قیمت دلار | قیمت دلار امروز در بازار
قیمت دلار بازار را لرزاند | قیمت دلار امروز به چند رسید؟
قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارزها امروز شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ را میتوانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
قیمت دلار با پیش بینی های وحشتناکی مواجه شده است. متوسط هفتگی قیمت دلار که در حال افزایش است با این مساله مواجه شده که در آینده نزدیک ممکن است قیمت بالاتری به خود بگیرد.طبیعتا افزایش قیمت دلار تاثیرمستقیم بر بازار خواهد داشت.مسئولان مربوطه حتما باید مقابل افزایش قیمت دلار بایستند. در ادامه قیمت دلار در بازار امروز را مشاهده می کنید.
قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارزها امروز شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ را میتوانید در جدول زیر مشاهده نمایید. لازم به ذکر است که این نرخها قیمت بازار آزاد است (بجز دلار که نرخ بازار مبادله ارزی است) و با نرخ ارز سهمیهای متفاوت است.
جدول کامل قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲
بجز دلار که نرخ بازار مبادله ارزی است) و با نرخ ارز سهمیهای متفاوت است.
بروزرسانی قیمت ارزها:شنبه ۱۸ آذر
ارز قیمت (ریال)
دلار ۵۰۴,۲۱۰
یورو ۵۴۴,۴۱۰
درهم امارات ۱۳۸,۱۲۰
پوند انگلیس ۶۳۴,۹۶۰
لیر ترکیه ۱۷,۵۰۰
فرانک سوئیس ۵۷۶,۵۰۰
یوان چین ۷۱,۳۰۰
ین ژاپن ۳۴۸,۵۱۰
وون کره جنوبی ۳۸۰
دلار کانادا ۳۷۱,۳۰۰
دلار استرالیا ۳۳۱,۸۰۰
دلار نیوزیلند ۳۱۰,۲۰۰
دلار سنگاپور ۳۷۷,۲۰۰
روپیه هند ۶,۰۶۰
روپیه پاکستان ۱,۷۸۷
دینار عراق ۳۹۳
لیر سوریه ۲۰۱
افغانی ۷,۳۰۰
کرون دانمارک ۷۳,۰۰۰
کرون سوئد ۴۸,۴۰۰
کرون نروژ ۴۶,۳۰۰
ریال عربستان ۱۳۴,۸۹۰
ریال قطر ۱۳۸,۹۰۰
ریال عمان ۱,۳۱۷,۵۰۰
دینار کویت ۱,۶۴۱,۱۰۰
دینار بحرین ۱,۳۵۰,۳۰۰
رینگیت مالزی ۱۰۸,۲۰۰
بات تایلند ۱۴,۳۵۰
دلار هنگ کنگ ۶۴,۶۰۰
روبل روسیه ۵,۴۶۰
منات آذربایجان ۲۹۷,۲۰۰
درام ارمنستان ۱,۲۶۰
لاری گرجستان ۱۹۱,۰۰۰
سوم قرقیزستان ۵,۶۶۰
سامانی تاجیکستان ۴۶,۷۰۰
منات ترکمنستان ۱۵۰,۸۰۰
اوجگیری شاخص دلار
به نقل از تسنیم، قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۱۷ درصد کاهش به ۲۰۰۴ دلار و ۶۷ سنت رسید.
گزارش بهتر از حد انتظار بازار اشتغال در آمریکا باعث شد تاجران احتمال کاهش نرخ بهره تا ماه مارس را پایین بیاورند. در نتیجه دلار و سود اوراق قرضه خزانهداری آمریکا تقویت شد و قیمت طلا را در روز جمعه تا زیر ۲۰۰۰ دلار پایین آورد.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۱۷ درصد کاهش به ۲۰۰۴ دلار و ۶۷ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۱.۵۶ درصدی به ۲۰۱۴ دلار و ۵۰ سنت رسیده است.
اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز گذشته منتشر شده بود نشان داد رشد اشتغال در این کشور در ماه نوامبر سریعتر از حد انتظار بوده و نرخ بیکاری تا ۳.۷ درصد پایین آمده است. بدین ترتیب تاجران تخمین میزنند کاهش نرخ بهره فدرال رزرو تا ماه مه به تعویق بیفتد.
بالا رفتن شاخص دلار هم خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر کرده است. سود اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه داری آمریکا که به پایینترین رقم طی سه ماه گذشته رسیده بود افزایش یافته است.
تاجران حالا منتظر اجلاس سیاستی فدرال رزرو هستند که قرار است در ۱۲ و ۱۳ دسامبر برگزار شود.
قیمت نقره با ۳.۲۵ کاهش به ۲۳ دلار و ۲۸ سنت رسیده و پلاتین با ۱.۱۹ درصد افزایش ۹۲۰ دلار و ۶۵ سنت معامله میشود.
یک پیشبینی جدید درباره قیمت دلار در بازار
بازار امروز اندکی نوسان داشت اما این نوسان بسیار محدود بود. بازار کار خود را با معامله دلار ۵۰ هزار و ۲۰۰ تومانی آغاز کرد و در یک ساعت اولیه، قیمت دلار با کاهش ۱۰۰ تومانی به حدود ۵۰ هزار و ۱۰۰ تومان رسید و مجددا کمی افزایش داشت.
البته نوسان ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومانی در بازار ارز به قدری نیست که نشاندهنده تغییر مسیر معناداری برای قیمت دلار باشد. اما نمیتوان به سادگی از کنار این افت قیمت گذشت. به خصوص در شرایطی که قیمت دلار خود را به کف کانال نزدیک کرده و در یک قدمی ورود به کانال ۴۹ هزار تومان ایستاده است.
در یک ماه گذشته یکبار دیگر هم دلار خود را به کانال ۴۹ هزار تومان رساند اما تنها چند ساعت در این کانال ماند و خیلی زود به کانال قبلی بازگشت. اکنون هم این احتمال وجود دارد که دلار کانال ۵۰ هزار تومان را از دست بدهد اما نکته مهم این است که آیا دلار در این کانال ماندگار میشود یا نه.
کارشناسان اقتصادی معتقدند قیمت دلار دیگر کانال ۴۹ هزار تومان را تجربه نمیکند و نهایتا در کف کانال ۵۰ هزار تومانی میماند. البته تلاشهای دولت تاکنون بر این متمرکز بوده که بتواند قیمت دلار را پایین نگه دارد. اما کارشناسان اقتصادی میگویند متغیرهای کلان اقتصادی به سمتی حرکت نمیکند که این خواسته دولت برآورده شود.
در همین راستا فردین آقابزرگی کارشناس اقتصادی با اشاره به نوسانات قیمت دلار به تجارتنیوز گفت: «قیمت دلار در بلندمدت وابستگی به متغیرهای کلان اقتصادی دارد و تاثیر اخبار، رویدادهای سیاسی و ایجاد فضای آرام در بازار، اثر کوتاهمدت بر قیمت ارز دارد.»
وی افزود: «متغیرهای اقتصادی کشورها تحت تاثیر شرایط یا استراتژیهای بلندمدت تغییر میکند. بنابراین نباید انتظار داشته باشیم با ریتم اخبار مساعد، فاکتورهای اقتصادی تغییر کند و بعید است که دلار با سناریوسازی سیاستگذار در بلندمدت کنترل شود.»
این کارشناس اقتصادی به حساسیت بالای بازار ارز نسبت به وقایع اقتصادی و سیاسی اشاره کرد و افزود: «هر چند نظام متشکلی در حوزه تقاضا و عرضه نداریم اما بازار ارز بیشترین حساسیت را نسبت به موضوعات اقتصادی و غیراقتصادی از خود نشان میدهد.»
وی با تاکید بر اینکه مانور اخبار سیاسی در هفتههای گذشته قیمت دلار را کاهش محدودی داده است، گفت: «این سیاست تکراری است و در گذشته نیز شاهد تاثیر لحظهای و مقطعی چنین اقداماتی بر بازار ارز بودیم و باید توجه داشت، معیار اثرگذاری بر تعیین نرخ ارز نیست.»
آقابزرگی ادامه داد: «در نهایت توانایی عرضه است که تعیینکننده اصلی قیمت دلار در بازار است که متاسفانه بانک مرکزی و دولت چنین ذخیرهای در مایملکش ندارد.»