سهام عدالت | سود سهام عدالت
سهام عدالت خود را در این سامانه چک کنید | برای دریافت سود سهام عدالت چه باید کرد؟
برای دریافت سود سهام عدالت متوفیان یکی از وراث باید کد سجام داشته باشد و وارد سامانه ذینفعان به آدرس ddn.csdiran.ir شود. کد ملی و رمزتون را وارد کنید و پس از ورود گزینه امور سهام عدالت متوفی را بزنید.
واریز سهام عدالت به زودی انجام می شود. سهام عدالت مبلغ چندانی نیست. سهام عدالت برای سهامداران حائز اهمیت است. سهام عدالت بنا به ارزش معاملات مربوطه تعیین می شود. جزئیات جدید سود سهام عدالت را بخوانید.
برای دریافت سود سهام متوفیان یکی از وراث باید کد سجام داشته باشد و وارد سامانه ذینفعان به آدرس ddn.csdiran.ir شود. کد ملی و رمزتون را وارد کنید و پس از ورود گزینه امور سهام عدالت متوفی را بزنید. اطلاعات را وارد کنید و گزینه استعلام را بزنید. در زمان مشخص شده با در دست داشتن مدارک به یکی از دفاتر کارگزاریها یا بانکهای ملی ملت پارسیان و تجارت مراجعه کنید و مراحل تکمیل پرونده را انجام دهید. تا اواسط اسفند اگر پرونده سهام عدالت تکمیل شود سود امسال و سالهای گذشته را تا آخر اسفند میتوانید دریافت کنید فعلا وراث متوفیان سالهای ۸۴ تا ۹۹ میتوانند به سامانه مراجعه کنند. تمامی این مراحل هیچ هزینه ای نداره مراقب کلاهبرداری ها باشید.
پیشنهاد ارائه اصل سهام عدالت به جاماندگان یا مشمولان جدید به هیئت دولت داده شده و مادامی که در دولت تایید نشود و اختصاص سهم اتفاق نیافتد، خبری از اختصاص سهام جدید عدالت به این افراد نیست.
میز اقتصاد شبکه خبر چندی قبل با حضور مهدی حاجی وند مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت و محمود حسنلو معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و باغستانی مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار برگزار شد.
مهدی حاجی وند در این گفتگوی خبری درباره زمان بازگشایی نماد شرکتهای سهام عدالت در بورس گفت :تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ مجامع شرکتهای سهام عدالت برگزار می شوند و هیئت مدیره جدید آنها مشخص می شود. در صورتی که شرایط بازار سرمایه خوب باشد، نمادهایشان باز می شود. در این شرایط، دارندگان سهام شرکتهای سرمایه گذاری استانی می توانند، صد در صد سهام خود را بفروشند و کسانی که سهام خود را با روش مستقیم را انتخاب کردند، بستگی به شرایط بازار دارد.
به گفته مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، مکاتبات و مذاکرات لازم برای دریافت کل سود از شرکتهای سرمایه پذیر انجام خواهد شد تا تا پایان سال باقیمانده سود سهام عدالت واریز شود.
واریز سود سهام عدالت از جمله موضوعات مورد توجه سهام داران است، واریز این سود در دو مرحله انجام می شود که مرحله نخست آن در پاییز هر سال واریز می شود و مرحله دوم هم به روزهای پایانی سال اختصاص پیدا می کند.
در این بین اما با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ این پرسش در ذهن صاحبان سهام عدالت نقش بسته است که چه زمانی سود مرحله دوم به حساب شان واریز خواهد شد.
موضوع مهمی که مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به تازگی درباره آن توضیح داده است. محمد باغستانی با اعلام زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت اعلام کرده است: «سازمان بورس و شرکت سپرده گذاری مرکزی مکاتبات و مذاکرات لازم را برای دریافت کل سود از شرکتهای سرمایه پذیر انجام خواهد داد تا بتوانیم تا پایان سال باقیمانده سود این گروه از سهامداران را نیز دریافت و به حساب آنها واریز کنیم.»
همچنین براساس اطلاعات منتشر شده درباره جزییات واریز مطالبات جاری و سنواتی سهامداران در هفته اول دی، ۴ ناشر سود سنواتی و ۷ ناشر سود جاری صاحبان سهام خود را پرداخت کردهاند.
همچنین تا پایان هفته اول دی ماه امسال، ۷ ناشر«داروسازی دانا، داروسازی زاگرس فارمد پارس، سرما آفرین، دارویی رهآورد تامین، گروه مپنا، صنایع فروآلیاژ ایران و توسعه صنایع بهشهر(هلدینگ)»، سود جاری ۴۴۶ هزار و ۳۲۱ سهامدار که شامل ۴۳۱ میلیارد و ۷۰۹ میلیون تومان میشود را توسط سمات و از طریق سامانه سجام واریز کردهاند.
سود سهام عدالت در مرحله دوم چقدر است؟
در مرحله نخست واریز سود سهام عدالت، دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۶۸۱ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۷۳۶ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی یک میلیون و ۳۸۵ هزار تومان سود دریافت کردند.
اما بررسیها نشان میدهد در سالهای اخیر سود سهام عدالت در مرحله دوم به نسبت مرحله اول بیشتر بوده است. در سال گذشته سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان داشتند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علیالحساب دریافت کردند، در حالیکه در مرحله دوم سهامداران به ترتیب ۶۱۳، ۶۶۷، ۷۲۱ و یک میلیون و ۳۵۶ هزار تومان سود گرفتند و اگر امسال نیز رویه چنین باشد سهامداران در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ سود بیشتری نسبت به مرحله نخست دریافت خواهند کرد.
سود سهام عدالت متوفیان چه شد؟
درخصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث آنها روز ۱۵ آبان امسال و پس از ۱۸ سال دولت سامانهای را با نام «میراث» راه اندازی کرد. در صورتی که وراث متوفیان سهام عدالت تا اوایل اسفندماه امسال مدارک خود را در سامانه میراث ثبت کنند، میتوانند تمام سود سنوات سالهای گذشته را دریافت کنند.
بر اساس آخرین اطلاعات شرکت سپردهگذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کردهاند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت میتواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکتهای کارگزاری و یا بانکهای منتخب (بانک ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت)، فرایند انتقال سهام را انجام دهد.
تعداد متوفی دارنده سهام عدالت ۳.۷ میلیون نفر اعلام شده که که سود این سهامداران ذخیره شده و بعد از انحصار ورثه و انتقال قهری سهام به وراث، این سود برای ذینفعان واریز خواهد شد.
ثبت نام سهام عدالت متوفیان(۱۱دی۱۴۰۲)؛ سامانه میراث سهام عدالت و پنل سهام عدالت را در اندیشه معاصر دنبال کنید تا جزئیات کاملی از سهام عدالت متوفیان را برایتان شرح دهیم.
سامانه میراث، سایتی است که با ورود به آن، فرآیند تقسیم و تسهیم هوشمند و نیز انتقال مکانیزه دارایی متوفیان سهام عدالت به وراث را به صورت الکترونیک انجام می دهد. اجرای طرح انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث در سایت ثبت نام سهام عدالت فوت شدگان بر اساس زمانبندی و سال فوت آن ها است.
ثبت نام سهام عدالت متوفیان
بنابر طرح سهام عدالت، بخشی از سهام شرکت های دولتی به اقشار کم درآمد جامعه فروخته می شود تا علاوه بر کم کردن سهم دولت از بنگاه های اقتصادی بزرگ، به توزیع ثروت میان افراد کم برخوردار جامعه نیز کمک گردد. از زمان اجرای طرح سهام عدالت، بسیاری از افراد در این طرح، ثبت نام نموده و چه بسا که ممکن است در طی سال های اجرای این طرح فوت نموده باشند.