سهام عدالت | سود سهام عدالت
سود سهام عدالت این افراد متعاقبا واریز می گردد | برای دریافت سود سهام عدالت این مراحل را طی کنید
مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: برای موضوع انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث هیچ پیامکی به افراد ارسال نخواهد شد.
واریز سهام عدالت به زودی انجام می شود. سهام عدالت مبلغ چندانی نیست. سهام عدالت برای سهامداران حائز اهمیت است. سهام عدالت بنا به ارزش معاملات مربوطه تعیین می شود. جزئیات جدید سود سهام عدالت را بخوانید.
مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: برای موضوع انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث هیچ پیامکی به افراد ارسال نخواهد شد.
این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: همچنین افراد نیازی ندارد شماره گیری و تماسی داشته باشند تنها کافی است مدارک مورد نیاز که پیشتر اعلام شده بود را آماده و به شعب منتخب بانکها و کارگزاریها مراجعه کنند.
برای استعلام از طریق سامانه سهام عدالت، ابتدا باید به سایت www.samanese.ir مراجعه کنید. سپس، در قسمت “ورود به سامانه”، شماره ملی و کد ملی خود را وارد کنید. در مرحله بعد، کد امنیتی را وارد کنید و روی دکمه “ورود” کلیک کنید.
پس از ورود به سامانه، در قسمت “مشاهده وضعیت سود سهام عدالت”، میتوانید وضعیت واریز سود سهام عدالت خود را مشاهده کنید.
استعلام از طریق پیامک
برای استعلام از طریق پیامک، ابتدا باید کد پیگیری سهام عدالت خود را دریافت کنید. برای دریافت کد پیگیری سهام عدالت، میتوانید به یکی از روشهای زیر اقدام کنید:
مراجعه به سایت www.samanese.ir و ورود به قسمت “مشاهده وضعیت سود سهام عدالت” تماس با شماره تلفن ۰۲۱۹۵۸۸۱
پس از دریافت کد پیگیری سهام عدالت، میتوانید با ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۷۳۳۰، از وضعیت واریز سود سهام عدالت خود اطلاع پیدا کنید. برای این کار، کافی است کد پیگیری سهام عدالت خود را به صورت عددی و بدون فاصله، به شماره ۳۰۰۰۷۳۳۰ ارسال کنید.
برای انتقال سهام عدالت این کار را انجام دهید
مهدی حاجیوند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برای موضوع انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث هیچ پیامکی به افراد ارسال نمی شود و افراد توجه داشته باشند که برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث نیاز به کلیک کردن روی هیچ لینک نخواهد بود.
این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: همچنین افراد نیازی ندارد شماره گیری و تماسی داشته باشند تنها کافی است مدارک مورد نیاز که پیشتر اعلام شده بود را آماده و به شعب منتخب بانکها و کارگزاریها مراجعه کنند.
حاجی وند اظهار کرد: تنها کافی است که یکی از وراث سجامی و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشد. باید بر این نکته تاکید کرد که وراثی که از طریق بازار سرمایه یعنی شعب کارگزاریها و شعب بانکهای منتخب اقدام به انحصار وراثت سهام عدالت کنند فرآیند برای آنها رایگان خواهد بود.
او پیش از این هم به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود؛ بعد از بررسی و طی شدن مراحل در کوتاه مدت سهام عدالت متوفی میان وراث توزیع و تمام سود انباشته آن هم در انتهای سال با مرحله دوم واریز سود سهام عدالت برای افراد پرداخت خواهد شد.
مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت درباره انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث گفت: وراث به هیچ عنوان نباید منتظر پیامک های ارسالی از سوی این سازمان باشند.
مهدی حاجیوند افزود: برای موضوع انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث هیچ پیامکی به افراد ارسال نمی شود و افراد توجه داشته باشند که برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث نیاز به کلیک کردن روی هیچ لینک نخواهد بود.
وی بیان کرد: همچنین افراد نیازی ندارد شماره گیری و تماسی داشته باشند تنها کافی است مدارک مورد نیاز که پیشتر اعلام شده بود را آماده و به شعب منتخب بانکها و کارگزاریها مراجعه کنند.
حاجی وند اظهار کرد: تنها کافی است که یکی از وراث سجامی و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشد. باید بر این نکته تاکید کرد که وراثی که از طریق بازار سرمایه یعنی شعب کارگزاریها و شعب بانکهای منتخب اقدام به انحصار وراثت سهام عدالت کنند فرآیند برای آنها رایگان خواهد بود.
او پیش از این هم گفته بود؛ بعد از بررسی و طی شدن مراحل در کوتاه مدت سهام عدالت متوفی میان وراث توزیع و تمام سود انباشته آن هم در انتهای سال با مرحله دوم واریز سود سهام عدالت برای افراد پرداخت خواهد شد.
این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: مدارک لازم شامل تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال میتواند جایگزین کارت ملی باشد)، اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی جهت کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است) و در صورتی که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است.
وی افزود: سپس افراد میتوانند به یکی از شعب کارگزاریها و یا شعب بانکهای منتخب مراجعه کنند و مدارک را تحویل دهند گفتنی است این فرآیند رایگان بوده و نیازمند به پرداخت هیچ وجهی نخواهد بود.
حاجیوند توضیح داد: بعد از بررسی و طی شدن مراحل در کوتاه مدت سهام عدالت متوفی میان وراث توزیع و تمام سود انباشته آن هم در انتهای سال با مرحله دوم واریز سود سهام عدالت برای افراد پرداخت خواهد شد.
او در خصوص رایگان بودن فرآیند انتقال سهام عدالت به وراث گفت: باید بر این نکته تاکید کرد که وراثی که از طریق بازار سرمایه(شعب کارگزاریها و شعب بانکهای منتخب) اقدام به انحصار وراثت سهام عدالت کنند فرآیند برای آنها رایگان خواهد بود.
ماجرای پیامک جدید سود سهام عدالت چیست؟ + عکس
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه هشدار داد: هر پیام دریافتی در پیام رسانهای موبایلی با عنوان دریافت سود سهام عدالت، با هدف کلاهبرداری و خالی کردن حساب بانکی افراد است.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اعلام کرد: مشمولان سهام عدالت و سایر افراد که در پیام رسانهای موبایلی با موضوع دریافت سود سهام عدالت پیامی دریافت میکنند میبایست نسبت به کلاهبرداری و خالی شدن حساب بانکی خود حساس باشند و این گونه پیامها را نادیده بگیرند.
گفتنی است، کاربران پس از کلیک کردن بر روی لینکهای جعلی و با وارد کردن اطلاعات خواسته شده و یا نصب اپلیکیشن اعلامی، افراد کلاهبردار را در رسیدن به اهداف مجرمانه همراهی کرده و بدین ترتیب مورد کلاهبرداری واقع میشوند.
مهدی حاجیوند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در بحث انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث این نکته را باید مطرح کرد که وراث اگر میخواهند از طریق بازار سرمایه به انحصار وراثت سهام عدالت اقدام کنند باید در ابتدا کارهای مربوط به انحصار وراثت را انجام دهند و برگه حصر وراثت را دریافت کنند تنها کافی است که یکی از وراث سجامی باشد و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشد.