اشتباهات رایجی که در نگهداری گوشی خود نادیده می گیرید!!
شما احتمالا از گوشی اندروید خود اشتباه استفاده میکنید. گوگل ۳ اشتباه بزرگ رایج در استفاده از شارژ گوشیهای اندروید را فاش کرده است. این اشتباهات باتری گوشی شما را خراب میکند.
تماشای ویدیوهای مسخره در شبکههای اجتماعی، قاتل باتری گوشی شما است. گوگل شما را از ۳ اشتباه رایج در استفاده از شارژ گوشی که به گجتهایتان آسیب میزند، برحذر میدارد.
بسیاری از ما از لحظهای که دستگاهمان به طور ناگهانی اعلام کمبود شارژ کند، خوشمان نمیآید. بیشتر افراد فراموش میکنند گوشیهای خود را شارژ کنند یا آنها را به اندازه کافی شارژ نمیکنند. اما سه اشتباه اساسی که گوگل از آنها نام میبرد، چیست؟
تنظیماتی را انتخاب کنید که باتری کمتری مصرف کنند
اکثر دستگاههای اندرویدی به کاربران اجازه میدهند تا تنظیماتی را برای کاهش مصرف باتری انجام دهند. کاهش روشنایی صفحه نمایش و حجم صداها باعث میشود دستگاه از باتری بسیار کمتری استفاده کند. این کار سادهای است که در نهایت تاثیر بسیاری در افزایش عمر باتری دارد.
مراقب باتری خود باشید
گوگل میگوید که مشتریان باید از آداپتور برقی که همراه با گوشی خریداری شده، استفاده کنند و این تنها آداپتوری است که مشتری باید برای شارژ دستگاه از آن استفاده کند. استفاده از شارژرهای متفرقه، به مرور زمان به گوشی آسیب میزند.
فشار روی باتری را کاهش دهید
کارهای سادهای وجود دارد که بسیاری از کاربران میتوانند برای کاهش فشار روی باتری خود انجام دهند. برخی نمیدانند که عمر باتری را میتوان با پرهیز از هاتاسپات، جیپیاس، ویدیوها و سایر خدمات پخش افزایش داد.
اغلب ویدیوهای احمقانهای که به واتسپ شما ارسال میشود، قاتل باتری هستند. برنامهها، بازیهای تعاملی و دوربین همگی باتری را به مرور زمان خالی میکنند. گوگل میگوید که قرار دادن موبایل در حالت هواپیما در مواقعی که از آن استفاده نمیکنیم، اغلب بهترین راه برای محافظت از باتری است.
گوگل همچنین به کاربران اندروید توصیه میکند که بلوتوث و دسترسی به موقعیت مکانی را برای محافظت از عمر باتری خود خاموش کنند. اگر مشکل باتری همچنان وجود داشته باشد، کاربر میتواند با راهاندازی مجدد گوشی، بررسی منظم بهروزرسانیها، بررسی برنامهها برای بهروزرسانی و بازنشانی دستگاه به تنظیمات کارخانه را انجام دهد.
امروز ما آنقدر از اسمارتفونها در زندگی روزمرهی خود استفاده میکنیم که تقریباً تبدیل به یک بخش اساسی و جداییناپذیر از زندگی ما شدهاند. ما از اسمارتفونها برای تماس گرفتن، سرچ کردن در اینترنت، بازی کردن، خریدهای اینترنتی و … استفاده میکنیم. برای همین هم تعجبی ندارد که خیلی به این وسایل وابسته هستیم. این اسمارتفونها آنقدر پیشرفته هستند که به نوعی یک مینیکامپیوتر محسوب میشوند و تعجبی هم ندارد که قیمت آنها گران است.
بنابراین، ما باید مواظب این باشیم که گوشی هوشمند ما آسیب نبیند، چون اگر آسیبی به آن وارد شود که غیرقابلجبران باشد مجبوریم که یک گوشی موبایل جدید تهیه کنیم. ما در ادامهی این مطلب ایساج تصمیم داریم در خصوص اشتباهات رایج در نگهداری از گوشی موبایل صحبت کنیم. امیدواریم که با اجتناب از اشتباهات رایج در نگهداری از گوشی موبایل که در این مطلب ذکر میکنیم از گوشی خود بهتر نگهداری کنید تا بعداً مجبور به خرید یک گوشی جدید نشوید.
اشتباهات رایج در نگهداری از گوشی موبایل: 1. برای اسمارت فون خود یک قاب محافظ بخرید
هر اسمارت فون از قطعات ریزتری تشکیل شده که هر کدام از این قطعات به کارکرد کلی آن کمک می کنند. بیشتر گوشیهایی که ما میخریم اصلاً کیس محافظ ندارند. اگر شما میتوانید به خوبی از گوشتان بدون کیس محافظ نگهداری کنید و به خودتان در این زمینه اطمینان دارید که چه بهتر. اما اگر فکر میکنید که ممکن است گوشی شما از دستتان بیفتد پس بهتر است که احتیاط را رعایت کنید و برای گوشیتان در همان اول قاب محافظ بگیرید.
چند اشتباه رایج در نگهداری از اسمارت فون: 2. محافظت از صفحه نمایش گوشی
محافظت کردن از صفحه نمایش اسمارت فون مسئله مهمی است. فرض کنید که شما دارید با اسمارت فون خودتان کار میکنید و گوشی بهطور تصادفی از دستتان بیفتد. اگر بدشانس باشید و اسمارت فون شما از رو به زمین بیافتد، ممکن است صفحهی آن ترک بخورد و دیگر نتواند به خوبی صفحه اسمارت فون را نمایش دهد. در این مواقع، شما میتوانید یا صفحه اسمارت فون خودتان را تعویض کنید.
اگر هم بدشانس باشید، مجبورید یک گوشی جدید بگیرید. کاری که میتوانید برای جلوگیری از این کارها انجام دهید این است که برای اسمارت فون خود یک صفحه محافظ نمایش بگیرید. به این صورت، دیگر از این اطمینان حاصل میکنید که اگر آسیبی به صفحه نمایش شما وارد شد این آسیب اول از همه به محافظ صفحه نمایش وارد میشود.
چند اشتباه معمول در نگهداری کردن از گوشی: 3. موبایل خود را در جاهای خطرناک قرار ندهید
فرض کنید که شما موبایل خود را در جیبتان همراه با یک شیء تیز مثل کلید یا سوزن یا هر شیء که میتواند به صفحه نمایش گوشی خراش بیندازد، قرار دادهاید. بعد از مدتی متوجه خواهید شد که به صفحه نمایش موبایل شما خراش و آسیب وارد شده است و این مسئله حتی ممکن است تجربه لمس کاربر با صفحه نمایش لمسی گوشی شما را تحت تأثیر قرار دهد. بنابراین، حتماً در مورد این مسئله هوشیار باشید و سعی کنید تا اسمارت فون تان را در جاهایی قرار ندهید که چنین آسیبهایی ممکن است به آنها وارد شوند./همشهری آنلاین