوشت قرمز به طور منظم در حال انجام است.
علیرضا پیمان پاک افزود: روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله در حال توزیع است تا از این طریق کمبود داخل کشور تامین شود.
پیمان پاک از کاهش قیمت گوشت داخلی خبر داد و گفت: نرخ گوشت تولید داخل طی هفته های اخیر به سبب توزیع گوشت وارداتی کاهش معناداری داشته است.
قیمت انواع گوشت مرغ بسته بندی نام محصول وزن قیمت / تومان
سینه بی پوست مهیا پروتئین ۱.۸ کیلوگرم ۲۶۱,۰۰۰
گوشت چرخ کرده مرغ مهیا پروتئین ۰.۵ کیلوگرم ۷۰,۴۰۰
ساق مرغ پویا پروتئین ۱۸۰۰ گرم ۲۶۱,۰۰۰
بال و بازو مرغ پویا پروتئین ۹۰۰ گرم ۹۷,۶۵۰
بال و بازو کبابی مرغ پویا پروتئین ۹۰۰ گرم ۱۰۷,۴۱۰
جوجه کباب ران مرغ زعفرانی مهیا پروتئین ۰.۹ کیلوگرم ۱۷۴,۲۴۰
جوجه کباب سبزیجات پویا پروتئین ۵۰۰ گرم ۹۶,۸۰۰
قیمت هر کیلو گوشت مرغ در ابتدای هفته ۸۳ هزار و ۸۰۰ تومان بوده که این عدد در روزهای پایانی هفته با افزایش ۲.۴ درصدی به ۸۵ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است.
رصد بازار نشان میدهد قیمت هر کیلو گوشت مرغ در ابتدای هفته ۸۳ هزار و ۸۰۰ تومان بوده که این عدد در روزهای پایانی هفته با افزایش ۲.۴ درصدی به ۸۵ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است.
گفتنی است هفته نخست آبان قیمت هر کیلو گوشت مرغ ۷۸ هزار تومان بود که این عدد در هفته دوم با افزایش حدود ۵ درصدی به ۸۳ هزار و ۸۰۰ تومان رسید.
روز گذشته در آئین افتتاحیه هشتمین نمایشگاه دام، طیور و آبزیان کشور، رحمت الله نوروزی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد، پیامکی برای تمام نمایندگان خانه ملت ارسال شده و اعلام شده میزان جوجهریزی در کشور کاهش یافته و در هفتههای آینده بازار با مشکل تأمین گوشت مرغ مواجه خواهد بود.
در ادامه محمد ابراهیم حسن نژاد، معاون وزیر در امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اطمینان داد، جوجهریزی به اندازه کافی انجام شده و در حوزه تأمین گوشت مرغ در آینده مشکلی وجود نخواهد داشت.
وی گفت: البته این موضوع به راحتی انجام نشد و با دشواریهایی همراه بود اما با تلاش بر اساس نیازمندی بازار جوجهریزی انجام شده و حاشیه سازی فعلی صحت ندارد. هم اکنون جوجهریزی به ۱۲۷ تا ۱۳۰ میلیون قطعه انجام میشود و بر این اساس هیچ گونه کمبودی صبرای تأمین گوشت مرغ نخواهیم داشت.
شائبه دیگر این است که با توجه به گلهمندی تولیدکنندگان دو حوزه گوشت مرغ و تخم مرغ نسبت به افزایش هزینه تمام شده تولید و قیمت گذاری دستوری، این احتمال وجود دارد قیمت مصوب در ماههای پایانی سال افزایش یابد.
گرانی گوشت و مرغ باعث افزایش قیمت کدام خوراکی ها شد؟
علی رجبی، رئیس پیشین اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران، اظهارکرد: اکنون در عرضه انواع محصولات لبنی هیچ مشکلی وجود ندارد و همه انواع محصولات به وفور در کشور عرضه میشود.
وی افزود: درحالحاضر قیمتها به ثبات نسبی رسیدهاند، هر چند در ابتدای امسال که همزمان با ماه مبارک رمضان بود و انتظار میرفت مصرف محصولات لبنی همچون سالهای پیش نسبت به هر زمان دیگر افزایش یابد، شاهد کاهش تقاضا به دلیل افزایش ۲۵ درصدی قیمت انواع محصولات لبنی در آن زمان بودیم. با این حال اکنون پس از گذشت چند ماه تقاضا برای محصولات لبنی نسبت به اوایل سال بیشتر شده، البته این افزایش تقاضا برآمده از گرانی پروتئین گوشتی و کاهش قدرت خرید گوشت، مرغ و تخممرغ در کشور است.
رجبی ادامه داد: مردم با گرانی این اقلام برای تامین پروتئین لبنیات را جایگزین پروتئین گوشتی کردهاند، این امر برای فروشندگان محصولات لبنی اتفاق مثبتی تلقی میشود اما به طور کلی نشانگر کاهش سطح رفاه جامعه است.
رئیس سابق اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران تصریح کرد: با این حال تقاضای کنونی لبنیات نسبت به مدت مشابه سال گذشته همچنان کاهشی است.
رجبی در ادامه از افزایش اخیر قیمت کره خبر داد و گفت: با وجود ثبات قیمتها در چند ماه گذشته و پس از شوک ۲۵ درصدی، قیمت کره از حدود سه هفته پیش ۱۵ درصد افزایش یافته است، این افزایش قیمت به دلیل عرضه این محصول در بازارهای صادراتی است. درحالحاضر روسیه اصلیترین بازار مصرفی کره ایران است.
وی افزود: افزایش عرضه کره در بازارهای خارجی تاثیری در میزان عرضه آن در بازار داخلی نداشته و این کالا دیگر در کنار دیگر اقلام لبنی در دسترس مردم است.
رئیس پیشین اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران در ادامه از افزایش اخیر هزینههای تولید در صنعت لبنیات خبر داد و گفت: افزایش قیمت مواد پتروشیمی که در بستهبندی و ظروف محصولات لبنی استفاده میشود، به بالا رفتن هزینههای تولید انجامیده است، قیمت ظروف گاه تا بیشتر از دوبرابر افزایش داشته با این حال تولیدکنندگان قیمت محصولات نهایی را افزایش ندادند زیرا بازار دیگر تحمل افزایش قیمت ندارد و گرانی بیشتر به از دست رفتن سهم شرکتها در بازار میانجامد، در نتیجه آنها به کاهش سود رضایت دادند.